Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce123
    27. Siječanj 2020. 22:37

Rita36

sunce123

Marinalin

Sunce 123 mislis da se moze to cajem?
    Jesi dobila preporuku za macin caj da je dobar

Par cura su mi rekle da su uz pomoc te mjesavine ostale trudne…a sad..

Meni je taj caj ubrzavao ovulaciju i skracuvao ciklus. Par put ga pokusala piti i sve mi je remetio. Jednostavno nije za mene. Sretno 123

Stvarno? Koji si pila? Sa placa ili ljekarne?

28. Siječanj 2020. 06:14

Rita36

Martina1982

Rita36

Martina sretno….! Jel to prvi put ides?…. Ja imam termin 17.2. A sve se nadam to izbjeći
    🙃 🤭 😂

Bila sam prvi put 9.1.2020 na onom prvom putu kao konzultacije. Sad smo radili stimulirani u prirodnom ciklusu. Pa zato imam kontrolu u srijedu jer je 14 dana od Ovulacije.

Stimulatorni u prirodnom ciklusu znaci sto??….

Znaci da se ne desava prirodna Ovulacija nego je rast folikula potaknut medikamentima i dobivena stoperica da odradi do kraja Ovulaciju ali sa ciljanim odnosima. (Prirodnim putem) 

28. Siječanj 2020. 06:15

Lei_Be

Martina1982

Lei_Be

LeLa2807

Lei_Be

Pozdrav, nova sam na ovoj temi, ne znam gdje više pitati 😖
    Je li koja od vas uzimala Clomifen od 3 do 7. dana ciklusa i onda Utrogest od 17 do 26. DC?
    Sad mi je prvi ciklus da to uzimam i ubija me čekanje.. ako ima netko slična iskustva, koliko nakon zadnje tablete Utorgesta ste dobile M?
    Meni je doktorica rekla ako ne dobijem 2 dana nakon zadnje tablete, nek napravim test, ja ga napravila i nisam sigurna u rezultat, ima kao neka sijena ali ne mogu se pouzdati u to jer je bilo već previše razočaranja…
    Sad mi je 29. DC, a inače su mi ciklusi od 33 - 40 dana, kako kad..

Imas posebnu temu klomifen.
    Ja ne znam nista o tome…sretno :)

Znam, vidjela sam, nije aktivna tema.
    Pročitala sam sve što su žene pisale o tome, ali nitko nije ni spomenuo ovo što mene zanima. U biti je moje pitanje više usmjereno za taj Utrogest, nego za Clomifen :)

Ja sam pila od 4 do 9 dana Klomifen i onda od od 15 do 29 dana Progesteron(to je isto) receno mi je ako drugi dan od popijene zadnje tablete ne dobim M da uradim test. Ako bude negativan da pricekam jos 7 dana i ponovim test. Ako i tada bude negativan a M nema da se javim ginekologici a ako bude pozitivan da se isto javim. Nadam se da sam pomogla.

Jesi, hvala ti 😊
    Ja sam zadnju tabletu progesterona popila prošli utorak 21.01., danas mi je 32 DC i još nisam dobila 😊
    Pričekat ću još par dana pa ako ne dobijem, opet napravit test..
    Jel tebi pomogao klomifen?

Nazalost evo treci ciklus nije. Vidit cemo za dalje. A tebi drzim 🤞 da ovo sto ne dolazi M ima jakoooooo lijep razlog 😁

Rita37🤰
    28. Siječanj 2020. 09:14

sunce123

Rita36

sunce123

Marinalin

Sunce 123 mislis da se moze to cajem?
    Jesi dobila preporuku za macin caj da je dobar

Par cura su mi rekle da su uz pomoc te mjesavine ostale trudne…a sad..

Meni je taj caj ubrzavao ovulaciju i skracuvao ciklus. Par put ga pokusala piti i sve mi je remetio. Jednostavno nije za mene. Sretno 123

Stvarno? Koji si pila? Sa placa ili ljekarne?

Iz ljekarne. 

Rita37🤰
    28. Siječanj 2020. 09:15

Martina1982

Rita36

Martina1982

Rita36

Martina sretno….! Jel to prvi put ides?…. Ja imam termin 17.2. A sve se nadam to izbjeći
    🙃 🤭 😂

Bila sam prvi put 9.1.2020 na onom prvom putu kao konzultacije. Sad smo radili stimulirani u prirodnom ciklusu. Pa zato imam kontrolu u srijedu jer je 14 dana od Ovulacije.

Znaci da se ne desava prirodna Ovulacija nego je rast folikula potaknut medikamentima i dobivena stoperica da odradi do kraja Ovulaciju ali sa ciljanim odnosima. (Prirodnim putem)

Hvala draga i sretno od sveg srca! 

🍀 🍀 🍀 🍀 

28. Siječanj 2020. 09:50

Goodvibes

Pozdrav nova sam ovdjee pa bi mi dobro došla pomoć te savjeti, ovako zadnji dan menstruacije bio je 24. U petak te je onda dečko svršio u mene… I danas isto dan prije O, e sad da li je moguće da ostanem trudna? Hvala.

Krivo sam rekla😑 dan prije početka plodnih dana a ne Ovulacije

28. Siječanj 2020. 09:59

Rita36

Martina1982

Rita36

Martina1982

Rita36

🙃 🤭 😂

Hvala draga i sretno od sveg srca!

🍀 🍀 🍀 🍀

Hvala takoder 🤞👍

• more2309
    28. Siječanj 2020. 10:41

Dobro juto cure 🙂, kaj mislite jel rano da danas napravim test ako trebam dobiti u petak?

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

Pipin
    28. Siječanj 2020. 10:43

more2309

Dobro juto cure 🙂, kaj mislite jel rano da danas napravim test ako trebam dobiti u petak?

Ovisi koji test, mozda neki osjetljivi i mozes ;)

• more2309
    28. Siječanj 2020. 10:46

Mozda bolje da se strpim do petka, ako pokaze minus, razmisljat cu da sam ga prerano napravila i samo cu se izjedat...

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.