Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    02. Rujan 2019. 20:23

Vecer curke.. 
    Evo da se i ja malo javim.  Plodni u tijeku, hvatanje muza takoder. Eto ovih dana momacke, svadbe, posao i jedva se mi uhvatili a sad jesmo li pogodili to je pitanje.. 😂 
    Nego, breskvice bas nas drzis u neizvjesnosti. Svaka ti cast na stavu, na hrabrosti dok cekas.. ja sam tip osobe koja mora sad i odmah i nema cekanja, kakve god vijesti i sto god bilo, pa se divim svima koji imaju strpljenja cekati. 
    Drzim fige da ce se na kraju i isplatiti! 
    Kako ste vi ostale curke?

• Breskvica123
    02. Rujan 2019. 20:52

Ivcy1306

Vecer curke..
    Evo da se i ja malo javim. Plodni u tijeku, hvatanje muza takoder. Eto ovih dana momacke, svadbe, posao i jedva se mi uhvatili a sad jesmo li pogodili to je pitanje.. 😂
    Nego, breskvice bas nas drzis u neizvjesnosti. Svaka ti cast na stavu, na hrabrosti dok cekas.. ja sam tip osobe koja mora sad i odmah i nema cekanja, kakve god vijesti i sto god bilo, pa se divim svima koji imaju strpljenja cekati.

Tako je draga moja ma takva sam i ja radila dva testa jer sam nestrpljiva bila ali ima taj ali treba strpljenja nije svakome ovulacija tocna kao i ciklusi i sve ostalo neko kasnije zatrudni neko prije i cak pod mengom a ne samo taj dan kad je ovulacija ja ne vjerujem u to sami jedan dan imas fore trudna ostat 🤣🤣🤔🤔 tako da cekam da ipak imam neki osjecaj da ce sve to bit ok!! 

• Breskvica123
    02. Rujan 2019. 20:55

Nego drage cure dajte da se nekako vidimo da svaka metne svoju sliku npr da se virtualno vidimo ako nista drugo 🤣 ovako ja imam osjecaj kad se dopisujemo cudno ne znamo kako izgledam niti prava imena si ne znamo 🤔🤔

Ivonal
    02. Rujan 2019. 20:55

Breskvica123

Ivcy1306

Vecer curke..
    Evo da se i ja malo javim. Plodni u tijeku, hvatanje muza takoder. Eto ovih dana momacke, svadbe, posao i jedva se mi uhvatili a sad jesmo li pogodili to je pitanje.. 😂

Tako je draga moja ma takva sam i ja radila dva testa jer sam nestrpljiva bila ali ima taj ali treba strpljenja nije svakome ovulacija tocna kao i ciklusi i sve ostalo neko kasnije zatrudni neko prije i cak pod mengom a ne samo taj dan kad je ovulacija ja ne vjerujem u to sami jedan dan imas fore trudna ostat 🤣🤣🤔🤔 tako da cekam da ipak imam neki osjecaj da ce sve to bit ok!!

Citala sam negdje isto na forumu ovdje al druga tema kaze jedna kao nemozes sam tak ostat trudna moraju bit iskljucivo plodni dani i to ako potrefis plodni dan inace je nemoguce bla bla hahhah 

Raštika
    02. Rujan 2019. 21:04

sanja0508

S obzirom da radim kao voditelj ovakva ti je procedura.
    Od ponedjeljka do petka ti se pise bolovanje. Subota i nedjelja kao slobodnan dan tj S. (Tako ja radim svojim djelatnicima)
    Sve opet zavisi od voditelja do voditelja koliko je voljan izaci u susret svojim djelatnicima.
    Po zakonu se tebi i nedjelja moze pisati kao bolovanje, ali se vecinom to ne radi. Jer ako radis na puno radno vrijeme (40 sati) to ti je taman od pon do petka ispunjen font sati da se pise bolovanje.
    Zavisi koliko si na bolovanju.

Eto pravog odgovora. Tenks. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Lavica27
    02. Rujan 2019. 21:29

Raštika Ma nek pišu šta hoće al ja se ne bi s time kao radnik zamarala. Kako će oni sebi pravdat tvoje bolovanje tebe baš briga. 
    Uh cure, ovulacija i plodni dani... plodno razdoblje je tri dana prije i tri dana poslije pika ovulacije, jer spermij može čekati jajasce od odnosa tipa tri dana prije ovulacije (jajasce koje se tek prilikom pika ovulacije otpusta) ili jajna stanica pričeka spermij od odnosa npr 2 dana nakon ovulacije. Nakon toga se dogadja oplodnja, i usadjuje se u zid maternice (implantacija,tad počinje luciti beta hcg hormon koji kaže onda nakon par dana da je test pozitivan ). E sad sama oplodnja pa putovanje do maternice gdje se dogadja implantacija može potrajati ili se brzo dogoditi. Ove situacije pod menstruacijom ostala trudna za koje se vi držite su iznimka i ja bih prije rekla da se dogodilo u slučajevima kod zena kojima "setaju" ciklusi, i mislile su za implantaciju da je menga (mozes krvariti). Jer za vrijeme menstruacije je prilicno nemoguce da se desi trudnoca (menstruacija je nista vise nego ljustenje endometrija koji treba biti neoljusten-zadebljan da bi se trudnoća uopće dogodila odnosno implantirala). Sorry na jako dugom postu i ako sam nešto fulala ili zvuci kao da popujem ali ovo je prilicno egzaktno znanost inače bi svi ostajali trudni ko od šale (Da bar!l)

• Breskvica123
    02. Rujan 2019. 21:36

Ivonal

Breskvica123

Ivcy1306

Vecer curke..

Citala sam negdje isto na forumu ovdje al druga tema kaze jedna kao nemozes sam tak ostat trudna moraju bit iskljucivo plodni dani i to ako potrefis plodni dan inace je nemoguce bla bla hahhah

Zene ostaju pod mengom trudne haloo hahahaha a nije samo plodni dani bla bla ne plodni dani ovulacija uopce mi se ne da s tim zamarati glupostima prije zene nisu ni znale kad su plodni dani ni to ostalo a najbolje od svega kad neko u seriji ili filmu ima samo jedan usputan sex odnosno avanturu za jednu noc i onda zenska kaze trudna sam ma daj ajde od jednog puta Hahahha 🤣🤣🤔🤔🙄🙄

Grizli
    02. Rujan 2019. 21:38

Beskvica i Ivonal nazalost to je tako i nikako drukcije zenska jajna stanica zivi i sposobna je za oplodnju iskljucivo 12-24h. Ako se ne pogodi moment kad nju jajnik otpusti ili uopce ne bude otpustena mozes ti hektolitar sperme nasut u sebe i nece zatrudniti. Caka sa ostajanjem trudnim za vrijeme menge je ta sto sperma moze zivjeti i do 5 dana u nasem tijelu, od nekih muskaraca i do 7 dana. Ako zeni urani ovulacija pa nije ju imala 14 dc sto kao po nekim standardima se trazi nego ima ovulacije 10 dc naravno da moze zatrudniti. Meni su ovulacije jedno vrijeme bile izmedju 7-9dc, da smo imali odnose tokom M realna sansa bi bila da zatrudnim onda. Priroda je cudo, al nazalost mi imamo svega par sati da se js i spremij susretnu.
    Breskvice ti mislim da si pisala mi ako nisam pobrkala da ti teta ima za roditi u 9 mj. To je bas lijepo i cestitam sto ces dobiti rodjakinju. Nek joj je sretno! A i tebi 🤞. 

• Breskvica123
    02. Rujan 2019. 21:47

Hvala ti nadam se da se sad uhvatilo nesto hahaha vidjet cemo 😉😉🤞🤞❤️❤️

Mallla
    02. Rujan 2019. 22:02

Lavica27

Raštika Ma nek pišu šta hoće al ja se ne bi s time kao radnik zamarala. Kako će oni sebi pravdat tvoje bolovanje tebe baš briga.
    Uh cure, ovulacija i plodni dani… plodno razdoblje je tri dana prije i tri dana poslije pika ovulacije, jer spermij može čekati jajasce od odnosa tipa tri dana prije ovulacije (jajasce koje se tek prilikom pika ovulacije otpusta) ili jajna stanica pričeka spermij od odnosa npr 2 dana nakon ovulacije. Nakon toga se dogadja oplodnja, i usadjuje se u zid maternice (implantacija,tad počinje luciti beta hcg hormon koji kaže onda nakon par dana da je test pozitivan ). E sad sama oplodnja pa putovanje do maternice gdje se dogadja implantacija može potrajati ili se brzo dogoditi. Ove situacije pod menstruacijom ostala trudna za koje se vi držite su iznimka i ja bih prije rekla da se dogodilo u slučajevima kod zena kojima "setaju" ciklusi, i mislile su za implantaciju da je menga (mozes krvariti). Jer za vrijeme menstruacije je prilicno nemoguce da se desi trudnoca (menstruacija je nista vise nego ljustenje endometrija koji treba biti neoljusten-zadebljan da bi se trudnoća uopće dogodila odnosno implantirala). Sorry na jako dugom postu i ako sam nešto fulala ili zvuci kao da popujem ali ovo je prilicno egzaktno znanost inače bi svi ostajali trudni ko od šale (Da bar!l)

Ovo potpisujem od A do Ž! 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.