lela umjesto lepa sam htjela napisati ali dobro hahahah
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Lepa mi isto pase hahaha. Ja sam oduvijek htjela 3 curice ali nek bude sta god samo da bude zdravo i da dodje svojoj mamiiiii :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lepa mi isto pase hahaha. Ja sam oduvijek htjela 3 curice ali nek bude sta god samo da bude zdravo i da dodje svojoj mamiiiii :D
Da to je najbitnije da budu zdravi i živi 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Eto nas puno trudni veceras
🙃
🍀🍀🍀🍀🍀 Bravo za nas!!!
🎉🎉🎉🎉🎉 I vjerujem u nas! 🥰🥰🥰🥰
Al moramo prestat i pusit sad smo trudne
😂 Jer stvarno ne zelim pusit u trudnoci pa nema smisla mucit se sa krizma u ranoj trudnoci... Sta cemo kad cemo?
🙃 E onda biii bilo suza i histerije tek
😂😂😂😂😂😂
Ja evo prestajem i onako ne pusim puno...još sutra idem operirati tj vaditi umnjake pa neću moći baš pustiti taman mi dobro dođe 🤣 👍🏻👍🏻👍🏻
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Evo ja bas popila coca colu punu kofeinu da vas dobro procitam tj ove kilometarske tekstove😂😂😂
Ja sam trenutno 1-2tjedna trudna i nosim curicu a vas dvije???😂😂😂
Kud bas curicu :D inace meni je to oduvijek zelja i zvala bi se Lena. Ali pomirila sam se da ce prvo biti sin i zvat ce se Leni HAHHAHAA ok vjerojatno Lukas. Svidja mi se tvoj zakon privlačenja btw - Rita :)
Moj muz masta o curici ja o djecaku pa se neki dan izjmjenili kad je ugledamo patike za deckice minijature a ja se rastopila na haljinice...
🙃 Ma samo da nam je i blizance bi odmah poptisala
🥰🥰
Ja evo prestajem i onako ne pusim puno…još sutra idem operirati tj vaditi umnjake pa neću moći baš pustiti taman mi dobro dođe 🤣 👍🏻👍🏻👍🏻
Odlicno. Prve dane i ne smijes i samo napred.... Ja do sad sebi nisam dala reci da bi bilo bolje prestat a sad kad cu u kliniku nesto mi neugodno rec pomozite a sama sebi ne pomazem
. Pokusat cu uskoro moram kad sam trudna sta ću
🙃 🤭 😂
Ja sam uvijek bila za to da dječak bude prvo dijete jer i sama imam starijeg brata i uvijek bilo lijepo kad te stariji brat čuva i štiti 😊 ali šta god bude ja ću biti zadovoljna nekako mi je sad najvažnije da bude zdravo 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji