Raštika Ma nek pišu šta hoće al ja se ne bi s time kao radnik zamarala. Kako će oni sebi pravdat tvoje bolovanje tebe baš briga.
Uh cure, ovulacija i plodni dani… plodno razdoblje je tri dana prije i tri dana poslije pika ovulacije, jer spermij može čekati jajasce od odnosa tipa tri dana prije ovulacije (jajasce koje se tek prilikom pika ovulacije otpusta) ili jajna stanica pričeka spermij od odnosa npr 2 dana nakon ovulacije. Nakon toga se dogadja oplodnja, i usadjuje se u zid maternice (implantacija,tad počinje luciti beta hcg hormon koji kaže onda nakon par dana da je test pozitivan ). E sad sama oplodnja pa putovanje do maternice gdje se dogadja implantacija može potrajati ili se brzo dogoditi. Ove situacije pod menstruacijom ostala trudna za koje se vi držite su iznimka i ja bih prije rekla da se dogodilo u slučajevima kod zena kojima "setaju" ciklusi, i mislile su za implantaciju da je menga (mozes krvariti). Jer za vrijeme menstruacije je prilicno nemoguce da se desi trudnoca (menstruacija je nista vise nego ljustenje endometrija koji treba biti neoljusten-zadebljan da bi se trudnoća uopće dogodila odnosno implantirala). Sorry na jako dugom postu i ako sam nešto fulala ili zvuci kao da popujem ali ovo je prilicno egzaktno znanost inače bi svi ostajali trudni ko od šale (Da bar!l)
Ovo potpisujem od A do Ž!
url=https://lilypie.com]
Jutro, kako smo? Mnoge danas cekaju vjestice jeli? Drzim palceve da nikome ne stigne
Jutroo sad dobro al sam sinoc bilaaa napuhana jako jedva sam disala a dole me zigalo sve napeto donji dio stomaka sve mi tjesno od robe sva sam bila zivcana zbog toga uhh . Kako si ti?? Ja sutra cekam grceva nema uopce i dalje hehhe
Jutroo sad dobro al sam sinoc bilaaa napuhana jako jedva sam disala a dole me zigalo sve napeto donji dio stomaka sve mi tjesno od robe sva sam bila zivcana zbog toga uhh . Kako si ti?? Ja sutra cekam grceva nema uopce i dalje hehhe
Moja bi danas trebala doci po racunici. Neznam sto bi rekla hah, nemam grceve, sise dosta napuhane i bole ali ne jako, nesto izrazene zile na njima, apetit ko krava, napuhana jako, na wc moram non stop (po noci recimo sto mi je modza najcudnije). Svasta a zapravo nista jer sve to opisuje PMS, a i imam neki filing ko da trebam procuriti svaki tren
Moja bi danas trebala doci po racunici. Neznam sto bi rekla hah, nemam grceve, sise dosta napuhane i bole ali ne jako, nesto izrazene zile na njima, apetit ko krava, napuhana jako, na wc moram non stop (po noci recimo sto mi je modza najcudnije). Svasta a zapravo nista jer sve to opisuje PMS, a i imam neki filing ko da trebam procuriti svaki tren
A testić 😏😏😏😏😏😏😏
A testić 😏😏😏😏😏😏😏
a radila sam prije 2 dana (13 DPO): minus ko kuca rekla sam si da ako nekim cudom zakasni da cu cekati barem 5 dana kasnjenja!
Ja uopce nemam osjecaj da trebam dobit nikakav.. Inace osjetim znam grcevi sad nistaa bas
Ja uopce nemam osjecaj da trebam dobit nikakav.. Inace osjetim znam grcevi sad nistaa bas
Kad ces raaditi testic?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji