Ja sam ti na 8,9 dana do menge. Ne znam tocno jer sam osjetila ovulaciju 15 i 16 dan ciklusa... Vidit cemo uskoro. A radimo sad vec skoro 2 godine. Ti?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ja ne bih trebala dobiti za 4 ili 5 dana...znači 3 godine se ne čuvamo ali nismo radili na bebi...sad otkako smo u braku baš radimo na bebi, a to je ukupno 7 mj ali eto zadnja 3-4 ciklusa pokusavamo pratiti O sa trakicama. Uzimate vitamine ti i suprug?
Moj suprug uzima cink, a ja sam pila malo inofolic pa sam prešla na femisan A ali smo do O, i poslije O folnu sa vitaminima d,b12, c I zeljezom 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Upravo me zvala gin da mi kaze da mi je stigao uredan nalaz pape! Nema nikakvog cina vise!!!! 💪💪💪
Kontrola za 6 mj da vidimo sta se dogadja s hpv-om. 😉
Odlicno draga 🙂🙂🙂🙂🙂🙂!!!!! To su odlicne vijesti 😀😀😀😀😀😀😀!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Mogu reći da je Ovulacija počela s obzirom na količinu iscjedka koji me preplašio haha....odnos s ejakulacijom je bio u Ponedjeljak.... Što znači da bi se to moglo poklopiti zar ne? Ili sam u krivu? 🙄🙄
Lela2807 jesi ti imala bol u grlu poslije vađenja umnjaka...užas gore mi je to...već sat vremena pokušavam da jedem al grlo me ubija 😫
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Lela2807 jesi ti imala bol u grlu poslije vađenja umnjaka…užas gore mi je to…već sat vremena pokušavam da jedem al grlo me ubija 😫
ne smiješ ništa žvakat da ti ne popucaju šavovi minimalno 3-4 dana, ja sam ti jela frutek kašice. bolilo me grlo i dobila sam afte u sutima, nisam mogla pričati. natekla mi je ta strana duplo. nakon par dana dobila temperaturu. navodno najviše boli 3-4 dan vađenja. ja sam mislial prvi drugi pa išla na hitnu vidjela sve mi gore a onda su mi objasnili. kažem ti vadila 12.12. a boljelo me sigurno do 20-22.12.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lela2807 jesi ti imala bol u grlu poslije vađenja umnjaka…užas gore mi je to…već sat vremena pokušavam da jedem al grlo me ubija 😫
ne smiješ ništa žvakat da ti ne popucaju šavovi minimalno 3-4 dana, ja sam ti jela frutek kašice. bolilo me grlo i dobila sam afte u sutima, nisam mogla pričati. natekla mi je ta strana duplo. nakon par dana dobila temperaturu. navodno najviše boli 3-4 dan vađenja. ja sam mislial prvi drugi pa išla na hitnu vidjela sve mi gore a onda su mi objasnili. kažem ti vadila 12.12. a boljelo me sigurno do 20-22.12.
Vjeruj da me grlo boli više nego rane...Jer samo gutam ne zvacem i to sve tekuće al svejedno boli grlo užas....od jutros ništa nisam jela sad pokušala ne ide u bi me grlo 😭 e sad ću poslat supruga po kasice hahahah
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ja ne bih trebala dobiti za 4 ili 5 dana…znači 3 godine se ne čuvamo ali nismo radili na bebi…sad otkako smo u braku baš radimo na bebi, a to je ukupno 7 mj ali eto zadnja 3-4 ciklusa pokusavamo pratiti O sa trakicama. Uzimate vitamine ti i suprug?
Moj suprug uzima cink, a ja sam pila malo inofolic pa sam prešla na femisan A ali smo do O, i poslije O folnu sa vitaminima d,b12, c I zeljezom 😊
Proguglaj o kombinaciji vit e, selen, cink za muskarce. Imam knjigu o vitaminima bas cu poslikati i staviti sto se preporucuje za spermice.
A mi to pijemo oboje, plus jos plibex i ja shatavari....
Jeste radili kakve pretrage? Ja sam se pokrenula u 6 mj al su mi nasli taj cin pa sam to rijesavala prvo... Al ici ce momak na provjeru spermica. Cekali smo da ja odradim prvu kontrolu nakon zahvata da imam jednu brigu manje. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Upravo me zvala gin da mi kaze da mi je stigao uredan nalaz pape! Nema nikakvog cina vise!!!! 💪💪💪
Kontrola za 6 mj da vidimo sta se dogadja s hpv-om. 😉
Odlicno draga 🙂🙂🙂🙂🙂🙂!!!!! To su odlicne vijesti 😀😀😀😀😀😀😀!
🥳🥳🥳🥳 Sretna sam ko malo dijete. Toliko mi je snage dala kad me nazvala da sam odmah otisla kolegi reci da necu vise odradjivati njegove poslice! 😂😂😂😂 Imamo uhljeba koji voli naredjivat a nema ovlasti za to. 😂😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Vjeruj da me grlo boli više nego rane…Jer samo gutam ne zvacem i to sve tekuće al svejedno boli grlo užas….od jutros ništa nisam jela sad pokušala ne ide u bi me grlo 😭 e sad ću poslat supruga po kasice hahahah
Ajme meni, zvuci grozno. 😶
Blendaj si voce i povrce da unosis hranjivih tvari, ocito te ceka period ne jedenja pa da jos ne izgubis snage i razbolis se (zvucim ko svoja baba 😂😂😂)
Drz'se!
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji