Lara sretno i da nam javis dobre vijesti danas
Sretno i ostalim curkama sa smeckarenje, dok vjestica ne stigne ima nade.
Vezano za to kako je kad je duze vrijeme.. Rekla bi svakako. Ima dana (citaj tjedana i mjeseci) kad sam toliko pozitivna, a onda potonem, ima dana kad oguglam na sve i bude mi svejedno, kad popozditćm i budem ljuta pa pobacam trakice, kad se zakacim s muzem i kazem znas sta necu se vise ni sexat koliko me zivciras, tako ionako cemo ic na potpomognutu, al opet na kraju svega uvijek iznova dođe neka snaga. Zelimo to najvise na svijetu, i znam da svaku od vas neuspjeh boli bilo to prvi pokusaj ili su tu godine pokusavanja. Meni je osobno lakse se veselit vasim plusevima nego ljudima koje znam, jer tu vidim sve te borbe koje imamo i svaki plusic mi puno znaci i daje snagu da ce danas, sutra ili za 5 godina doc i moj
Eh tako nešto smo si i mi jučer rekli... kako ima kćer iz prvog braka, došla kćer, ja živčana zbog drugog tjedna kad je O, kako šta, dal ćemo pogodit dane, hoćemo li moći normalno se opustit jer smo sami ili se nećemo opustit jer smo svi skupa, pale grube riječi,... kako dugo nije vidio kćer, on uživa sa svojom kćeri a ja se grizem kako i šta..čitam sve i svašta i željno isčekujem to malo stvorenje...
Dobar dan cure, nisam se javljala nekih 2 mjeseca, imala sam nekih poteskoca i vaznih odluka za donjet, sad sam to koliko - toliko sredila, pa vam se ponovno pridruzujem, naravno ako me primate . Cure svima nam drzim fige da ugledamo svoje plusice...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
KDS kada nesto cvrsto zelimo (a na sto ne mozemo direktno utjecati) postanemo opsjednuti kada se to od prve ne ostvari,ne svi naravno.
Samo smireno, mozes se opustiti i ti igrati sa njegovom kcerkicom da se uzivis u ulogu koja te sigurno uskoro ceka. 😊👭
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Lara sretno i da nam javis dobre vijesti danas
Sretno i ostalim curkama sa smeckarenje, dok vjestica ne stigne ima nade.
Vezano za to kako je kad je duze vrijeme.. Rekla bi svakako. Ima dana (citaj tjedana i mjeseci) kad sam toliko pozitivna, a onda potonem, ima dana kad oguglam na sve i bude mi svejedno, kad popozditćm i budem ljuta pa pobacam trakice, kad se zakacim s muzem i kazem znas sta necu se vise ni sexat koliko me zivciras, tako ionako cemo ic na potpomognutu, al opet na kraju svega uvijek iznova dođe neka snaga. Zelimo to najvise na svijetu, i znam da svaku od vas neuspjeh boli bilo to prvi pokusaj ili su tu godine pokusavanja. Meni je osobno lakse se veselit vasim plusevima nego ljudima koje znam, jer tu vidim sve te borbe koje imamo i svaki plusic mi puno znaci i daje snagu da ce danas, sutra ili za 5 godina doc i moj
Identicno je kod mene, emocije mi vriste, sve ide iz krajnosti u krajnost. Ponekad imam tako pozitivan stav, da bi mogla planinu pomaknut, ponekad se uhvatim kako razmisljam, da nema sanse, da cemo ici na potpomognutu. Kako koji dan...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Dobar dan cure, nisam se javljala nekih 2 mjeseca, imala sam nekih poteskoca i vaznih odluka za donjet, sad sam to koliko - toliko sredila, pa vam se ponovno pridruzujem, naravno ako me primate. Cure svima nam drzim fige da ugledamo svoje plusice…
Naravno more2309, tu smo! Dobrodosla nazad!
Koliko vi dugo pokusavate ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
KDS kada nesto cvrsto zelimo (a na sto ne mozemo direktno utjecati) postanemo opsjednuti kada se to od prve ne ostvari,ne svi naravno.
Samo smireno, mozes se opustiti i ti igrati sa njegovom kcerkicom da se uzivis u ulogu koja te sigurno uskoro ceka. 😊👭
To da i radim to, ali naravno nije isto naše ili njegovo...ipak svoje ću moć upozorit, ako zasluži izgrdit, a ovdje moram pazit kako i što da se ne zamjerim i ne postanem zla maćeha
Plus sve za bebu, tu je i vjenčanje, kad će i šta otvorit..
Vi ste sve u braku ili?
KDS da to si u pravu definitivno,nije isto ali probaj se zabaviti,spustiti na djecji nivo ...uzivaj do iduceg tjedna pa akcija!
Ja sam u braku 2god
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
To da i radim to, ali naravno nije isto naše ili njegovo…ipak svoje ću moć upozorit, ako zasluži izgrdit, a ovdje moram pazit kako i što da se ne zamjerim i ne postanem zla maćeha
Plus sve za bebu, tu je i vjenčanje, kad će i šta otvorit..
Vi ste sve u braku ili?
U braku 2 i pol godine. Probaj kako smo mi, znam da je to dosta, moj muž je bio na rubu snaga 🤦, ali nekako smo pregrmili
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Sinoć sam mu rekla da već od danas možemo krenut i drugi tjedan, pa komentar "nisam ja na baterije"
Ahahahhahahhahahaha dobra,dobra.
Meni je isto O iduci tjedan pa dzimo palceve da je ovaj mjesec nas 👆😊🙏 pratimo se.
Ja sam si i testove na trudn.narucila sa neta da ne trosim hrpu love na ove iz Dma,ljekarne itd.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji