Zenske, nazalost nemate nikave simptope da znate jel jajovod prohodan ili ne, meni eto, desni neprohodan, lijevi prohodan..menga u dan..ali do + nikako
Prohodnost jajnika, to i mene muci, ginekolog mi nikad nije spominjao da bi to trebala ici prekontrolirati, ja nisam razmisljala o tome jer sam mislila da bi me on poslao, da postoji neka indikacija, ali sad ozbiljno razmisljam da bi to trebalo prekontrolirati…
Hoces ga pitat za to?
Ja cu bome reci svojoj iduci put. Onako suptilno kao: teta jel istina da se moze zastopat od hpv-a? 😉😂😂
Naravno da hocu, navikao je on na mene i moja pitanja 😆😆😆. Necu ga pitat jel to zbog hpv-a, vec cu ga pitat: jel moguce da ne dolazi do trudnoce zbog neprohodnih jajovoda ili jajnika. To ja tako fino zapakiram u celofon 😜😜😜. Ja sam danas dobila mengu i to dan ranije, a ovaj mjesec sam bila uvjerena da smo uspjeli, od kada radimo na bebi, svaki mjesec imam neki novi simptom koji do sada nisam imala.
Zao mi je More.... Mrzim taj dan kad dodje
🙄🙄🙄 Drzi se draga iii opet sretno u novom ciklusu...
🍀🍀🍀🍀
Ma šta bez anestezije 😅😅 i ovak me strah kako će biti 😱
Jedino me brine što su testovi i dalje negativni a ja sam u dubini duše sigurna u trudnoću…oke tek je 9dpo ali opet 🤷🏼♀️
Koji si ti dpo ?
I jaaa… 9dpo….
Nisam test radila i necu… Sretno danas kod zubara
😘
Evo mene vratila se od zubara užas 😭😭 još mu kažem da me strah od anestezije jer mislim da sam trudna on samo kaze "dobro" i usprica anzesteziju...idiot ...šta da uzimam za bolove 😭😭😭
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jedino me brine što su testovi i dalje negativni a ja sam u dubini duše sigurna u trudnoću…oke tek je 9dpo ali opet 🤷🏼♀️
Koji si ti dpo ?
I jaaa… 9dpo….
😘
Evo mene vratila se od zubara užas 😭😭 još mu kažem da me strah od anestezije jer mislim da sam trudna on samo kaze "dobro" i usprica anzesteziju…idiot …šta da uzimam za bolove 😭😭😭
ali nije ti mogao drugačije izvadit. da ti je išao kiruški vadit bez anestezije možeš past u nesvijest od šoka i sigurno ne bi bilo dobro za bebu. to je operacija jer ako si bila na kirurgiji to znači da zub nije izraso i da ti režu skalpelom meso, pile kost (ako je donji) itd.
zato sam ja to išla riješit prije bebe. u trudnoći ti to ne bi radili (da je potvrđena) dobila bi antibiotik da ti prođe upala i tek nakon poroda vade.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Koji si ti dpo ?
I jaaa… 9dpo….
😘
Evo mene vratila se od zubara užas 😭😭 još mu kažem da me strah od anestezije jer mislim da sam trudna on samo kaze "dobro" i usprica anzesteziju…idiot …šta da uzimam za bolove 😭😭😭
ali nije ti mogao drugačije izvadit. da ti je išao kiruški vadit bez anestezije možeš past u nesvijest od šoka i sigurno ne bi bilo dobro za bebu. to je operacija jer ako si bila na kirurgiji to znači da zub nije izraso i da ti režu skalpelom meso, pile kost (ako je donji) itd.
zato sam ja to išla riješit prije bebe. u trudnoći ti to ne bi radili (da je potvrđena) dobila bi antibiotik da ti prođe upala i tek nakon poroda vade.
Da bila sam na kirurgiji jer nisu izrasli....užas nisam znala da je to toliko strašno...rekli kad se oporavim onda lijeva strana...mislim da više nikad neću vaditi umnjake dosta jedna strana, desna je i bila
Opasna a lijeva je još dobra 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Prohodnost jajnika, to i mene muci, ginekolog mi nikad nije spominjao da bi to trebala ici prekontrolirati, ja nisam razmisljala o tome jer sam mislila da bi me on poslao, da postoji neka indikacija, ali sad ozbiljno razmisljam da bi to trebalo prekontrolirati…
Hoces ga pitat za to?
Ja cu bome reci svojoj iduci put. Onako suptilno kao: teta jel istina da se moze zastopat od hpv-a? 😉😂😂
Naravno da hocu, navikao je on na mene i moja pitanja 😆😆😆. Necu ga pitat jel to zbog hpv-a, vec cu ga pitat: jel moguce da ne dolazi do trudnoce zbog neprohodnih jajovoda ili jajnika. To ja tako fino zapakiram u celofon 😜😜😜. Ja sam danas dobila mengu i to dan ranije, a ovaj mjesec sam bila uvjerena da smo uspjeli, od kada radimo na bebi, svaki mjesec imam neki novi simptom koji do sada nisam imala.
Javi pliz kako ce se odvijat situacija. 😉
A jebem mu misa... Doci ce dan kad menga nece doci. Samo hrabro i pozitivno. ❤️🤞
Ana b jel ti menga kasni ili?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ne kasni tek sam 10dpo
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Upravo me zvala gin da mi kaze da mi je stigao uredan nalaz pape! Nema nikakvog cina vise!!!! 💪💪💪
Kontrola za 6 mj da vidimo sta se dogadja s hpv-om. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Ne kasni tek sam 10dpo1
Aha, mislila sam da kasni kad je panika oko anestezije.
A nije ti vjerojatno ni bila implantacija tako da mislim da se nemas sta brinuti. Tu je negdje. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Rašitka koji si ti dc? I koliko dugo radiš na bebi?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji