Ej rita 36
Ma sipak negativan je danas od 5miu😂😂
A trebam dobit subotu nedj jer sam imala ranije O ovaj ciklus.
Ja sam pocela prekjucer bazalni mjerit al meni je to dosadno i ne kuzim nista 😂
Cekam ponedj kliniku pa ajde veselik se da se nesto pokrece da vidim hormone i muzu spermiograf.
Pa trbuh ibolovi mogu bit ako ti se dogada impl tako da nemoj negativu😂😂😂😂🥰
Nema negative. Danas sam luda od pozitive…. Muzu sam ispricala pricu od seljanima i djecaku sa kisobranom…….
Ako je ne znas u kratkim crtama ide ovako…. Molili seljani danima Boga za kisu jer im je usjev poceo propadati… I tako mole oni mole a samo jedan djecak ponijeo kisobran.. .
🙃
😂 😂 😂 😂 Paaaa sam tako fino smilila muza da idemo kupit ogroman ormar koji ce nam dobro doc kad beba dodje plus kreč za krecenje cijelog stana. Od danas se ponasamo kao da beba dolazi uskoro i krecemo u pripreme. A nesto se mislim da taj djecak sa kisobranom ne pusi sigurno pa pokusat cu i to prestat od korizme. … Iii takoooo
🙃 🤭 😂 😂 😂 Poludila sam skroz! 🍀 🍀 🍀 🍀 ZAO MI JE ZBOG TVOG NEGATIVNOG TESTA AL DOC CE BEBA SIGURNA SAM. NE GUBI NADU. PUSA SRETNO U KLINICI I SVE MI PISI.
Dugo nisam ovako nešto divno i poučno pročitala 😍😍
Ja sam uvjerena da sam trudna ali kako se bliži dan D sve veći strah u meni od razočaranja...ali ovak nešto puno pozitivne pročitati baš fino dođe 😊😊😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ej rita 36
Cekam ponedj kliniku pa ajde veselik se da se nesto pokrece da vidim hormone i muzu spermiograf.
Nema negative. Danas sam luda od pozitive…. Muzu sam ispricala pricu od seljanima i djecaku sa kisobranom…….
Ako je ne znas u kratkim crtama ide ovako…. Molili seljani danima Boga za kisu jer im je usjev poceo propadati… I tako mole oni mole a samo jedan djecak ponijeo kisobran.. .
🙃
😂 😂 😂 😂 Paaaa sam tako fino smilila muza da idemo kupit ogroman ormar koji ce nam dobro doc kad beba dodje plus kreč za krecenje cijelog stana. Od danas se ponasamo kao da beba dolazi uskoro i krecemo u pripreme. A nesto se mislim da taj djecak sa kisobranom ne pusi sigurno pa pokusat cu i to prestat od korizme. … Iii takoooo
🙃 🤭 😂 😂 😂 Poludila sam skroz! 🍀 🍀 🍀 🍀 ZAO MI JE ZBOG TVOG NEGATIVNOG TESTA AL DOC CE BEBA SIGURNA SAM. NE GUBI NADU. PUSA SRETNO U KLINICI I SVE MI PISI.
Ja sam uvjerena da sam trudna ali kako se bliži dan D sve veći strah u meni od razočaranja…ali ovak nešto puno pozitivne pročitati baš fino dođe 😊😊😊
Hvala Ana..... Ja sam prije par mjeseci dosla na ovaj forum puna straha brige razocarenja.... Al nekako brzo sam shvatila da nisam sama u ovome i da je puno lakse kad se podržavamo i bas nekako sam okrenila plocu i u zadnje vrijeme samo iskrena pozitiva i vjera.... Ako padnem opet vjerujem da ce me cure ovdje dignuti. Sretno Ana!
. 🍀🍀🍀🍀🥰
Samo pozitiva 😊, to sam i ja rekla otkako sam na forumu puno sam lakse prihvaćala svaki minus i svaki dolazak M. Jer tu shvatiš nismo same. Samo jako dočekat ćemo sve mi ➕ kad tad 😊😊❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ej rita 36
🙃
Ja sam uvjerena da sam trudna ali kako se bliži dan D sve veći strah u meni od razočaranja…ali ovak nešto puno pozitivne pročitati baš fino dođe 😊😊😊
Hvala Ana….. Ja sam prije par mjeseci dosla na ovaj forum puna straha brige razocarenja…. Al nekako brzo sam shvatila da nisam sama u ovome i da je puno lakse kad se podržavamo i bas nekako sam okrenila plocu i u zadnje vrijeme samo iskrena pozitiva i vjera…. Ako padnem opet vjerujem da ce me cure ovdje dignuti. Sretno Ana!
. 🍀🍀🍀🍀🥰
Ako hoces samnom i Marinom biti trudna (bar dok u najgorem slucaju ne dobijemo) mozes.. Ako je trudnoca po medicini od 1. dana ciklusa ja sam u 3.tjednu i necu ga sebi kvarit time sto me stomak boli kao da cu dobit. 🙄😂 (jer mnoge su imale iste simpotme kao pms a ispalo da su bile trudne) odlucila sam biti trudna svaki mj bar tih garantirani 4 tj. Do sad sam se i bojala nadati. Zasto?! Da bi bila iz mjeseca u mjesec tuznija.,e necu vise!Nadat cu se kad je vrijeme za nadu.Tugovati ako sam dobila taj dan jer taj dan je za tugu a onda opet nova nada.I puno je ugodnije od grča cijeli mjesec hocu li procurit..Strah ne dolazi od Boga.. I idemo pozitivno... Sretno svima! I ne, nisam pijana 😂
Evo ja bas popila coca colu punu kofeinu da vas dobro procitam tj ove kilometarske tekstove😂😂😂
Ja sam trenutno 1-2tjedna trudna i nosim curicu a vas dvije???😂😂😂
Evo ja bas popila coca colu punu kofeinu da vas dobro procitam tj ove kilometarske tekstove😂😂😂
Ja sam trenutno 1-2tjedna trudna i nosim curicu a vas dvije???😂😂😂
Kud bas curicu :D inace meni je to oduvijek zelja i zvala bi se Lena. Ali pomirila sam se da ce prvo biti sin i zvat ce se Leni HAHHAHAA ok vjerojatno Lukas. Svidja mi se tvoj zakon privlačenja btw - Rita :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hm pošto je meni 40dc onda sam ja skoro u 6.tjednu 😂😂😂😂 po medicini računati da 😅 a po ovulaciji sam 1.tjedan 🙈
Ja bih blizance onda 😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Hm pošto je meni 40dc onda sam ja skoro u 6.tjednu 😂😂😂😂 po medicini računati da 😅 a po ovulaciji sam 1.tjedan 🙈
Ja bih blizance onda 😂
Mene mm zeza za blizance da ću roditi a ja ih fakat ne bi htjela. Ja bi radije dvije trudnoce po 1 :-D ali sta Bog da..<3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
I ja bi blizance😅😅😅
Po mogucnosti musko i zensko🙏🏽
I kad me netko pita sta nema jos nista novo ????ja kazem kod nas ide sporije jer ipak radimo na blizancima pa nam duze treba✔️✔️✔️✔️
Lepa ja bi baš htjela blizance al u 2.trudnoći ne odmah u prvoj 😂
Marinalin hahahah predobro 👍🏻👍🏻👍🏻😂 a vidiš ja bih prvo muško da bude i onda u drugoj trudnoći 2 curice 😊😊 naravno ne možemo mi to odlučivati ali je lijepo mastati 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji