Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    21. Travanj 2020. 18:51

Ja ne pusim ali zdrava prehrana mi nije jaca strana 😅

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

malamarelica
    21. Travanj 2020. 18:56

Ja zapalim ponekad, uz kavu. Ali bez problema budem i bez cigareta, samo mi se ne da, u korizmi nisam pusila uopce. Hranim se ko i vecina, nista specijalno, takodjer se ne bih se svrstala u zdravu prehranu 😶☺

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Tinchy_07
    21. Travanj 2020. 19:06

Sve to stoji, ali opet, rijetko kad si dajem nadu, a pogotovo ne njemu. Ovaj mjesec jesam zato me boli toliko to sto nismo uspjeli. 
    Ne zelim da me vidi da placem jer od kad je njemu otkrivena astenozospermija i hipotireoza dosta se grize i krivi za nase neuspjehe, a prije dok smo mislili da je samo do mene toliko je bio divan prema meni, pun potpore. Jesam i ja stvarno prema njemu, ali radije bi da je samo u meni problem da se ne mora nosit s tim. Ja se isplacem, galamim, a on nosi u sebi. 
    Kako vasi decki/muzevi sve to prihvacaju?
    Ja nisam pusac, al se jako nezdravo hranim. Sad kad sam doma je relativno ok, al na poslu koma. Grickalice i kruh su mi veliki porok

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

watson009
    21. Travanj 2020. 19:12

Ma ne zelim se opterecivati s time jer sigurno svatko od nas zna neku zenu koja je pusila i nezdravo se hranila pa ostala trudna...
    MM je smiren,ne pokusavamo bas dugo pa je cool...ja sam bila uvjerena da ce biti od prve,ali nije.
    Citala sam tu po forumima sto su sve cure radile,od raznih cajeva,dizanja nogu,lezanja na trbuhu,sex samo ujutro...bla bla
    Ja bum svaki mjesec nesto drugo isprobala pa javim ako sto upali hehe 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

malamarelica
    21. Travanj 2020. 19:19

A da, a vidim ti i u potpisu da se skoro 4 godine trudis. Vjerujem da su vam zivci vec istroseni. Moze li se njegov spermiogram popraviti? Jeste planirali potpomognutu?
    Moj je skroz optimistican jer je jednom upalilo pa je uvjeren da ce opet. Ja bas i nisam, uglavnom kukam. Ali, mi stvarno pokusavamo evo sveukupno 2 mjeseca. Neusporedivo je, znam

malamarelica
    21. Travanj 2020. 19:21

watson009

Ma ne zelim se opterecivati s time jer sigurno svatko od nas zna neku zenu koja je pusila i nezdravo se hranila pa ostala trudna…
    MM je smiren,ne pokusavamo bas dugo pa je cool…ja sam bila uvjerena da ce biti od prve,ali nije.
    Citala sam tu po forumima sto su sve cure radile,od raznih cajeva,dizanja nogu,lezanja na trbuhu,sex samo ujutro…bla bla

watson009

Ma ne zelim se opterecivati s time jer sigurno svatko od nas zna neku zenu koja je pusila i nezdravo se hranila pa ostala trudna…
    MM je smiren,ne pokusavamo bas dugo pa je cool…ja sam bila uvjerena da ce biti od prve,ali nije.
    Citala sam tu po forumima sto su sve cure radile,od raznih cajeva,dizanja nogu,lezanja na trbuhu,sex samo ujutro…bla bla

Ti si mi super, optimisticna 😊
    Ni ja se ne opterecujem time

Tinchy_07
    21. Travanj 2020. 19:28

malamarelica

A da, a vidim ti i u potpisu da se skoro 4 godine trudis. Vjerujem da su vam zivci vec istroseni. Moze li se njegov spermiogram popraviti? Jeste planirali potpomognutu?
    Moj je skroz optimistican jer je jednom upalilo pa je uvjeren da ce opet. Ja bas i nisam, uglavnom kukam. Ali, mi stvarno pokusavamo evo sveukupno 2 mjeseca. Neusporedivo je, znam

Krecem od ovog da si napisala da je neusporedivo. Ne slazem se, jer znam da svaki neuspjeh boli. Bilo to 2 mjeseca, 4 godine ili 10 godina. Ima nas da se krace i duze trudimo, ali na kraju dođe na to da sve mi zelimo isto. 
    Mi smo bili krenuli na konzultacije i odradila propuhivanje jajnika, onda smo si dali pauzu posto se zna desit nakon toga... Nije. Nakon toga odlucili ic, spremili sve nalaze, ja zaradila upalu pluca, a kako sam snimala vise puta trebalo je tu uradit pauzu zbog zracenja i nalazi nam istekli. Da cemo napravit nove sad je korona u pitanju sve stalo,nr mogu kod gin, ne vade krv, samo nuzno.. E kad to zavrsi onda ce bit ljeto, a ljeti mislim da u Rijeci ne rade postupke. 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

21. Travanj 2020. 19:32

Istina i ja smatram da nevezano za cigare i nezdravu prehranu cure su trudne.samo sam pitala👏Ja zapalim 5 dnevno
    Ne hranim se zdravo ,samo pijem 6mj vitamine.
    Evo iza nas je 8 mj truda al nista 😤

malamarelica
    21. Travanj 2020. 20:01

lotus

malamarelica

Krecem od ovog da si napisala da je neusporedivo. Ne slazem se, jer znam da svaki neuspjeh boli. Bilo to 2 mjeseca, 4 godine ili 10 godina. Ima nas da se krace i duze trudimo, ali na kraju dođe na to da sve mi zelimo isto.
    Mi smo bili krenuli na konzultacije i odradila propuhivanje jajnika, onda smo si dali pauzu posto se zna desit nakon toga… Nije. Nakon toga odlucili ic, spremili sve nalaze, ja zaradila upalu pluca, a kako sam snimala vise puta trebalo je tu uradit pauzu zbog zracenja i nalazi nam istekli. Da cemo napravit nove sad je korona u pitanju sve stalo,nr mogu kod gin, ne vade krv, samo nuzno.. E kad to zavrsi onda ce bit ljeto, a ljeti mislim da u Rijeci ne rade postupke.

Joj, kak mi je grozno kad se tako sto losih stvari poklopi. Ali ne moze uvijek biti lose, jednostavno mora jednom okrenuti na dobro. Moja kolegica s posla 10 godina muke, nikako ostat trudne, na umjetnu ode (tj, kak se vec tocno zove in vitro), dobije bebu, nakon toga prirodno jos 2. Znaci, ko da se odcepila. Mislim da je cep u glavi bio.
    Ja bi posvojila dijete ovaj tren, samo da mogu

Tinchy_07
    21. Travanj 2020. 20:31

I ja sam za posvajanje, muz ne dok ne iscrpimo mogucnosti, a dok mu srce nije skroz otvoreno za to ne mogu silit

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.