Raštika sad sam vidjela da si pisala za polip na maternici i hpv, ja sam imala hpv cin 1 i onda mi se nakon par godina vratio cin 2, sad mi se vec unazad par godina nista ne vraca. Sto ti je rekla ginekologica, koji su slijedeci koraci?
Proguglaj. 😉 Ta Jadrankina otopina je presumnjiva. I probaj uz jod uzimati i cink i selen.
Nemoj zezat da si se i ti druzila s prokletim hpv-om?
Sto si radila? Jesi uzimala nesto, isla na zahvat?
A kaze gin da cemo jos pricekati rezultate papr da se vido situacija a cinom. Bris je potvrdio samo hpv. A za miome i polip je rekla da pricekamo dva ciklusa da vidi hoce li sami otici.
Sopam se vitaminima, stavljam vaginalete neke biljne za hpv i nadam se najboljem. 😉😂
Ajde drago mi je cuti da si ga se rijesila! 💪
Marina kako dises? Jesi ponavljala test ili cekas dan izostanka? Meni je danas 6-7 dana do menge a vec od jucer me stomak boli kao da cu dobit.... Al nekako opet se nadam. Temp mi je 36,8 a obicno u ovo vrijeme ciklusa je 36.5 pa et.... Hvatam se za slamku. Inace ne mjerim vise bazalnu.... Al imam stare brojke pa et usporedim nekad. Jer mjerila sam do prije par mj...
Ej rita 36
Ma sipak negativan je danas od 5miu😂😂
A trebam dobit subotu nedj jer sam imala ranije O ovaj ciklus.
Ja sam pocela prekjucer bazalni mjerit al meni je to dosadno i ne kuzim nista 😂
Cekam ponedj kliniku pa ajde veselik se da se nesto pokrece da vidim hormone i muzu spermiograf.
Pa trbuh ibolovi mogu bit ako ti se dogada impl tako da nemoj negativu😂😂😂😂🥰
Raštika pa sad si me skroz zbunila, pa normalno da hpv postoji i nakon letza? Nego, samo se ti redovno kontroliraj i no stress i biti ce to ok, bitno da papa pokaze da nema cin-a. Meni je moja gin bila preporucila gel papilocare se zvao, ja ga nisam koristila, pa ti ne znam reci vise osim da je to bas za HPV
Raštika pa sad si me skroz zbunila, pa normalno da hpv postoji i nakon letza? Nego, samo se ti redovno kontroliraj i no stress i biti ce to ok, bitno da papa pokaze da nema cin-a. Meni je moja gin bila preporucila gel papilocare se zvao, ja ga nisam koristila, pa ti ne znam reci vise osim da je to bas za HPV
Jel mi vjerujes da mi nista nije jasno... Prica moje gin je cijelo vrijeme: vidit cemo jel ga ima jos... Jos i njena med sestra sa mnom u pricu cijelo vrijeme kao vidit cemo jel otislo, mozda ga nema... Ne mogu ti opisat koliko sam sokirana bila kad je stigao bris. A sama gin mi je rekla ovako: mozda ti konizacija nije dobro uradjena ili je virus bio dublje u tkivu. Eto to je rekla za hpv kad je stigao nalaz briseva. Sad cekam papu i da vidim ima li cina.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštika meni se to prvi put pojavilo sa 19 godina i tada mi je radio krioterapiju i propisao mi neke vaginalete koje sam koristila 2 tjedna i rekao mi je da se to zna vratit nakon 2 godine, ali prije nebi bas smjelo. Meni se vratilo nakon 3, napravio je isti postupak, od tada je proslo 10 godina i nije se vise vracao. Idem redovno jednom godisnje kod njega i svaki put mi je sve u redu. Moja prijateljica se npr. jako muci, njoj se vraca nak 3-4 mjeseca, sto je po meni suludo i ocito nije nikad do kraja ocisceno...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Mislim da nista od mog plusica, jutros sam imala ono glupo smeđarenje, sad ga nema, ali to je kod mene znak da dolazi, petak ili mozda cak sutra...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Bila sam kod svoje ginekologice rekla joj šta gdje i kako... Rekla je da moguća trudnoća ali da nije sigurno.. Tako da ćemo vidjetiii🙂 držite figee😘
Raštika meni se to prvi put pojavilo sa 19 godina i tada mi je radio krioterapiju i propisao mi neke vaginalete koje sam koristila 2 tjedna i rekao mi je da se to zna vratit nakon 2 godine, ali prije nebi bas smjelo. Meni se vratilo nakon 3, napravio je isti postupak, od tada je proslo 10 godina i nije se vise vracao. Idem redovno jednom godisnje kod njega i svaki put mi je sve u redu. Moja prijateljica se npr. jako muci, njoj se vraca nak 3-4 mjeseca, sto je po meni suludo i ocito nije nikad do kraja ocisceno…
Meni je proslo 4 mj od konizacije. Zato je gin i rekla da ocito nije dobro ocisceno. Rekla je da sve i kad se pokaze da su rubovi tkiva cisti nakon konizacije, hpv moze biti dublje u tkivu tako da prakticki konizacija nista ne napravi u tom slucaju.
Nabavila sam biljne vaginalete za hpv pa cemo vidit 🤞🤞
Svaka ti cast na 10 cistih godina, neka samo potraje. Ovaj hpv je bas smece.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Cure hpv je virus kao i herpes jednom kad ga dobojes u tijelu je zauvijek, samo treba vidjeti jel se aktivira i radi li probleme. Papa test pokazuje promjene na grliću maternice. Dakle kad hpv ili nesto drugo vec napravi problem. A brisevi bakterijski ili na hpv se mogu radit mimo pape. To znaci da papa moze biti uredna, ali da se na brisu vidi prisutnost neke beštije. Raštika dizi si imunitet. Pij betaglukan. Hpv se aktivira usred pada imuniteta. Nema lijeka za hpv. Postoji neko cijepivo.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure hpv je virus kao i herpes jednom kad ga dobojes u tijelu je zauvijek, samo treba vidjeti jel se aktivira i radi li probleme. Papa test pokazuje promjene na grliću maternice. Dakle kad hpv ili nesto drugo vec napravi problem. A brisevi bakterijski ili na hpv se mogu radit mimo pape. To znaci da papa moze biti uredna, ali da se na brisu vidi prisutnost neke beštije. Raštika dizi si imunitet. Pij betaglukan. Hpv se aktivira usred pada imuniteta. Nema lijeka za hpv. Postoji neko cijepivo.
Jel mi vjerujes da pijem svasta... Pila sam i beta glukan i maticnu mlijec... Sad sam trenutno na kombinaciji jod, selen, cink, vit e, shatavari i plibex. Pa cemo vidjeti.
A cjepivo... Ima ono sto se cijepi u srednjoj skoli. Mislim da ne pali kad se vec ima hpv.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji