Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    30. Siječanj 2020. 13:57

Ja sam ti na 8,9 dana do menge. Ne znam tocno jer sam osjetila ovulaciju 15 i 16 dan ciklusa... Vidit cemo uskoro. A radimo sad vec skoro 2 godine. Ti? 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Aneee
    30. Siječanj 2020. 14:03

Ja ne bih trebala dobiti za 4 ili 5 dana...znači 3 godine se ne čuvamo ali nismo radili na bebi...sad otkako smo u braku baš radimo na bebi, a to je ukupno 7 mj ali eto zadnja 3-4 ciklusa pokusavamo pratiti O sa trakicama. Uzimate  vitamine ti i suprug? 
    Moj suprug uzima cink, a ja sam pila malo inofolic pa sam prešla na femisan A ali smo do O, i poslije O folnu sa vitaminima d,b12, c I zeljezom 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• more2309
    30. Siječanj 2020. 14:14

Raštika

Upravo me zvala gin da mi kaze da mi je stigao uredan nalaz pape! Nema nikakvog cina vise!!!! 💪💪💪
    Kontrola za 6 mj da vidimo sta se dogadja s hpv-om. 😉

Odlicno draga 🙂🙂🙂🙂🙂🙂!!!!! To su odlicne vijesti 😀😀😀😀😀😀😀!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

30. Siječanj 2020. 16:28

Mogu reći da je Ovulacija počela s obzirom na količinu iscjedka koji me preplašio haha....odnos s ejakulacijom je bio u Ponedjeljak.... Što znači da bi se to moglo poklopiti zar ne? Ili sam u krivu? 🙄🙄

Aneee
    30. Siječanj 2020. 17:42

Lela2807 jesi ti imala bol u grlu poslije vađenja umnjaka...užas gore mi je to...već sat vremena pokušavam da jedem al grlo me ubija 😫

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

LeLa2807
    30. Siječanj 2020. 17:47

ana.b.

Lela2807 jesi ti imala bol u grlu poslije vađenja umnjaka…užas gore mi je to…već sat vremena pokušavam da jedem al grlo me ubija 😫

ne smiješ ništa žvakat da ti ne popucaju šavovi minimalno 3-4 dana, ja sam ti jela frutek kašice. bolilo me grlo i dobila sam afte u sutima, nisam mogla pričati. natekla mi je ta strana duplo. nakon par dana dobila temperaturu. navodno najviše boli 3-4 dan vađenja. ja sam mislial prvi drugi pa išla na hitnu vidjela sve mi gore a onda su mi objasnili. kažem ti vadila 12.12. a boljelo me sigurno do 20-22.12.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Aneee
    30. Siječanj 2020. 18:00

LeLa2807

ana.b.

Lela2807 jesi ti imala bol u grlu poslije vađenja umnjaka…užas gore mi je to…već sat vremena pokušavam da jedem al grlo me ubija 😫

ne smiješ ništa žvakat da ti ne popucaju šavovi minimalno 3-4 dana, ja sam ti jela frutek kašice. bolilo me grlo i dobila sam afte u sutima, nisam mogla pričati. natekla mi je ta strana duplo. nakon par dana dobila temperaturu. navodno najviše boli 3-4 dan vađenja. ja sam mislial prvi drugi pa išla na hitnu vidjela sve mi gore a onda su mi objasnili. kažem ti vadila 12.12. a boljelo me sigurno do 20-22.12.

Vjeruj da me grlo boli više nego rane...Jer samo gutam ne zvacem i to sve tekuće al svejedno boli grlo užas....od jutros ništa nisam jela sad pokušala ne ide u bi me grlo 😭 e sad ću poslat supruga po kasice hahahah

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Raštika
    30. Siječanj 2020. 19:33

ana.b.

Ja ne bih trebala dobiti za 4 ili 5 dana…znači 3 godine se ne čuvamo ali nismo radili na bebi…sad otkako smo u braku baš radimo na bebi, a to je ukupno 7 mj ali eto zadnja 3-4 ciklusa pokusavamo pratiti O sa trakicama. Uzimate vitamine ti i suprug?
    Moj suprug uzima cink, a ja sam pila malo inofolic pa sam prešla na femisan A ali smo do O, i poslije O folnu sa vitaminima d,b12, c I zeljezom 😊

Proguglaj o kombinaciji vit e, selen, cink za muskarce. Imam knjigu o vitaminima bas cu poslikati i staviti sto se preporucuje za spermice.
    A mi to pijemo oboje, plus jos plibex i ja shatavari....
    Jeste radili kakve pretrage? Ja sam se pokrenula u 6 mj al su mi nasli taj cin pa sam to rijesavala prvo... Al ici ce momak na provjeru spermica. Cekali smo da ja odradim prvu kontrolu nakon zahvata da imam jednu brigu manje. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Raštika
    30. Siječanj 2020. 19:35

more2309

Raštika

Upravo me zvala gin da mi kaze da mi je stigao uredan nalaz pape! Nema nikakvog cina vise!!!! 💪💪💪
    Kontrola za 6 mj da vidimo sta se dogadja s hpv-om. 😉

Odlicno draga 🙂🙂🙂🙂🙂🙂!!!!! To su odlicne vijesti 😀😀😀😀😀😀😀!

🥳🥳🥳🥳 Sretna sam ko malo dijete. Toliko mi je snage dala kad me nazvala da sam odmah otisla kolegi reci da necu vise odradjivati njegove poslice! 😂😂😂😂 Imamo uhljeba koji voli naredjivat a nema ovlasti za to. 😂😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Raštika
    30. Siječanj 2020. 19:38

ana.b.

LeLa2807

ana.b.

Vjeruj da me grlo boli više nego rane…Jer samo gutam ne zvacem i to sve tekuće al svejedno boli grlo užas….od jutros ništa nisam jela sad pokušala ne ide u bi me grlo 😭 e sad ću poslat supruga po kasice hahahah

Ajme meni, zvuci grozno. 😶 
    Blendaj si voce i povrce da unosis hranjivih tvari, ocito te ceka period ne jedenja pa da jos ne izgubis snage i razbolis se (zvucim ko svoja baba 😂😂😂)
    Drz'se! 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.