Watson ja to smeckarenje imam uvijek pred mengu.
Evo sad sam primijetila da ga imam, a mengu (ne) bi trebala dobit 26.4.
Sad je i meni nada za plusicem pala u vodu.
Nekako nakon toliko godina navikla sam se na ta razocarenja, ali ovaj mjesec sam bas bila puna optimizma i neke nade da ce bas ovaj mjesec upalit. Doma smo i dragi i ja, radimo od kuce, malo manje pod stresom i mislila to je to, a sad nista. Koliko god mi drago da radimo od kuce toliko mi sad krivo da ce vidjet koliko me to pogodilo, onako se bar na poslu isplacem, a sad suze ronim. Ljuta sam jer si dopustim ponadat se.
A nemoj tako, mozda je bas dobro da te vidi. Podijeli to s njim. Pa mozda i tebi i njemu bude lakse, iznenadila bi se koliko prica pomaze. I onda kad zelimo drugu osobu zastitit.
I nemoj prije reda ocajavati, mozda je iato sve kao pred mengu, a trudna si. Vidis da moze biti tako. Ako pak ona dodje, ides dalje. Ako zelis. Ako ces se odmoriti malo i to je ok. Nemoj se forsirati da moras svaki mjesec probavat
mi isto isčekivali ovaj mjesec da ne dođe, dečko staln ima nešto unutra, mazi po trbuhu, bira ime, gleda kolica..., dan prije M napravili test... dečko tužan... kad je došla M ja užasno razočarana
Sad odkad je M, ubija me nervoza kao žešći PMS onda počnu svađe,...
Ne, iz Istre sam.. Ali u Rijeku idem na humanu. Ti si iz Rijeke?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
I ja sam imala ureaplasmu u 2.mj. Pila sam 3 summameda, i muz i ja, a ja jos i 12 dana stavljala vaginalete, zaboravila sam naziv. Poslije toga radila bris i bio je uredan. Rek mi ginicka da je to cesta bolest i da se ne plasim
Da, ako se pije Sumamed onda su jako male količine. Tako je meni gin objasnio
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Nela uz nalaze koje su cure vec navele ja sam napravila pregled hormona i odlazila na folikulometrije svaki mjesec. Ti nisi jos bila na praćenju?
Ne nisam bila, rekla mi je ginekologica prvo rijesit ureoplazmu pa cemo onda daljnje pretrage.
Drage cure, ujutro sam napravila Clear Blue easy jer mi vrag nije dao mira. Ovak, okomita crtica je bila jako jako jako blijeda,ali je bila i formirala plusić. Ima li netko iskustva s tim testom. Čekam sutra da potvrdim. Sutra bi trebala dobiti M, I imam izrazito točan ciklus u minutu.
Drage cure, ujutro sam napravila Clear Blue easy jer mi vrag nije dao mira. Ovak, okomita crtica je bila jako jako jako blijeda,ali je bila i formirala plusić. Ima li netko iskustva s tim testom. Čekam sutra da potvrdim. Sutra bi trebala dobiti M, I imam izrazito točan ciklus u minutu.
Cestitammmm!!! Nadam se da je TO-TO !!!!
Mozes i slikicu staviti ?
Kako se osjecas ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Stalno mi javlja grešku pri unosu fotke
Cestitammmm!!! Nadam se da je TO-TO !!!!
Mozes i slikicu staviti ?
Kako se osjecas ?
Jako sam umorna samo, ali to može biti i od toga kaj pod milim Bogom ništa ne radim i nikud ne idem zbog korone. Stalno moram na WC, ali ne znam, strah me da sam si umislila
Sortiraj odgovore
Najstariji