Stalno mi javlja grešku pri unosu fotke
Nema vezeeeee,bitno da je plusic tu !!!!!! Ajme bas divno !!! Daj i nama malo pozitive i recept hehe
Ja nemam iskustva s tim testom,samo sam trakice iz DM-a koristila.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Stalno mi javlja grešku pri unosu fotke
Nema vezeeeee,bitno da je plusic tu !!!!!! Ajme bas divno !!! Daj i nama malo pozitive i recept hehe
Ja nemam iskustva s tim testom,samo sam trakice iz DM-a koristila.
I samo smireno,biti ce sve u redu !!!!!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Drage cure, ujutro sam napravila Clear Blue easy jer mi vrag nije dao mira. Ovak, okomita crtica je bila jako jako jako blijeda,ali je bila i formirala plusić. Ima li netko iskustva s tim testom. Čekam sutra da potvrdim. Sutra bi trebala dobiti M, I imam izrazito točan ciklus u minutu.
Ajme konacno neka lijepa vijest da nam otjera depru.
Cestitam od srca i zelim ti skolsku trudnocu💞
Sigurno je blijeda crtica jer je rano jos, kroz dan ce ti tamnit
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Autokorekcija me ljuti. Htjela napisat kroz dan dva ce ti sigurno bit tamnija
🧔 35
🙎🏼♀️32
Ja se nadam. Vidjeti ćemo sutra. Clear Blue je meni super čak i test za ovulaciju. Dakle, ja stvarno imam redoviti ciklus na dan, koristim aplikaciju Flo, jako jednostavna i točnija mi je od Glow. Pik dan O mi je bio 08.04. (ciklus prije toga sam non stop sa Clear blue test za ovu testirala i smajlić se pokazao tek na dan O kad je Flo pokazala) ovaj puta sam testirala 07.04.samo - ništa, već sam se pobojala da sam propustila, ali sam ponovila 08.04.(kad mi je i app Flo napisala da mi je pik) i bio je :). Prema tom Clear blue testu sljedećih 48 sati je najplodnije.
Sada sam koristila Clear blue easy I imam jos Clear Blue plus (za potvrditi trudnoću sutra ili prekosutra).
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Ja se nadam. Vidjeti ćemo sutra. Clear Blue je meni super čak i test za ovulaciju. Dakle, ja stvarno imam redoviti ciklus na dan, koristim aplikaciju Flo, jako jednostavna i točnija mi je od Glow. Pik dan O mi je bio 08.04. (ciklus prije toga sam non stop sa Clear blue test za ovu testirala i smajlić se pokazao tek na dan O kad je Flo pokazala) ovaj puta sam testirala 07.04.samo - ništa, već sam se pobojala da sam propustila, ali sam ponovila 08.04.(kad mi je i app Flo napisala da mi je pik) i bio je :). Prema tom Clear blue testu sljedećih 48 sati je najplodnije.
Sada sam koristila Clear blue easy I imam jos Clear Blue plus (za potvrditi trudnoću sutra ili prekosutra).
Evo i ja si instalirala Flo (smijeh)
Sretno i javi nam sutraaaaaa !!!!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Znaci ti vec imas u pripremi jos jedan test! To je dobra pripremaSi vec rekla dragom ili tek planiras?
Sad kad si otvorila sezonu plusica lijepo posalji malo trudnice prasine, bura je, da nam svima vjetar donese
🧔 35
🙎🏼♀️32
Znaci ti vec imas u pripremi jos jedan test! To je dobra pripremaSi vec rekla dragom ili tek planiras?
Sad kad si otvorila sezonu plusica lijepo posalji malo trudnice prasine, bura je, da nam svima vjetar donese
Ah, ja sam veliki skeptik, tako da budemo tek vidjeli, ali nadam se da je. Znam da pesimizam ne pomaže, ali dok nije 100% onak kak bi trebalo biti u meni radi crvić sumnje. Evo kako smo mi (možda nekome pomogne)
Meni je M krenula 28.03.do 31.03.
Odnosi 02.04., 04.04.,06.04.,08.04. (2x), 09.04.,10.04. (puno je to posla 😅), ali tako sam si nekako isplanirala. Potvrdim vam sutra - prekosutra dal he ova formula funkcionirala, ali za svakoga je drugačije
Ah, ja sam veliki skeptik, tako da budemo tek vidjeli, ali nadam se da je. Znam da pesimizam ne pomaže, ali dok nije 100% onak kak bi trebalo biti u meni radi crvić sumnje. Evo kako smo mi (možda nekome pomogne)
Meni je M krenula 28.03.do 31.03.
Odnosi 02.04., 04.04.,06.04.,08.04. (2x), 09.04.,10.04. (puno je to posla 😅), ali tako sam si nekako isplanirala. Potvrdim vam sutra - prekosutra dal he ova formula funkcionirala, ali za svakoga je drugačije
Hvala ti puno :)
meni je M jucer zavrsila i od sutra krecemo u akciju svaki drugi dan,to jos nismo probali pa cemo vidjeti ishod. Drzim palceve da si ti uspjela i da se ovo "puno je to posla" isplatilo 👆😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Muž već zna sve. Ja imam specifičan posao - turistički vodič/pratitelj za strane goste. I nikad, ali NIKAD me nema doma, radim od ožujka do prosinca intenzivno, i većinom radim ture po RH. Čim je krenulo u Kini koronavirus u prosincu, imala sam špurijus da bude bilo sr...., I rekla sam mm - ajde, sad ili nikad! Tak da je on upućen u sve :)
Sortiraj odgovore
Najstariji