Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    03. Rujan 2019. 16:55

MaybeBaby 😘

Evo nek se nitko ne uvrijedi, ali nastavno na ono nekidan kad cura nije znala da se dužina ciklusa računa od prvog dana menge, pa nadalje, što je ovulacija, što je implantacija, kakvi mogu biti iscjedci u kojoj fazi, koliko je potrebno proći vremena da test prepozna dovoljnu količinu HCG- a, odnosno kada se može raditi test a da nije dan nakon odnosa, iako mislim da većina i ne zna što je HCG. Cure, ako se mučite mjesecima, godinama, sustavno radite na djetetu onda je logično da se malo podučite i znate osnovne termine i pojmove vezano za vas i vaše tijelo, odnosno vezano za postupak oko zatrudnjivanja. Uzmite malo knjige ili makar internet, danas je sve dostupno. Još u školi smo učili šta je zigota, pa mislim ako nešto radite da morate krenuti od početka prvo i naučiti osnovne termine.
    Nisam ni ja stručnjak i ne znam apsolutno sve.
    Nek se nitko ne uvrijedi, dobra namjera 😘

Evo u nekom trenutku sam ja mislila da je riječ o trololovma ,iskreno govorim nek se nitko ne uvrijedio. 

bebalove
    03. Rujan 2019. 17:05

Ivonal

Jel ikog od vas zigalo tijelie mene je jutros koljeno pa iznad lakta gore pa rame sad ruka iritantno je bas to…

Ivonal ti bas svaku promjenu pratis 🤣 bas citam svaki drugi je post o tvojim simptomima,opusti se i uzivaj ne gledaj na svaku promjenu jer neke mozes i umisliti ,psiha radi svasta 😀.
    Iz iskustva kazem jer ja sam ti imala toliko promjena na sebi od fizickih do psihickih.Pa zigne me u krstima i ne popusta a ja odma na net da istrazim da li to spada pod simptom trudnoce,pa me zigne ovo pa ono i na kraju si sama shvatim da sve umislim..
    Sretno 🤞😊

yoyo102
    03. Rujan 2019. 17:09

Pozdrav cure :)
    Jako dugo vas čitam i pratim <3 
    čestitam svim curkama i na plusićima  
    i držim fige onima koje čekaju plusiće 

Mi evo već 2 godine točno sada radimo na bebi, znam da ovo nije taj mjesec ali strpljivi smo pa što Bog da :) 

bebalove
    03. Rujan 2019. 17:10

Breskvica123

Cure ja sam maloprije bila na wc i obrisem se kad ono roskasto odnosno trag na papiru sva sam u bedu pretpostavljam da vjestica dolazi 🙄😔☹️

Breskvice zao mi je,bas sam svaki sat škicala na forum da vidim ima li kakvih novosti kod tebe,zbog tvog kasnjenja m. i navijala da je to to . 😣
    Drugi mjesec❤druga nada. 🤞🤞Sretno. 😊

Ivcy1306
    03. Rujan 2019. 17:12

Breskvica123

Cure ja procurila ali nije poprave krenulo svjetlo crveno je zasad i slabo je je to nekako za mengu vidjet cemo mozda ako bude tako slabo cjeli dan ili ako mi bude 2 ili 3 dana trajalo onda znam da nije menga nego lazna ❤️❤️🙏🙏🤞🤞

Koji dan ciklusa si imala odnose ako smijem pitat? Po ovom do sada tebi kasni vec vise od tjedan dana zar ne? Ne sjecam se koliko si napisala da ti ciklusi traju, oprosti ako previse pitam. Nekako mi sve ovo ne drzi vodu kod tebe. Mozda ti je i zbog disbalansa hormona ova situacija, a mozda je i implantacija ako je bila kasna ovulacija.. ako je neki problem sa hormonima, bolje sve rijesit na vrijeme nego cekati jer jedno zbrcka drugo, drugo trece itd.
    Zdravlje je najbitnije. Cuvaj se zeno

03. Rujan 2019. 17:17

Rita, ziva sam, zaokupirana poslom pa dani lete :) danas sam na 23.dan. Mjerila jutros 36,8. Skuzila sam po prijasnjim ciklusima da mi temp krece padati nakon 23.dana tako da sam bas nestrpljiva sad. Kako si ti?

• Breskvica123
    03. Rujan 2019. 19:00

Odnosi 6.8.,10.8.,17.8.,21.8.,24.8 ma sve ok, ciklusi su mi svakakvi, ma bit ce sad cekamo da ovo iscuri pa idemo dalje onda u akciju 🙏🤞❤️😉

MaybeBaby 😘
    03. Rujan 2019. 20:44

Lavica27

MaybeBaby 😘

Evo nek se nitko ne uvrijedi, ali nastavno na ono nekidan kad cura nije znala da se dužina ciklusa računa od prvog dana menge, pa nadalje, što je ovulacija, što je implantacija, kakvi mogu biti iscjedci u kojoj fazi, koliko je potrebno proći vremena da test prepozna dovoljnu količinu HCG- a, odnosno kada se može raditi test a da nije dan nakon odnosa, iako mislim da većina i ne zna što je HCG. Cure, ako se mučite mjesecima, godinama, sustavno radite na djetetu onda je logično da se malo podučite i znate osnovne termine i pojmove vezano za vas i vaše tijelo, odnosno vezano za postupak oko zatrudnjivanja. Uzmite malo knjige ili makar internet, danas je sve dostupno. Još u školi smo učili šta je zigota, pa mislim ako nešto radite da morate krenuti od početka prvo i naučiti osnovne termine.
    Nisam ni ja stručnjak i ne znam apsolutno sve.
    Nek se nitko ne uvrijedi, dobra namjera 😘

Evo u nekom trenutku sam ja mislila da je riječ o trololovma ,iskreno govorim nek se nitko ne uvrijedio.

Točno tako, ne znam i ne razumijem da jedna žena koja se upušta u to ne pozna osnove

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

Ivcy1306
    03. Rujan 2019. 21:14

Breskvica123

Odnosi 6.8.,10.8.,17.8.,21.8.,24.8 ma sve ok, ciklusi su mi svakakvi, ma bit ce sad cekamo da ovo iscuri pa idemo dalje onda u akciju 🙏🤞❤️😉

ajoj.. ma najbolje ti otic gin.pa da dobijes neku terapiju da si sredis cikluse. Koji ti je danas dan ciklusa?  

stefanii0402
    03. Rujan 2019. 21:19

Pozdrav, moze li mala info? Da li je koja od vas radila kombinirani test probira, danas sam imala pregled 9+1 sam..ginekolog mi je rekao da bi do 12 tj.to trebala obavit..citam da nije bas ugodno,mislim pretrpit cu za svoju srecicu sve, ali da li je to uopce potrebno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.