Meni krenuo smedi spotting, jucer sam trebala dobiti po kalkulaciji, tak da nista od ovog ciklusa cini se za sad. U nove pobjede
Tako jee..ima vremena za sve nas 😉😉
Mislim da je najbolje malo odmorit mozak a to cu jedino postic ako malo odem sa stranice ugl ako bude +, menga ili nesta trece javim vam se svakako...svima plusice zelim!! 😊😊🔜🔜👶👶
Nemislim ja da je trudnoca jer me glava boli, sad vec od subote kako me glava bolila nemislim o trudnoci niti se sekiram nego me brine da nije sta drugo ozbiljnije a i test je jutros pokazao -
😣😣😣😣Zao mi je..mozda si i prehladila pa imas glavobolje..a meni pred mengu se zna nekoliko dana uzasne glavobolje,cak tolikp da me tjeraju na povracanje 😰😰😨😨
Hahahaa bas tako 🤣 smijesno mi to udri po jegeru pa onda po muzu. Tako ce i bit kad ga se docepam sad na urlaub
Tufnice...kako si.....🥰🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
I jutros 36,8 doduse, zaspala sam s toplomjerom pod pazuhom :D 24.dan...
Ja idem danas u 11 kod ginića, ovako redovan pregled, papa bla bla, a po školski bi mi ovulacija trebala biti danas pa me baš zanima hoće vidjeti jel se dešava šta, držite fige da ju primijeti 🤞🏼😊
Nemislim ja da je trudnoca jer me glava boli, sad vec od subote kako me glava bolila nemislim o trudnoci niti se sekiram nego me brine da nije sta drugo ozbiljnije a i test je jutros pokazao -
Žao mi je za minus, čekamo s tobom idući mjesec 💓
Proslo 28 dana od pocetka ciklusa, nikakvi bolovi, nista, samo smede tockice na gacicama, jel moguce da nije zbog nadolazeće menge? 😂
Proslo 28 dana od pocetka ciklusa, nikakvi bolovi, nista, samo smede tockice na gacicama, jel moguce da nije zbog nadolazeće menge? 😂
Zvuči jako dobro, naravno da je moguće da nije M 🤗🤗
Cure moje drzite mi fige sad za ovaj mjesec cekam da vjestica ode pa idemo svaki dan u akciju nema nam druge nego tako pa se nadam da cemo uspjet upiknut moramo uspjet ako cemo svaki dan ili svaki drugi dan jedno od tih dana cemo upiknut valjda drzite fige ❤️😉🤞🙏😘
Sortiraj odgovore
Najstariji