Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KDS
    23. Travanj 2020. 09:02

Lara208 držim fige za čim bržim nalazom i naravno pozitivnim

• Valeera
    23. Travanj 2020. 09:09

KDS

watsonoo9 tako sam i ja planirala, baš ništa neću pratiti… prošli mjesec možda je ovo simptom - možda ono…meni nije ovako - nije mi onako…pa izludiš, a onda si pomislim kako je onima koje pokušavaju već duže ili koje ostanu trudne pa nakon par tjedana nažalost ode…opet sve ispočetka… Kako i odkud takvim curama toliko nade, a ja nakon jednog minusa potonula?!

A ne mogu potonuti, to mi nekako znaci predaju. Kad, mi sve opcije ponestanu, kad iscrpim baš sve, onda ću promijeniti prioritete i fokusirati se na drugačiji život. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

• Lara208
    23. Travanj 2020. 09:11

KDS

Lara208 držim fige za čim bržim nalazom i naravno pozitivnim

Hvala ti 😉💪

watson009
    23. Travanj 2020. 09:15

Tako je,nema negative 😊 Narocito nakon jednog minusa jer samo 25% parova zatrudni u jednom ciklusu. 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

23. Travanj 2020. 10:31

Da sanse su 25% kod zdravih partnera
    Ja sam zdrava i muz i evo vec 8mj nista🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

watson009
    23. Travanj 2020. 10:35

Marinalin

Da sanse su 25% kod zdravih partnera
    Ja sam zdrava i muz i evo vec 8mj nista🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Super je vijest da ste oboje zdravi...imate li tempirane odnose ili kako vam se hoce ? 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

23. Travanj 2020. 10:49

Pratim 8mj lh trakicama tj clear blue smajl i imali smo svakako odnose,svaki drugi dan,dan pred  O,dan O ,dan iza i nista😤😤😤😤ocito psiha zasad smeta🤣
    Pijem folnu,vrkutu,qouenzim,konopljiku
    Probala pit sok od cikle ,sad jedem smokve u masinovom ulju ujutro.

23. Travanj 2020. 10:50

U biti u 1mj sam imaa ipet hpv na papa testu al rekli su da to ne smeta za zacece.
    Dizem imunitet i to je to.

Tinchy_07
    23. Travanj 2020. 11:00

Lara sretno i da nam javis dobre vijesti danas
    Sretno i ostalim curkama sa smeckarenje, dok vjestica ne stigne ima nade. 
    Vezano za to kako je kad je duze vrijeme.. Rekla bi svakako. Ima dana (citaj tjedana i mjeseci) kad sam toliko pozitivna, a onda potonem, ima dana kad oguglam na sve i bude mi svejedno, kad popozditćm i budem ljuta pa pobacam trakice, kad se zakacim s muzem i kazem znas sta necu se vise ni sexat koliko me zivciras, tako ionako cemo ic na potpomognutu, al opet na kraju svega uvijek iznova dođe neka snaga. Zelimo to najvise na svijetu, i znam da svaku od vas neuspjeh boli bilo to prvi pokusaj ili su tu godine pokusavanja. Meni je osobno lakse se veselit vasim plusevima nego ljudima koje znam, jer tu vidim sve te borbe koje imamo i svaki plusic mi puno znaci i daje snagu da ce danas, sutra ili za 5 godina doc i moj

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

watson009
    23. Travanj 2020. 11:15

Tako je Lotus,prirodnim ili nekim drugim nacinom biti ce plusica,mora biti! Nitko ne voli poraz,taj se nije rodio,zato cemo mi glavu dici gore i sve odavde izaci kao trbusaste pobjednice 🙏♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.