Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Acqua
    03. Rujan 2019. 08:25

Jutro, kako smo? Mnoge danas cekaju vjestice jeli? Drzim palceve da nikome ne stigne 

Ivonal
    03. Rujan 2019. 08:47

Jutroo sad dobro al sam sinoc bilaaa napuhana jako jedva sam disala a dole me zigalo sve napeto donji dio stomaka sve mi tjesno od robe sva sam bila zivcana zbog toga uhh . Kako si ti?? Ja sutra cekam grceva nema uopce i dalje hehhe

Acqua
    03. Rujan 2019. 08:56

Ivonal

Jutroo sad dobro al sam sinoc bilaaa napuhana jako jedva sam disala a dole me zigalo sve napeto donji dio stomaka sve mi tjesno od robe sva sam bila zivcana zbog toga uhh . Kako si ti?? Ja sutra cekam grceva nema uopce i dalje hehhe

Moja bi danas trebala doci po racunici. Neznam sto bi rekla hah, nemam grceve, sise dosta napuhane i bole ali ne jako, nesto izrazene zile na njima, apetit ko krava, napuhana jako, na wc moram non stop (po noci recimo sto mi je modza najcudnije). Svasta a zapravo nista jer sve to opisuje PMS, a i imam neki filing ko da trebam procuriti svaki tren 

sneguljica1
    03. Rujan 2019. 08:56

Jutrooo ..ajmoo plusiće na sunce...🤞🤞🤞🙏🙏🙏

sneguljica1
    03. Rujan 2019. 08:57

Acqua

Ivonal

Moja bi danas trebala doci po racunici. Neznam sto bi rekla hah, nemam grceve, sise dosta napuhane i bole ali ne jako, nesto izrazene zile na njima, apetit ko krava, napuhana jako, na wc moram non stop (po noci recimo sto mi je modza najcudnije). Svasta a zapravo nista jer sve to opisuje PMS, a i imam neki filing ko da trebam procuriti svaki tren

A testić 😏😏😏😏😏😏😏

Acqua
    03. Rujan 2019. 08:59

sneguljica1

Acqua

Ivonal

A testić 😏😏😏😏😏😏😏

a radila sam prije 2 dana (13 DPO): minus ko kuca  rekla sam si da ako nekim cudom zakasni da cu cekati barem 5 dana kasnjenja!

Ivonal
    03. Rujan 2019. 09:08

Ja uopce nemam osjecaj da trebam dobit nikakav.. Inace osjetim znam grcevi sad nistaa bas

Acqua
    03. Rujan 2019. 09:12

Ivonal

Ja uopce nemam osjecaj da trebam dobit nikakav.. Inace osjetim znam grcevi sad nistaa bas

Kad ces raaditi testic?

Ivonal
    03. Rujan 2019. 09:36

Dns cu ga kupit da mogu sutra ujutro radit 

Rita88
    03. Rujan 2019. 10:21

jutro cure, sretno svima ovih dana, da ne dobijete mengu nego velike plusice 😊😊
    Kod mene je datum za dobit ili daj Boze za nedobit 10, 11.9 ima li tko samnom za iduci tjedan da ceka?
    Malina kakva je situacija kod tebe?
    pusaa svima 😘

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.