A kazu da je normalno 1-2 pokusavanja u tvojim godinama
Ja imam 36god pa kazu nakon 6mj pokusavanja na pretrage pa sam ja vec obavila.
Naruci na amazonu ovulacijske trakice jeftinije ti je dosta.
Hvala, narucit cu :) U dm u su skupe 80 kn 5 komada testova :O
Radila sam i cervikalne briseve, imam ureoplazmu, dobila sam bila terapiju i sad cekam jer zbog corone trenutacno ne mogu ic ponovno napravit cervikalne briseve.
I ja sam imala ureaplazmu. Riješila s paketom Sumameda i ja i M. Što ste vi uzimali!
Ja sam uzimala doksicilin, e sad ne znam da li sam je se rijesila jer ne mogu otic na pregled zbog corone, da li utjece i ureoplazma na zacece?
Pa kažu da utječe, iako znam cure koje su zatrudnile i s njom, ali teže. Ona ustvari otežava situaciju
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Radila sam i cervikalne briseve, imam ureoplazmu, dobila sam bila terapiju i sad cekam jer zbog corone trenutacno ne mogu ic ponovno napravit cervikalne briseve.
I ja sam imala ureaplazmu. Riješila s paketom Sumameda i ja i M. Što ste vi uzimali!
Ja sam uzimala doksicilin, e sad ne znam da li sam je se rijesila jer ne mogu otic na pregled zbog corone, da li utjece i ureoplazma na zacece?
Pa kažu da utječe, iako znam cure koje su zatrudnile i s njom, ali teže. Ona ustvari otežava situaciju
Da li vam je muz isao na briseve? Moja ginekologica je trazila da i on isto napravi briseve.
Išao je na spermiogram. Sve je ok
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Pozdrav cure,
danas sam se registrirala, nova sam ovdje :) Mi pokusavamo vec preko godinu dana i nista a silno bi zeljela postat mama, jos nismo otisli na neke detaljnije preglede, paniramo kroz par mjeseci ako nam ne uspije otic na detaljnije preglede. Ima li koja cura iskustva s time, od kuda krenuti, kako to sve ide kada ne mozes ostvarit trudnocu? Zelim Vam svima da se ostvarite kao majke 💕
Dobro nam dosla :) i ja sam se danas pridruzila,pratiti cemo se i biti podrska.
Takoder savjetujem osnovne pretrage da znate na cemu ste..
Ja sam prije planiranja T odradila UZV,PAPU i briseve...sve ok,MM jos nije isao na nikakve pretrage,ipak cemo jos pricekati.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Drage cure,
Za dva dana bi trebala dobiti M tj.četvrtak. of petka osjećam lagano probadanje, ne baš kao kod menge, malo blaže i kao da me netko povlači za jajnike - ne znam kako bi drugo opisala. Grudi, malo osjetljive i bolne. Kaj mislite? Znam da bi to sve moglo najvaljivati i M, ali ja se ipak nadam
onda zajedno cekamo cetvrtak i nadamo se tvom plusicu 🙏 Javi nam.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav cure,
danas sam se registrirala, nova sam ovdje :) Mi pokusavamo vec preko godinu dana i nista a silno bi zeljela postat mama, jos nismo otisli na neke detaljnije preglede, paniramo kroz par mjeseci ako nam ne uspije otic na detaljnije preglede. Ima li koja cura iskustva s time, od kuda krenuti, kako to sve ide kada ne mozes ostvarit trudnocu? Zelim Vam svima da se ostvarite kao majke 💕
Dobro nam dosla :) i ja sam se danas pridruzila,pratiti cemo se i biti podrska.
Takoder savjetujem osnovne pretrage da znate na cemu ste..
Ja sam prije planiranja T odradila UZV,PAPU i briseve…sve ok,MM jos nije isao na nikakve pretrage,ipak cemo jos pricekati.
Dobrodosla :) Napravila sam ja osnovne pretrage, nadena mi je ureoplazma pa sada cekam da odem na pregled posto trenutacno zbog corone nema pregleda. Takoder MM nije isao jos na nikakve pretrage, isto cekamo :)
Valeera dobrodosla i nadam se da ces nam donjet plusic vec ovaj tjedan 🙏
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Nela uz nalaze koje su cure vec navele ja sam napravila pregled hormona i odlazila na folikulometrije svaki mjesec. Ti nisi jos bila na praćenju?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
I ja sam imala ureaplasmu u 2.mj. Pila sam 3 summameda, i muz i ja, a ja jos i 12 dana stavljala vaginalete, zaboravila sam naziv. Poslije toga radila bris i bio je uredan. Rek mi ginicka da je to cesta bolest i da se ne plasim
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji