Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivonal
    04. Rujan 2019. 08:34

Nemislim ja da je trudnoca jer me glava boli, sad vec od subote kako me glava bolila nemislim o trudnoci niti se sekiram nego me brine da nije sta drugo ozbiljnije a i test je jutros pokazao - 

sneguljica1
    04. Rujan 2019. 08:39

Acqua

Meni krenuo smedi spotting, jucer sam trebala dobiti po kalkulaciji, tak da nista od ovog ciklusa cini se za sad. U nove pobjede

Tako jee..ima vremena za sve nas 😉😉

Ivonal
    04. Rujan 2019. 08:40

Mislim da je najbolje malo odmorit mozak a to cu jedino postic ako malo odem sa stranice ugl ako bude +, menga ili nesta trece javim vam se svakako...svima plusice zelim!! 😊😊🔜🔜👶👶

sneguljica1
    04. Rujan 2019. 08:41

Ivonal

Nemislim ja da je trudnoca jer me glava boli, sad vec od subote kako me glava bolila nemislim o trudnoci niti se sekiram nego me brine da nije sta drugo ozbiljnije a i test je jutros pokazao -

😣😣😣😣Zao mi je..mozda si i prehladila pa imas glavobolje..a meni pred mengu se zna nekoliko dana uzasne glavobolje,cak tolikp da me tjeraju na povracanje 😰😰😨😨

jelenajelena
    04. Rujan 2019. 08:49

tufnica1602

Hahahaa bas tako 🤣 smijesno mi to udri po jegeru pa onda po muzu. Tako ce i bit kad ga se docepam sad na urlaub

Tufnice...kako si.....🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

04. Rujan 2019. 08:57

I jutros 36,8 doduse, zaspala sam s toplomjerom pod pazuhom :D 24.dan... 

Polly
    04. Rujan 2019. 09:23

Ja idem danas u 11 kod ginića, ovako redovan pregled, papa bla bla, a po školski bi mi ovulacija trebala biti danas pa me baš zanima hoće vidjeti jel se dešava šta, držite fige da ju primijeti 🤞🏼😊

Polly
    04. Rujan 2019. 09:24

Ivonal

Žao mi je za minus, čekamo s tobom idući mjesec 💓

Bosco
    04. Rujan 2019. 09:39

Proslo 28 dana od pocetka ciklusa, nikakvi bolovi, nista, samo smede tockice na gacicama, jel moguce da nije zbog nadolazeće menge? 😂

Polly
    04. Rujan 2019. 10:03

_Petra_

Proslo 28 dana od pocetka ciklusa, nikakvi bolovi, nista, samo smede tockice na gacicama, jel moguce da nije zbog nadolazeće menge? 😂

Zvuči jako dobro, naravno da je moguće da nije M  🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani