Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    28. Siječanj 2020. 12:10

more2309

Mozda bolje da se strpim do petka, ako pokaze minus, razmisljat cu da sam ga prerano napravila i samo cu se izjedat…

Samo pricekaj i uzivaj u danima kad nema Menge... Ja mogu cekat i nadat se bitno da vjestura ne dolazi.... 
    Strpi se! 

🍀 

Lei_Be
    28. Siječanj 2020. 17:21

Martina1982

Lei_Be

Martina1982

Lei_Be

LeLa2807

Lei_Be

Pozdrav, nova sam na ovoj temi, ne znam gdje više pitati 😖
    Je li koja od vas uzimala Clomifen od 3 do 7. dana ciklusa i onda Utrogest od 17 do 26. DC?
    Sad mi je prvi ciklus da to uzimam i ubija me čekanje.. ako ima netko slična iskustva, koliko nakon zadnje tablete Utorgesta ste dobile M?
    Meni je doktorica rekla ako ne dobijem 2 dana nakon zadnje tablete, nek napravim test, ja ga napravila i nisam sigurna u rezultat, ima kao neka sijena ali ne mogu se pouzdati u to jer je bilo već previše razočaranja…
    Sad mi je 29. DC, a inače su mi ciklusi od 33 - 40 dana, kako kad..

Imas posebnu temu klomifen.
    Ja ne znam nista o tome…sretno :)

Znam, vidjela sam, nije aktivna tema.
    Pročitala sam sve što su žene pisale o tome, ali nitko nije ni spomenuo ovo što mene zanima. U biti je moje pitanje više usmjereno za taj Utrogest, nego za Clomifen :)

Ja sam pila od 4 do 9 dana Klomifen i onda od od 15 do 29 dana Progesteron(to je isto) receno mi je ako drugi dan od popijene zadnje tablete ne dobim M da uradim test. Ako bude negativan da pricekam jos 7 dana i ponovim test. Ako i tada bude negativan a M nema da se javim ginekologici a ako bude pozitivan da se isto javim. Nadam se da sam pomogla.

Jesi, hvala ti 😊
    Ja sam zadnju tabletu progesterona popila prošli utorak 21.01., danas mi je 32 DC i još nisam dobila 😊
    Pričekat ću još par dana pa ako ne dobijem, opet napravit test..
    Jel tebi pomogao klomifen?

Nazalost evo treci ciklus nije. Vidit cemo za dalje. A tebi drzim 🤞 da ovo sto ne dolazi M ima jakoooooo lijep razlog 😁

Žao mi je, držim fige da onda bude četvrta sreća ☺
    Meni danas 33 DC i dole me jako boli, ko da ću svaki čas dobit 😭😭😭😭😭
    A inače su mi ciklusi od 33 do 40 dana, kako koji 😪

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

• more2309
    28. Siječanj 2020. 17:30

Rita36

more2309

Mozda bolje da se strpim do petka, ako pokaze minus, razmisljat cu da sam ga prerano napravila i samo cu se izjedat…

Samo pricekaj i uzivaj u danima kad nema Menge… Ja mogu cekat i nadat se bitno da vjestura ne dolazi….
    Strpi se!

🍀

Zato ga i ne radim jer ovako uzivam dok si mantram da sam trudna, mada znam da ce doci u petak, svi simptomi su mi nestali, tako mi bude uvijek pred mengu, samo su ovaj mjesec poceli jako rano simptomi, ali dobro, ako dođe u petak, odmah kupujem fertilup za sebe i dragoga, femisan A i jadrankine kapi, mada ne znam hoce to meni nesto pomoc jer ja imam redovite cikluse i nema se tu sto regulirati, kaj vi mislite?

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

Rita37🤰
    28. Siječanj 2020. 18:02

more2309

Rita36

more2309

Samo pricekaj i uzivaj u danima kad nema Menge… Ja mogu cekat i nadat se bitno da vjestura ne dolazi….
    Strpi se!

🍀

Zato ga i ne radim jer ovako uzivam dok si mantram da sam trudna, mada znam da ce doci u petak, svi simptomi su mi nestali, tako mi bude uvijek pred mengu, samo su ovaj mjesec poceli jako rano simptomi, ali dobro, ako dođe u petak, odmah kupujem fertilup za sebe i dragoga, femisan A i jadrankine kapi, mada ne znam hoce to meni nesto pomoc jer ja imam redovite cikluse i nema se tu sto regulirati, kaj vi mislite?

Ja i muz smo popili po 3mj fertilup.... Sad pn pipio orrhomol fertil plus jos cetri mjeseca......  Iako ima uredan spermiogram.     To je sve na cijelu godinu popio....  Vise ga necu mucit.   A ja sam popila nakon Fertilup femibion dva mjeseca pa evo zavrsavam dva mjeseca orthomol natala.    I sad sam planirala nastavit opet sa femibion (njega mi je i preporucila ginekologinja) a i jeftinije su od orthomola.. I eto... Ž bar kad odemo u kliniku puni smo vitamina (ko govno
    🙃 🤭 😂)

• more2309
    28. Siječanj 2020. 18:20

Rita ti si stvarno dosta toga pila, bar znas da dajes sve od sebe, a i mozes doci mirne duse u kliniku i reci: ja sam sve probala, sad ste vi na redu. Bas mi je drago da idete tamo, sigurna sam da cete od tamo otici zadovoljni. Ja pijem magnezij, vitamin C, zeljezo, selen, d3 kapi i prenatale, ali nisam nista od ovih proizvoda. Ako je dobijem u petak, pocet cemo sa fertilup, femisan necu, jer sam procitala dosta negativnih iskustava, pa se necu igrat...

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

Raštika
    28. Siječanj 2020. 18:27

more2309

Rita36

more2309

Strpi se!

🍀

Dobro izguglaj o jadrankinim kapima jer ti je sigurnija i bolja opcija kupiti od Kal-a kelp tablete joda.
    Pila sam jadranku zato ti govorim. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• more2309
    28. Siječanj 2020. 19:22

Raštika hvala na savjetu, svakako cu onda pogledat za te tablete. Kaj ima kod tebe, kakvo je stanje?

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

• more2309
    28. Siječanj 2020. 20:00

Raštika sad sam vidjela da si pisala za polip na maternici i hpv, ja sam imala hpv cin 1 i onda mi se nakon par godina vratio cin 2, sad mi se vec unazad par godina nista ne vraca. Sto ti je rekla ginekologica, koji su slijedeci koraci?

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

Rita37🤰
    28. Siječanj 2020. 22:52

more2309

Ritati si stvarno dosta toga pila, bar znas da dajes sve od sebe, a i mozes doci mirne duse u kliniku i reci: ja sam sve probala, sad ste vi na redu. Bas mi je drago da idete tamo, sigurna sam da cete od tamo otici zadovoljni. Ja pijem magnezij, vitamin C, zeljezo, selen, d3 kapi i prenatale, ali nisam nista od ovih proizvoda. Ako je dobijem u petak, pocet cemo sa fertilup, femisan necu, jer sam procitala dosta negativnih iskustava, pa se necu igrat…

Pa u biti sve su to isti vitamini.... Ali eto isla sam probati sa svime sto mislim da je dobro... A dalje vidjet cemo.... Hvala ti puno... Pusa pusa 

Raštika
    29. Siječanj 2020. 07:56

more2309

Raštika sad sam vidjela da si pisala za polip na maternici i hpv, ja sam imala hpv cin 1 i onda mi se nakon par godina vratio cin 2, sad mi se vec unazad par godina nista ne vraca. Sto ti je rekla ginekologica, koji su slijedeci koraci?

Proguglaj. 😉 Ta Jadrankina otopina je presumnjiva. I probaj uz jod uzimati i cink i selen. 
    Nemoj zezat da si se i ti druzila s prokletim hpv-om?
    Sto si radila? Jesi uzimala nesto, isla na zahvat?
    A kaze gin da cemo jos pricekati rezultate papr da se vido situacija a cinom. Bris je potvrdio samo hpv. A za miome i polip je rekla da pricekamo dva ciklusa da vidi hoce li sami otici. 
    Sopam se vitaminima, stavljam vaginalete neke biljne za hpv i nadam se najboljem. 😉😂
    Ajde drago mi je cuti da si ga se rijesila! 💪

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.