Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Breskvica123
    03. Rujan 2019. 13:25

Cure ja procurila ali nije poprave krenulo svjetlo crveno je zasad i slabo je je to nekako za mengu vidjet cemo mozda ako bude tako slabo cjeli dan ili ako mi bude 2 ili 3 dana trajalo onda znam da nije menga nego lazna ❤️❤️🙏🙏🤞🤞

MaybeBaby 😘
    03. Rujan 2019. 15:14

Evo nek se nitko ne uvrijedi, ali nastavno na ono nekidan kad cura nije znala da se dužina ciklusa računa od prvog dana menge, pa nadalje, što je ovulacija, što je implantacija, kakvi mogu biti iscjedci u kojoj fazi, koliko je potrebno proći vremena da test prepozna dovoljnu količinu HCG- a, odnosno kada se može raditi test a da nije dan nakon odnosa, iako mislim da većina i ne zna što je HCG. Cure, ako se mučite mjesecima, godinama, sustavno radite na djetetu onda je logično da se malo podučite i znate osnovne termine i pojmove vezano za vas i vaše  tijelo, odnosno vezano za postupak oko zatrudnjivanja. Uzmite malo knjige ili makar internet, danas je sve dostupno. Još u školi smo učili šta je zigota, pa mislim ako nešto radite da morate krenuti od početka prvo i naučiti osnovne termine.
    Nisam ni ja stručnjak i ne znam apsolutno sve. 
    Nek se nitko ne uvrijedi, dobra namjera 😘

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

Rita88
    03. Rujan 2019. 15:27

MaybeBaby 😘

Evo nek se nitko ne uvrijedi, ali nastavno na ono nekidan kad cura nije znala da se dužina ciklusa računa od prvog dana menge, pa nadalje, što je ovulacija, što je implantacija, kakvi mogu biti iscjedci u kojoj fazi, koliko je potrebno proći vremena da test prepozna dovoljnu količinu HCG- a, odnosno kada se može raditi test a da nije dan nakon odnosa, iako mislim da većina i ne zna što je HCG. Cure, ako se mučite mjesecima, godinama, sustavno radite na djetetu onda je logično da se malo podučite i znate osnovne termine i pojmove vezano za vas i vaše tijelo, odnosno vezano za postupak oko zatrudnjivanja. Uzmite malo knjige ili makar internet, danas je sve dostupno. Još u školi smo učili šta je zigota, pa mislim ako nešto radite da morate krenuti od početka prvo i naučiti osnovne termine.

slazem se s tobom! 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

C1M4
    03. Rujan 2019. 15:31

sneguljica1

Breskvica123

Cure ja sam maloprije bila na wc i obrisem se kad ono roskasto odnosno trag na papiru sva sam u bedu pretpostavljam da vjestica dolazi 🙄😔☹️

😣😣😣😣 Zao mi je breskvice,novi mjesec nova nada..i nemoj se vise usporedjivati ni sa kim..toliko smo se nadale,jer je bas kasnila i eto..ali ovaj mjesec (moja preporuka,sto ne znaci da treba biti ispravna) uzmi one lh trakice,jer sa tako zbrčkanim ciklusima ne mozes ni znati kad su ti plodni dani..a koliko se sjecam suprug ti radi fizicki posao pa i ne mozete priustiti non stop keksanje..nadajmo se da cemo uskoro sve ugledati nase plusice 🌸🌸💞💞💞

Tako je, novi mjesec nova nada a moja preporuka je da hopsate svaki dan ako možete jer em ćeš se "prepustiti strastima", em ćeš sigurno pogoditi ovulaciju svakako nemoj biti u bedu, novi mjesec je na redu i beba će doći baš onda kada bude trebala, držim vam fige za što prije plusić

sneguljica1
    03. Rujan 2019. 15:48

MaybeBaby 😘

Evo nek se nitko ne uvrijedi, ali nastavno na ono nekidan kad cura nije znala da se dužina ciklusa računa od prvog dana menge, pa nadalje, što je ovulacija, što je implantacija, kakvi mogu biti iscjedci u kojoj fazi, koliko je potrebno proći vremena da test prepozna dovoljnu količinu HCG- a, odnosno kada se može raditi test a da nije dan nakon odnosa, iako mislim da većina i ne zna što je HCG. Cure, ako se mučite mjesecima, godinama, sustavno radite na djetetu onda je logično da se malo podučite i znate osnovne termine i pojmove vezano za vas i vaše tijelo, odnosno vezano za postupak oko zatrudnjivanja. Uzmite malo knjige ili makar internet, danas je sve dostupno. Još u školi smo učili šta je zigota, pa mislim ako nešto radite da morate krenuti od početka prvo i naučiti osnovne termine.

Potpisujem..jer za svako zasto ima zato..ne desava se nista slucajno..🌸🌸🌸🌸

Ivonal
    03. Rujan 2019. 15:56

Breskvica123

Cure ja procurila ali nije poprave krenulo svjetlo crveno je zasad i slabo je je to nekako za mengu vidjet cemo mozda ako bude tako slabo cjeli dan ili ako mi bude 2 ili 3 dana trajalo onda znam da nije menga nego lazna ❤️❤️🙏🙏🤞🤞

Ajojj bas mi zao sad sam u bedu i ja..... Nista drzi se i slj mjesec akcija opsuti se nemoj previse mislit o tome sta bude bude samo relaxić 😊😊

Ivonal
    03. Rujan 2019. 15:58

MaybeBaby 😘

Ja također nisam puno stvari znala jer nam je oevi out da radimo to ali sam osla na net citala ono sto me zanima i sto trebam znat raspitivala se po forumima i stranicama i nakraju dosta toga saznala 

Ivonal
    03. Rujan 2019. 16:01

Jel ikog od vas zigalo tijelie mene je jutros koljeno pa iznad lakta gore pa rame sad ruka iritantno je bas to... 

sneguljica1
    03. Rujan 2019. 16:14

Ivonal

Jel ikog od vas zigalo tijelie mene je jutros koljeno pa iznad lakta gore pa rame sad ruka iritantno je bas to…

Ja se moram nasmijati,jeer,primijetila sam duzi period da me u odredjenim danima,kad sjednem i prekrstim noge ,tako nesto pecne po tabanima,kao da me ubode osa,i ne mogu a da se ne pocesem,to vecinom bude par dana pred vjesticu..znaci nevjerovatno ..ali ppdsjeti me to jer je opet danas pocelo..a citav mjesec sjedim na poslu i nista..ali ovih dana ce da bude..žena-čudna rabota 😁😁😁😁😁😁💞

• Breskvica123
    03. Rujan 2019. 16:40

A nista svaki dan ma i svaki drugi dan bit ce cak u redu 🙏😉🤔😉😉 cekamo da ovo prodje pa u akciju do tad vas pozdravljam 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.