Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    04. Rujan 2019. 11:46

Polly

Ja idem danas u 11 kod ginića, ovako redovan pregled, papa bla bla, a po školski bi mi ovulacija trebala biti danas pa me baš zanima hoće vidjeti jel se dešava šta, držite fige da ju primijeti 🤞🏼😊

🤞🤞🤞🤞 I odma u akciju😉😉😉a da akcija bude uspjesna 💞💞💞

Raštika
    04. Rujan 2019. 12:34

Breskvica123

Cure moje drzite mi fige sad za ovaj mjesec cekam da vjestica ode pa idemo svaki dan u akciju nema nam druge nego tako pa se nadam da cemo uspjet upiknut moramo uspjet ako cemo svaki dan ili svaki drugi dan jedno od tih dana cemo upiknut valjda drzite fige ❤️😉🤞🙏😘

Već se sto puta pisalo na ovoj temi da se svakodnevnim sexom neće puno postići. Treba pustit da se spermići obnove.
    Neka se nitko ne naljuti,. ali meni nije jasno da netko ko žensko n ne zna osnove iz biologije. Ne mislim na spermiće i svakodnevni sex nego da netko nema pojma šta je ovulacija, kako se mjeri ciklus... nismo se svi rodili pametni al kak završiš osnovnu školu? Kak ideš kroz život kao žena a da te ne zanima što se događa u tvojoj maternici i jajnicima?
    Ne pišem ovo zbog foruma nego govorim općenito, neki dan sam pričala s curom koja ima troje djece i ona nema pojma šta je plodni dan. Došlo mi da ju pitam: di si ti djecu naručila? Prek ebaya?
    I kao netko tko je do prije dva mjeseca bio opterećen neuspješnim zatrudnjivanjem iz mjeseca u mjesec samo poručujem: ne opterećujte se! Vjerujte mi jer na silu ne ide ništa. Samo se boleština neka može pokupit.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Polly
    04. Rujan 2019. 12:35

Evo potvrdio mi je da mi je ovulacija trenutno ili u sljedećih 1-2 dana 🤗🤗 Bili smo u akciji u nedjelju i ponedjeljak, jučer ne, al zato od danas do petka mužiću nedam mira 🥰😅 Baš sam sretna šta ju vidi, znala sam ju i ne imati pa mi je ovo ogromno veselje! Ništa, mi u akciju, pratimo se i onda čekamoo 🤞🏼🤞🏼💓

MaybeBaby 😘
    04. Rujan 2019. 12:51

Raštika

Breskvica123

Cure moje drzite mi fige sad za ovaj mjesec cekam da vjestica ode pa idemo svaki dan u akciju nema nam druge nego tako pa se nadam da cemo uspjet upiknut moramo uspjet ako cemo svaki dan ili svaki drugi dan jedno od tih dana cemo upiknut valjda drzite fige ❤️😉🤞🙏😘

Već se sto puta pisalo na ovoj temi da se svakodnevnim sexom neće puno postići. Treba pustit da se spermići obnove.
    Neka se nitko ne naljuti,. ali meni nije jasno da netko ko žensko n ne zna osnove iz biologije. Ne mislim na spermiće i svakodnevni sex nego da netko nema pojma šta je ovulacija, kako se mjeri ciklus… nismo se svi rodili pametni al kak završiš osnovnu školu? Kak ideš kroz život kao žena a da te ne zanima što se događa u tvojoj maternici i jajnicima?
    Ne pišem ovo zbog foruma nego govorim općenito, neki dan sam pričala s curom koja ima troje djece i ona nema pojma šta je plodni dan. Došlo mi da ju pitam: di si ti djecu naručila? Prek ebaya?
    I kao netko tko je do prije dva mjeseca bio opterećen neuspješnim zatrudnjivanjem iz mjeseca u mjesec samo poručujem: ne opterećujte se! Vjerujte mi jer na silu ne ide ništa. Samo se boleština neka može pokupit.

Isto sam napisala par str prije, ne razumim ni ja 🤷‍♀️

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

MaybeBaby 😘
    04. Rujan 2019. 12:52

Polly

Evo potvrdio mi je da mi je ovulacija trenutno ili u sljedećih 1-2 dana 🤗🤗 Bili smo u akciji u nedjelju i ponedjeljak, jučer ne, al zato od danas do petka mužiću nedam mira 🥰😅 Baš sam sretna šta ju vidi, znala sam ju i ne imati pa mi je ovo ogromno veselje! Ništa, mi u akciju, pratimo se i onda čekamoo 🤞🏼🤞🏼💓

Bravo Polly nešto se događa ipak, sad akcija i javi se na forum tek u petak 😂

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

Polly
    04. Rujan 2019. 12:57

MaybeBaby 😘

Polly

Bravo Polly nešto se događa ipak, sad akcija i javi se na forum tek u petak 😂

Hahaha nema ne do petka 😂😁 Al pazi, ja da nisam danas bila naručena na pregled od simptoma O ništa, teška nula, čak ni iscjetka nikakvog, a unutra ga vidi, one linije, ne znam točan naziv.. Dođe mi da se svaki mjesec naručim samo na praćenje ovulacije 😅

sneguljica1
    04. Rujan 2019. 13:06

MaybeBaby kako si ti?

željica
    04. Rujan 2019. 13:09

Pozdrav cure :)
    Može pomoć.. ako je netko koristio vitamine, D i omega3, od kud ste i koje naručivale?

sneguljica1
    04. Rujan 2019. 13:11

Raštika

Breskvica123

Neka se nitko ne naljuti,. ali meni nije jasno da netko ko žensko n ne zna osnove iz biologije. Ne mislim na spermiće i svakodnevni sex nego da netko nema pojma šta je ovulacija, kako se mjeri ciklus… nismo se svi rodili pametni al kak završiš osnovnu školu? Kak ideš kroz život kao žena a da te ne zanima što se događa u tvojoj maternici i jajnicima?

De vidi je da nam naruci po jedno 😆😆ahaha..salim se..da se nadovezem na ovo.sa prve dvije trudnoce mi je uspjelo odma tako da nisam previse razmisljala, ali normalno je davsam se informisala o osnovnim stvarima..pogotovo jer sam na carski oba puta..nisam znala bas do detalja kao sada, ali naravno kad sam shvatila da mi ne ide od ruke da ostanem T bacila sam se na pretrage..citala sam i po googlu i ovde ma forumu..primila dosta savjeta ovde, pa sam ih istrazivala..npr nikad ali vjeruj mi nikad mi ne bi palo na pamet da radimo nalaz spermiograma dok nisam ovdje dobila savjet..ne zato sto je nemoguce vec jer sam mislila.muz vodi zdrav zivot , dvoje je napravio sta ima sad da smeta, ali saznah da ima i te kako, srecom nalaz dobar..imam osjecaj da se nekih puta neko ovde blago receno zajebava..😉😉 ja se ovaj mj osjecam predobro..😍😍😍

BaeBee85
    04. Rujan 2019. 13:13

Eto da vam javim, narucena za mjesec dana na prvi pregled!! Inace je super doktor, ne znam sto mu je sad😂 to ce biti 9.tjedan, iako to i je najoptimalnije vrijeme da se vidi da li je sve ok!...aliiii....znam da cu skrenut do tad🤪🤪 otici cu ja ranije privatno ipak!

tufnice.. Sve ok?
    Polly.. Sad samo rodeo i uzivanje!!!!🙈😂💓💓
    Petra.. Woohoo, javljaj!!! 💞

Citam vas, jer ste bas drage!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.