Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    22. Travanj 2020. 20:17

Cure, meni je davno gin pricala o tom smeckarenju, a ja zaboravila. Je to znak niskog progesterona ili cega ako se ucestalo ponavlja? Ja imam uvijek par dana prije vjestice,bar 2-3

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

22. Travanj 2020. 20:50

Lotus i ja sam imala do nedavno 2,3 dana prije a sad samo jedan dan prije.
    Ja sam citala po internetu da to nije nista strasno,da je to krc prije menge pomjesana sa sluzi Pa je smeckasto.
    Odkad pijem konopljiku tablete pocelo je evo jedan dan pred mengu..inace je konopljika dobra za uspostavu estogena,progesterona .

• Lara208
    22. Travanj 2020. 21:04

watson009

Lara208

Pozz cure, nova sam ovdje i opcenito na forumima, nemam pojma kako ovo ide pa se nadam da ne zamjerite.
    Dosada sam samo jednom pisala, misleći da je možda implantacijsko, no nije bilo.
    Zadnju menstruaciju sam imala 28.03 i trebala bih dobiti sutra, no sve što imam je smeđi iscjedak. Nadam se da je ovaj put to to,zvala sam ginekologa, sutra idem vadit betu.
    Sretno svima od srca da bude puno plusića 🤗

Pozdrav,dobro nam dosla 😊
    Jesi ikada prije imala to prije menge ?
    Ja nisam,uvijek dode samo M,nema nista smede prije …tako da drzim palceve. Beta se moze vaditi na dan ocekivane M ?

Također, uvik mi samo dođe, nikad prije M dosada nisan imala, nadan se, više ću izludit. 
    Ne zz, rekla mi je da dođem sutra, da će mi dati uputnicu, vidit ću ujutro šta će mi reći pa javim.
    Isto sam se i ja počela popodne pitati, na internetu piše da se kod nekih žena vidi već 22/23 dan ciklusa a kod svih oko 28 dana ciklusa. Meni je sutra 27 dan

• Lara208
    22. Travanj 2020. 21:06

Marinalin

Lotus i ja sam imala do nedavno 2,3 dana prije a sad samo jedan dan prije.
    Ja sam citala po internetu da to nije nista strasno,da je to krc prije menge pomjesana sa sluzi Pa je smeckasto.
    Odkad pijem konopljiku tablete pocelo je evo jedan dan pred mengu..inace je konopljika dobra za uspostavu estogena,progesterona .

Meni su hormoni u redu tako da ne bi to trebalo bit razlog, ovo mi je prvi put da imam smeđi iscjedak prije M. 

• Lara208
    22. Travanj 2020. 21:08

lotus

Lara208

Pozz cure, nova sam ovdje i opcenito na forumima, nemam pojma kako ovo ide pa se nadam da ne zamjerite.
    Dosada sam samo jednom pisala, misleći da je možda implantacijsko, no nije bilo.
    Zadnju menstruaciju sam imala 28.03 i trebala bih dobiti sutra, no sve što imam je smeđi iscjedak. Nadam se da je ovaj put to to,zvala sam ginekologa, sutra idem vadit betu.

Pozdrav Lara, nadam se da je to to. Budi nam javila rezultate.
    Sretno🤗

Hvala, i ja se nadam. Javim sve sutra 🤗
    Ne zz kako cu izdrzat do sutra, ako i budem vadila ujutro necu znat prije 14 h otprilike 

watson009
    22. Travanj 2020. 22:28

Lara208

lotus

Lara208

Pozdrav Lara, nadam se da je to to. Budi nam javila rezultate.
    Sretno🤗

Hvala, i ja se nadam. Javim sve sutra 🤗
    Ne zz kako cu izdrzat do sutra, ako i budem vadila ujutro necu znat prije 14 h otprilike

Koliko dugo radite na bebici ?

Nezz od kuda si,no mozes probati traziti u labosu da ti posalju nalaz na mail, da ga cim prije dobijes,vjerujem da je iscekivanje najgora stvar 👆😊

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Valeera
    22. Travanj 2020. 22:41

malamarelica

Valeera

malamarelica

Bome ste se naradili 😊 Jako mi je drago da si vidjela plus, sigurna sam da je to to!
    Ja sam danas dobila mengu, ovo mi je najkraci ciklus u svih mojih 17 godina menganja! 26 dana samo. I 4 dana smedje zutoga iscjetka, doslovno jednom na dan malo toga. Ustvari je neka bež boja. Bas se jako bojim, cure. 😕 Jedino sto me tjesi je da sam imala pozitivnu trakicu 8.4. (13dc) i tocno mi je danas 14dpo. Dakle, ovulacija stima.

Samo bez uzrujavanja. Znam da je to teško i frustrirajuće. I meni je jos uvijek frustrirajuće, jer sad jos veca nada postoji i sad sam u blagoj panici da nesto ne pođe po zlu. Uglavnom, @malamarelica oprosti što pitam, koliko dugo se trudite?

Od proslog mjeseca. Ali imala sam spontani u 10 mjesecu. Tad sam ostala trudna u drugom ciklusu, od dva odnosa. Stvarno se tad uopce nisam nadala niti mislila o icemu pa je valjda zato i upalilo. Ali nakon spontanog sam se skroz promijenila, sve mislim imam milijun bolesti i vise nikad necu ostat trudna 😑

Meni je žao da si imala to iskustvo. I toga je i mene jako strah, ali je isto tako život i znam da se događa relativno cesto. Treba glavu gore i biti jači i čvršći. Mojoj prijateljici se dogodilo isto, druga trudnoća joj se praktički dogodila odmah nakon. Samo polako

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

• Valeera
    23. Travanj 2020. 05:21

Dakle, opet je jako svjetli plusić, jako jako. Malo krvi na WC papiru, jako svijetle. Inače bi do sada umirala od dismenoreje, ali ništa me ne boli. Osjetila sam lagano ubadanje oko lijevog jajnika na par sekundi. Tako da budemo danas kroz dan vidjeli kaj se događa

23. Travanj 2020. 07:08

Valera pa postavi sliku ovdje ,mozda je lazna sjena od isparavanja ako je opet jednaka crtica ko jucer.
    Ja sam prosli ciklus imala sjene a nisam t.
    Drzim fige da ti jesi👍

• Valeera
    23. Travanj 2020. 07:28

A stalno mi javlja & - dogodila se greska prilikom učitavanja slike, pokušajte ponovno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.