Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KDS
    22. Travanj 2020. 09:35

malamarelica

lotus

Watson ja to smeckarenje imam uvijek pred mengu.
    Evo sad sam primijetila da ga imam, a mengu (ne) bi trebala dobit 26.4.
    Sad je i meni nada za plusicem pala u vodu.
    Nekako nakon toliko godina navikla sam se na ta razocarenja, ali ovaj mjesec sam bas bila puna optimizma i neke nade da ce bas ovaj mjesec upalit. Doma smo i dragi i ja, radimo od kuce, malo manje pod stresom i mislila to je to, a sad nista. Koliko god mi drago da radimo od kuce toliko mi sad krivo da ce vidjet koliko me to pogodilo, onako se bar na poslu isplacem, a sad suze ronim. Ljuta sam jer si dopustim ponadat se.

A nemoj tako, mozda je bas dobro da te vidi. Podijeli to s njim. Pa mozda i tebi i njemu bude lakse, iznenadila bi se koliko prica pomaze. I onda kad zelimo drugu osobu zastitit.
    I nemoj prije reda ocajavati, mozda je iato sve kao pred mengu, a trudna si. Vidis da moze biti tako. Ako pak ona dodje, ides dalje. Ako zelis. Ako ces se odmoriti malo i to je ok. Nemoj se forsirati da moras svaki mjesec probavat

mi isto isčekivali ovaj mjesec da ne dođe, dečko staln ima nešto unutra, mazi po trbuhu, bira ime, gleda kolica..., dan prije M napravili test... dečko tužan... kad je došla M ja užasno razočarana
    Sad odkad je M, ubija me nervoza kao žešći PMS onda počnu svađe,...

KDS
    22. Travanj 2020. 09:43

lotus i ti si iz Rijeke

Tinchy_07
    22. Travanj 2020. 09:46

Ne, iz Istre sam.. Ali u Rijeku idem na humanu. Ti si iz Rijeke? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

KDS
    22. Travanj 2020. 09:49

Okolica Rijeke, al sam praktički svaki dan tu

• Valeera
    22. Travanj 2020. 10:17

malamarelica

I ja sam imala ureaplasmu u 2.mj. Pila sam 3 summameda, i muz i ja, a ja jos i 12 dana stavljala vaginalete, zaboravila sam naziv. Poslije toga radila bris i bio je uredan. Rek mi ginicka da je to cesta bolest i da se ne plasim

Da, ako se pije Sumamed onda su jako male količine. Tako je meni gin objasnio

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

• Nela17
    22. Travanj 2020. 10:27

lotus

Nela uz nalaze koje su cure vec navele ja sam napravila pregled hormona i odlazila na folikulometrije svaki mjesec. Ti nisi jos bila na praćenju?

Ne nisam bila, rekla mi je ginekologica prvo rijesit ureoplazmu pa cemo onda daljnje pretrage. 

• Valeera
    22. Travanj 2020. 14:48

Drage cure, ujutro sam napravila Clear Blue easy jer mi vrag nije dao mira. Ovak, okomita crtica je bila jako jako jako blijeda,ali je bila i formirala plusić. Ima li netko iskustva s tim testom. Čekam sutra da potvrdim. Sutra bi trebala dobiti M, I imam izrazito točan ciklus u minutu. 

watson009
    22. Travanj 2020. 14:55

Valeera

Drage cure, ujutro sam napravila Clear Blue easy jer mi vrag nije dao mira. Ovak, okomita crtica je bila jako jako jako blijeda,ali je bila i formirala plusić. Ima li netko iskustva s tim testom. Čekam sutra da potvrdim. Sutra bi trebala dobiti M, I imam izrazito točan ciklus u minutu.

Cestitammmm!!! Nadam se da je TO-TO !!!! 
    Mozes i slikicu staviti ? 
    Kako se osjecas ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Valeera
    22. Travanj 2020. 15:37

Stalno mi javlja grešku pri unosu fotke

• Valeera
    22. Travanj 2020. 16:26

watson009

Valeera

Cestitammmm!!! Nadam se da je TO-TO !!!!
    Mozes i slikicu staviti ?
    Kako se osjecas ?

Jako sam umorna samo, ali to može biti i od toga kaj pod milim Bogom ništa ne radim i nikud ne idem zbog korone. Stalno moram na WC, ali ne znam, strah me da sam si umislila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.