Pozz cure, nova sam ovdje i opcenito na forumima, nemam pojma kako ovo ide pa se nadam da ne zamjerite.
Dosada sam samo jednom pisala, misleći da je možda implantacijsko, no nije bilo.
Zadnju menstruaciju sam imala 28.03 i trebala bih dobiti sutra, no sve što imam je smeđi iscjedak. Nadam se da je ovaj put to to,zvala sam ginekologa, sutra idem vadit betu.
Sretno svima od srca da bude puno plusića 🤗
Pozdrav Lara, nadam se da je to to. Budi nam javila rezultate.
Sretno🤗
Hvala, i ja se nadam. Javim sve sutra 🤗
Ne zz kako cu izdrzat do sutra, ako i budem vadila ujutro necu znat prije 14 h otprilike
Koliko dugo radite na bebici ?
Nezz od kuda si,no mozes probati traziti u labosu da ti posalju nalaz na mail, da ga cim prije dobijes,vjerujem da je iscekivanje najgora stvar 👆😊
Par mjeseci, znam, pitati ću ih da ne idem opet tamo. Iscekivanje je uzasno.
Bojim se da cu se opet razočarati.
Jutro cure, od silne moje nervoze žestoko se svađamo već dva dana pa padnu i riječi koje inače ne bi trebale, tako da je možda i uzaludno pokušavati sljedeći tjedan, nadam se da ipak hoćemo ali...
Jutro cure, od silne moje nervoze žestoko se svađamo već dva dana pa padnu i riječi koje inače ne bi trebale, tako da je možda i uzaludno pokušavati sljedeći tjedan, nadam se da ipak hoćemo ali…
To nam se svima desava, ali do iduceg tjedna je jos, pomirit cete se. Visi cilj je u pitanju
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Cure, znam da je beta najtocnija i mislim da se vec 11dpo moze vaditi. Mislim isto da ti mogu preko mejla slati ili ih mozes nazvati za rezultate. Moja je frendica tako, a pogotovo sad kad je ova korona.
Za ove svadje... mislim da nam se to svima dogada, taj presing kod pravljenja beba je strasan. Ali do sljedeceg tjedna cete se malo smiriti, sve je to normalno.
A meni jutros prazan ulozak, znaci ipak nisam dobila mengu. Radila jutros opet test i negativan. Znaci def nisam trudna. Brine me sta mi se dogada. Nikakvih simptoma pms nemam, bas nista. Pricekat cu jos sutra, a onda zovem za pregled. Nadam se da ce me primiti u ponedjeljak
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
@malamarelica, polako može biti stres u pitanju. I kad mislimo da nismo u stresu, tijelo registrira svašta.
@KDS - mi smo se posvađali jednom za vrijeme seksa, događa se, a ni to ne pomaže. Kak su cure rekle, viši cilj je u pitanju.
Krvarenja nema kod mene, bilo je to samo malo na WC papiru u to rano jutro, cekam do kraja dana. Inače, probudila muža u 5, on tvrdi da danas moze bez problema vidjeti plus i da je definitivno taman. Ako do poslijepodneva ne vidim krv, naručujem se za Betu sutra.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Hvala cure, nadam se
Baš mi je drago da sam na forumu da s nekim mogu popričat o bebi, planiranju...čut druga iskustva....
Hvala cure, nadam se
Baš mi je drago da sam na forumu da s nekim mogu popričat o bebi, planiranju…čut druga iskustva….
Tak je i meni. Imam osjecaj da me samo vi kuzite. Svi ostali samo s onom pricom opusti se, bude. Uf kad to cujem
Da, moguce da je stres i ova izolacija, sve je poremeceno
Drzim fige za pluseve i cekamo cure s dobrim vijestima 👶
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Sto se tice tog smedeg iscjetka sto niste nikada imale prije M javite pliz o cemu se radi kada saznate,ja se iskreno nadam da su plusici u pitanju 👆😊🙏
KDS i meni je takoder drago jer se ovdje mi zene razumijemo, muza bih izludila da ga stalno opterecujem svojim mislima i "simptomima" 😅
Ovaj mjesec ne pratim simptome nikakve jer cu izluditi ako si to radim,samo keks pa sto bude 😊
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sto se tice tog smedeg iscjetka sto niste nikada imale prije M javite pliz o cemu se radi kada saznate,ja se iskreno nadam da su plusici u pitanju 👆😊🙏
KDS i meni je takoder drago jer se ovdje mi zene razumijemo, muza bih izludila da ga stalno opterecujem svojim mislima i "simptomima" 😅
Ovaj mjesec ne pratim simptome nikakve jer cu izluditi ako si to radim,samo keks pa sto bude 😊
Evo ja cekam red za izvadit betu, poludit cu, javim svakako kako je proslo. Pitati cu ih da mi posalju na mail, uh 🤔
watsonoo9 tako sam i ja planirala, baš ništa neću pratiti... prošli mjesec možda je ovo simptom - možda ono...meni nije ovako - nije mi onako...pa izludiš, a onda si pomislim kako je onima koje pokušavaju već duže ili koje ostanu trudne pa nakon par tjedana nažalost ode...opet sve ispočetka... Kako i odkud takvim curama toliko nade, a ja nakon jednog minusa potonula?!
Sortiraj odgovore
Najstariji