Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • more2309
    29. Siječanj 2020. 16:56

Ja isto mislim da cjepivo djeluje preventivno, odnosno sprjecava nastanak hpv-a, ali ga ne lijeci...

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

LeLa2807
    29. Siječanj 2020. 17:01

Raštika

LeLa2807

Cure hpv je virus kao i herpes jednom kad ga dobojes u tijelu je zauvijek, samo treba vidjeti jel se aktivira i radi li probleme. Papa test pokazuje promjene na grliću maternice. Dakle kad hpv ili nesto drugo vec napravi problem. A brisevi bakterijski ili na hpv se mogu radit mimo pape. To znaci da papa moze biti uredna, ali da se na brisu vidi prisutnost neke beštije. Raštika dizi si imunitet. Pij betaglukan. Hpv se aktivira usred pada imuniteta. Nema lijeka za hpv. Postoji neko cijepivo.

Jel mi vjerujes da pijem svasta… Pila sam i beta glukan i maticnu mlijec… Sad sam trenutno na kombinaciji jod, selen, cink, vit e, shatavari i plibex. Pa cemo vidjeti.
    A cjepivo… Ima ono sto se cijepi u srednjoj skoli. Mislim da ne pali kad se vec ima hpv.

ne pali cak i da nemas ali nakon neke godine ne cijepe više - ja se isto ne mogu cijepit više

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    29. Siječanj 2020. 17:02

more2309

Ja isto mislim da cjepivo djeluje preventivno, odnosno sprjecava nastanak hpv-a, ali ga ne lijeci…

dada :) možda sam se nespretno izrazila - ugl gotovo nam je sad xD

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Raštika
    29. Siječanj 2020. 17:20

Sjecam se da se cijepilo u 1 srednjem i znam da ja nisam jer je mom tati to bila glupost. On radi u skoli i sjecam se da me uvjeravao da je u njegovoj skoli kao bilo slucajeva da skupis hpv i ako si cjepljen. Haj ga ti znaj. Ja znam samo da mene to sve nije ni interesiralo u 1 srednjem. Tad mislis da si besmrtan i najveci problem ti je profa iz matematike. 😂🙄😂😂😂😂 Mozda je njemu bika glupost tada al meni nije sada. 
    Da li je koja od vas provjeravala jajovode? Nesto sam citala neki dan o hpv-u i kaooooo on moze zastopat jajovode. Bas cu pitat o tome gin iduci put. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• more2309
    29. Siječanj 2020. 18:29

Prohodnost jajnika, to i mene muci, ginekolog mi nikad nije spominjao da bi to trebala ici prekontrolirati, ja nisam razmisljala o tome jer sam mislila da bi me on poslao, da postoji neka indikacija, ali sad ozbiljno razmisljam da bi to trebalo prekontrolirati...

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

Rita37🤰
    29. Siječanj 2020. 19:16

Marinalin

Ej rita 36
    Ma sipak negativan je danas od 5miu😂😂
    A trebam dobit subotu nedj jer sam imala ranije O ovaj ciklus.
    Ja sam pocela prekjucer bazalni mjerit al meni je to dosadno i ne kuzim nista 😂
    Cekam ponedj kliniku pa ajde veselik se da se nesto pokrece da vidim hormone i muzu spermiograf.
    Pa trbuh ibolovi mogu bit ako ti se dogada impl tako da nemoj negativu😂😂😂😂🥰

Nema negative.   Danas sam luda od pozitive.... Muzu sam ispricala pricu od seljanima i djecaku sa kisobranom....... 
    Ako je ne znas u kratkim crtama ide ovako.... Molili seljani danima Boga za kisu jer im je usjev poceo propadati... I tako mole oni mole a samo jedan djecak ponijeo kisobran.. . 
    🙃 
    😂 😂 😂 😂  Paaaa sam tako fino smilila muza da idemo kupit ogroman ormar koji ce nam dobro doc kad beba dodje plus kreč za krecenje cijelog stana.    Od danas se ponasamo kao da beba dolazi uskoro i krecemo u pripreme.  A nesto se mislim da taj djecak sa kisobranom ne pusi sigurno pa pokusat cu i to prestat od korizme. ... Iii takoooo
    🙃 🤭 😂 😂 😂 Poludila sam skroz! 🍀 🍀 🍀 🍀 ZAO MI JE ZBOG TVOG NEGATIVNOG TESTA AL DOC CE BEBA SIGURNA SAM.  NE GUBI NADU.  PUSA SRETNO U KLINICI I SVE MI PISI.   

Rita37🤰
    29. Siječanj 2020. 19:20

Goodvibes

Bila sam kod svoje ginekologice rekla joj šta gdje i kako… Rekla je da moguća trudnoća ali da nije sigurno.. Tako da ćemo vidjetiii🙂 držite figee😘

Drzimo! !! 🤸‍♀️ 
    🙃 
    🍀🍀🍀🍀🍀

29. Siječanj 2020. 19:51

Rita 36 😂😂😂👍😂👍👍😂😂😂😂😂😂😂
    Pocet cu i ja onda u rozo farbat sutra sobicu djeciju😂😂😂👌😂😂😂
    Ja curicu rodim ti deckica s kisobranom rodis ove godine😂😂😘😘😘😘

Rita37🤰
    29. Siječanj 2020. 20:05

Marinalin

Rita 36 😂😂😂👍😂👍👍😂😂😂😂😂😂😂

Ahhahaha 
    🙃 🤭 😂 Ma samo kreni lako je prefarbat..... A deckic sa kisobranom je cudo vjere... Svi nesto kao molimo a ne ponasamo se kao da vjerujemo da je moguce.... Tako daaa farbamo Marina nema druge!
    🍀🍀🍀🍀🍀👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Rita37🤰
    29. Siječanj 2020. 20:08

Rita36

Marinalin

Rita 36 😂😂😂👍😂👍👍😂😂😂😂😂😂😂

Ahhahaha
    🙃 🤭 😂 Ma samo kreni lako je prefarbat….. A deckic sa kisobranom je cudo vjere… Svi nesto kao molimo a ne ponasamo se kao da vjerujemo da je moguce…. Tako daaa farbamo Marina nema druge!
    🍀🍀🍀🍀🍀👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

I ti dok ne dobijes za mene si trudna! 

Vjeruj, i brda ce se premjestati!!, 
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.