Nemislim ja da je trudnoca jer me glava boli, sad vec od subote kako me glava bolila nemislim o trudnoci niti se sekiram nego me brine da nije sta drugo ozbiljnije a i test je jutros pokazao -
Meni krenuo smedi spotting, jucer sam trebala dobiti po kalkulaciji, tak da nista od ovog ciklusa cini se za sad. U nove pobjede
Tako jee..ima vremena za sve nas 😉😉
Mislim da je najbolje malo odmorit mozak a to cu jedino postic ako malo odem sa stranice ugl ako bude +, menga ili nesta trece javim vam se svakako...svima plusice zelim!! 😊😊🔜🔜👶👶
Nemislim ja da je trudnoca jer me glava boli, sad vec od subote kako me glava bolila nemislim o trudnoci niti se sekiram nego me brine da nije sta drugo ozbiljnije a i test je jutros pokazao -
😣😣😣😣Zao mi je..mozda si i prehladila pa imas glavobolje..a meni pred mengu se zna nekoliko dana uzasne glavobolje,cak tolikp da me tjeraju na povracanje 😰😰😨😨
Hahahaa bas tako 🤣 smijesno mi to udri po jegeru pa onda po muzu. Tako ce i bit kad ga se docepam sad na urlaub
Tufnice...kako si.....🥰🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
I jutros 36,8 doduse, zaspala sam s toplomjerom pod pazuhom :D 24.dan...
Ja idem danas u 11 kod ginića, ovako redovan pregled, papa bla bla, a po školski bi mi ovulacija trebala biti danas pa me baš zanima hoće vidjeti jel se dešava šta, držite fige da ju primijeti 🤞🏼😊
Žao mi je za minus, čekamo s tobom idući mjesec 💓
Proslo 28 dana od pocetka ciklusa, nikakvi bolovi, nista, samo smede tockice na gacicama, jel moguce da nije zbog nadolazeće menge? 😂
Proslo 28 dana od pocetka ciklusa, nikakvi bolovi, nista, samo smede tockice na gacicama, jel moguce da nije zbog nadolazeće menge? 😂
Zvuči jako dobro, naravno da je moguće da nije M 🤗🤗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji