Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    29. Siječanj 2020. 22:23

Rita36

ana.b.

Ja evo prestajem i onako ne pusim puno…još sutra idem operirati tj vaditi umnjake pa neću moći baš pustiti taman mi dobro dođe 🤣 👍🏻👍🏻👍🏻

Odlicno. Prve dane i ne smijes i samo napred…. Ja do sad sebi nisam dala reci da bi bilo bolje prestat a sad kad cu u kliniku nesto mi neugodno rec pomozite a sama sebi ne pomazem
    . Pokusat cu uskoro moram kad sam trudna sta ću
    🙃 🤭 😂

Hahaha baš to ja imam sreću što ne pusim dugo i ne puno...do 10 cigareta na dan i to samo na poslu hahah ali sad kad sam trudna neću morati na posao pa  da  morati ni pustiti 🤣🤣
    Ali vjeruj u trudnoći se cigarete brzo zgade...ja sam jučer citavu cigaretu bacila jer mi želudac okrenuo kad sam je zapalila...😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Rita37🤰
    29. Siječanj 2020. 22:28

ana.b.

Rita36

ana.b.

Ja evo prestajem i onako ne pusim puno…još sutra idem operirati tj vaditi umnjake pa neću moći baš pustiti taman mi dobro dođe 🤣 👍🏻👍🏻👍🏻

Odlicno. Prve dane i ne smijes i samo napred…. Ja do sad sebi nisam dala reci da bi bilo bolje prestat a sad kad cu u kliniku nesto mi neugodno rec pomozite a sama sebi ne pomazem
    . Pokusat cu uskoro moram kad sam trudna sta ću
    🙃 🤭 😂

Hahaha baš to ja imam sreću što ne pusim dugo i ne puno…do 10 cigareta na dan i to samo na poslu hahah ali sad kad sam trudna neću morati na posao pa da morati ni pustiti 🤣🤣
    Ali vjeruj u trudnoći se cigarete brzo zgade…ja sam jučer citavu cigaretu bacila jer mi želudac okrenuo kad sam je zapalila…😅

Eto vidis da si trudna.... Sutra umnjake bez anastezije vadis.   Sretno 😊 

Rita37🤰
    29. Siječanj 2020. 22:30

Marinalin

Ja cu prestat dimit kad budu dvije crtice || 🥰🥰

Ma to i ja uvijek kazem al javi mi sto je doktor rekao u klinici.... Ja ga se bojim 🙈....... Ne pusim puno 6-8 na dan odprilike jer bas ima vrijeme kad pa znam tocno.... Al opet znam da nije pamento i et kontam ako smo sve trudne bar neko mora prestat hitno pusit
    🙃 

Aneee
    29. Siječanj 2020. 22:31

Ma šta bez anestezije 😅😅 i ovak me strah kako će biti 😱
    Jedino me brine što su testovi i dalje negativni a ja sam u dubini duše sigurna u trudnoću...oke tek je 9dpo ali opet 🤷🏼‍♀️
    Koji si ti dpo ? 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

29. Siječanj 2020. 23:14

Marinalin

Ja cu prestat dimit kad budu dvije crtice || 🥰🥰

Također i jaa... To sam obečala sebi i svojem dragom🤗🥰

Raštika
    30. Siječanj 2020. 00:08

more2309

Prohodnost jajnika, to i mene muci, ginekolog mi nikad nije spominjao da bi to trebala ici prekontrolirati, ja nisam razmisljala o tome jer sam mislila da bi me on poslao, da postoji neka indikacija, ali sad ozbiljno razmisljam da bi to trebalo prekontrolirati…

Hoces ga pitat za to?
    Ja cu bome reci svojoj iduci put. Onako suptilno kao: teta jel istina da se moze zastopat od hpv-a? 😉😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    30. Siječanj 2020. 00:10

A vidi ovih mojih trudnica i cigara. 😂😂😂🤘
    Koja prestaje pusit? 😋
    Drzim vam fige da vam se zgade cigare za koji dan al iz pravih razloga. 😉🤞🤞 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Rita37🤰
    30. Siječanj 2020. 06:47

Raštika

A vidi ovih mojih trudnica i cigara. 😂😂😂🤘
    Koja prestaje pusit? 😋
    Drzim vam fige da vam se zgade cigare za koji dan al iz pravih razloga. 😉🤞🤞

Hvalaaaa.... Ja planiram uskoro 
    🙃... Necu bas danas 
    😂🤭

Rita37🤰
    30. Siječanj 2020. 06:51

ana.b.

Ma šta bez anestezije 😅😅 i ovak me strah kako će biti 😱
    Jedino me brine što su testovi i dalje negativni a ja sam u dubini duše sigurna u trudnoću…oke tek je 9dpo ali opet 🤷🏼‍♀️
    Koji si ti dpo ?

I jaaa... 9dpo....
    Nisam test radila i necu... Sretno danas kod zubara
    😘

• more2309
    30. Siječanj 2020. 07:08

Raštika

more2309

Prohodnost jajnika, to i mene muci, ginekolog mi nikad nije spominjao da bi to trebala ici prekontrolirati, ja nisam razmisljala o tome jer sam mislila da bi me on poslao, da postoji neka indikacija, ali sad ozbiljno razmisljam da bi to trebalo prekontrolirati…

Hoces ga pitat za to?
    Ja cu bome reci svojoj iduci put. Onako suptilno kao: teta jel istina da se moze zastopat od hpv-a? 😉😂😂

Naravno da hocu, navikao je on na mene i moja pitanja 😆😆😆. Necu ga pitat jel to zbog hpv-a, vec cu ga pitat: jel moguce da ne dolazi do trudnoce zbog neprohodnih jajovoda ili jajnika. To ja tako fino zapakiram u celofon 😜😜😜. Ja sam danas dobila mengu i to dan ranije, a ovaj mjesec sam bila uvjerena da smo uspjeli, od kada radimo na bebi, svaki mjesec imam neki novi simptom koji do sada nisam imala. 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.