Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    21. Travanj 2020. 17:53

Watson dobrodosla i sto prije postala 🤰 
    Malamarelica zao mi je

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

malamarelica
    21. Travanj 2020. 18:12

lotus

Watson dobrodosla i sto prije postala 🤰
    Malamarelica zao mi je

Hvala ti, bas si draga ♥️ Ali, iskreno, ok sam. Meni je najgore to cekanje, jesam ili nisam, gora mi je stoput neizvjesnost od minusa. Nego, sad da vas pitam jer to nisam procitala nigdje, kako se odredjuje osjetljivost testova? Jesu li osjetljiviji oni di pise 10 ili 20? Mozda glupo pitanje, al nekako mislim ovi prvi?
    I je li itko od vas imao kada onak svijetlosmedji, zuckasti iscjedak par dana peije menge? Ja to jos nikad nisam imala, nadam se da se nije nest s hormonima sprckalo, kud cu sad po doktorima usred ove situacije 😏

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

watson009
    21. Travanj 2020. 18:12

malamarelica

Prijavljujem negativan test i cekam gospodju. 🤷‍♀️ Sretno svima u novom krugu!

Jel ti kasni ? Mozda jos ima nade !!!

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

malamarelica
    21. Travanj 2020. 18:23

watson009

malamarelica

Prijavljujem negativan test i cekam gospodju. 🤷‍♀️ Sretno svima u novom krugu!

Jel ti kasni ? Mozda jos ima nade !!!

Pa ne znam, iskreno. Ranije sam pisala da nisam sigurna je li ovulacija bila 8.4. ili 9.4. Tako da, mozda mi je ovo 12dpo, a mozda 13dpo, ali znam da tad test skoro uvijek pokazuje tocno , u to vrijeme nakon 12dpo. A i bole me donja ledja danima. Ok, radim u online skoli pa sjedim vecinu vremena za racunalom, mozda i od tog, ali mi je to i uobicajeni pms. Mene samo taj iscjedak zabrinjava. Tko god je imao, bilo je tamnosmedje, ne ovak ko moje. Plus, nikad to nemam, dobijem normalnu mengu (mislim, svjeza krv bude). Cak i kad sam spontani imala krenulo mi je tamnosmedje, znaci uvijek se ta boja spominje. 
    Inace, kad sam ostala trudna:
     Simptomi: 13dpo uzasno bolne grudi, bolne na dodir odjece, samo taj dan, 14dpo uobicajena pms glad (jela sam sve pred sobom, mijesala slatko i slano), izbio mi pristic, bolna ledja, ono kolanje krvi u donjem trbuhu, onako koje cujes i osjetis prije menge.. to je par dana trajalo. Bila sam sigurna evo samo sto nije menga, to su mi sve normalni simptomi pmsa. I onda je sve prestalo, nijedan simptom. Radila test 18dpo i plus bio. Na pregledu sve ok, srcana radnja tu. Nazalost, spontani nakon mjesec dana

Tinchy_07
    21. Travanj 2020. 18:28

Watson ja to smeckarenje imam uvijek pred mengu. 
    Evo sad sam primijetila da ga imam, a mengu (ne) bi trebala dobit 26.4.
    Sad je i meni nada za plusicem pala u vodu. 
    Nekako nakon toliko godina navikla sam se na ta razocarenja, ali ovaj mjesec sam bas bila puna optimizma i neke nade da ce bas ovaj mjesec upalit. Doma smo i dragi i ja, radimo od kuce, malo manje pod stresom i mislila to je to, a sad nista. Koliko god mi drago da radimo od kuce toliko mi sad krivo da ce vidjet koliko me to pogodilo, onako se bar na poslu isplacem, a sad suze ronim. Ljuta sam jer si dopustim ponadat se. 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

21. Travanj 2020. 18:40

Cure svima nama je tako kad dobijemo mengu iz mjeseca u mjesec,ja kad dobijem M isto budem malo veselija jer najgore mi je ovaj period nakon O kad neznam dal sam il nisamT🤦🏼😤
    Meni smedarenje je do nedavno bili 2,3dan prije M a sad je pocelo samo jedan dan pred M ,neznam dal se popravilo od vrkute il nekih kapsula koje pijem.

malamarelica
    21. Travanj 2020. 18:41

lotus

Watson ja to smeckarenje imam uvijek pred mengu.
    Evo sad sam primijetila da ga imam, a mengu (ne) bi trebala dobit 26.4.
    Sad je i meni nada za plusicem pala u vodu.
    Nekako nakon toliko godina navikla sam se na ta razocarenja, ali ovaj mjesec sam bas bila puna optimizma i neke nade da ce bas ovaj mjesec upalit. Doma smo i dragi i ja, radimo od kuce, malo manje pod stresom i mislila to je to, a sad nista. Koliko god mi drago da radimo od kuce toliko mi sad krivo da ce vidjet koliko me to pogodilo, onako se bar na poslu isplacem, a sad suze ronim. Ljuta sam jer si dopustim ponadat se.

A nemoj tako, mozda je bas dobro da te vidi. Podijeli to s njim. Pa mozda i tebi i njemu bude lakse, iznenadila bi se koliko prica pomaze. I onda kad zelimo drugu osobu zastitit. 
    I nemoj prije reda ocajavati, mozda je iato sve kao pred mengu, a trudna si. Vidis da moze biti tako. Ako pak ona dodje, ides dalje. Ako zelis. Ako ces se odmoriti malo i to je ok. Nemoj se forsirati da moras svaki mjesec probavat

watson009
    21. Travanj 2020. 18:43

Cure zao mi je to citati ali izbacite sve iz sebe,zato smo tu,covjeku je lakse kada se izjada... ja se uopce ne zelim voditi simptomima-jer psiha cuda radi i onda si ih umislim. Tako sam i ja mislila,doma smo,opusteni smo bla bla i nista... depra teska kada je M stigla,no,evo novi mjesec nova nada i nove poze 😎

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

21. Travanj 2020. 18:47

Isto tako i ja mislila buduci da sam doma opustena,ne radim da ce se desit T pa opet nista🤣
    I jos prije mjesec i po obavila hgs pa kazu nakon toga sljedeca 3mj se mozda primi veca sansa,ma nista sipak.

21. Travanj 2020. 18:48

Cure je vi pusite,zdravi se hranite?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.