Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    03. Rujan 2019. 10:27

Acqua

sneguljica1

Acqua

Ivonal

Jutroo sad dobro al sam sinoc bilaaa napuhana jako jedva sam disala a dole me zigalo sve napeto donji dio stomaka sve mi tjesno od robe sva sam bila zivcana zbog toga uhh . Kako si ti?? Ja sutra cekam grceva nema uopce i dalje hehhe

Moja bi danas trebala doci po racunici. Neznam sto bi rekla hah, nemam grceve, sise dosta napuhane i bole ali ne jako, nesto izrazene zile na njima, apetit ko krava, napuhana jako, na wc moram non stop (po noci recimo sto mi je modza najcudnije). Svasta a zapravo nista jer sve to opisuje PMS, a i imam neki filing ko da trebam procuriti svaki tren

A testić 😏😏😏😏😏😏😏

a radila sam prije 2 dana (13 DPO): minus ko kucarekla sam si da ako nekim cudom zakasni da cu cekati barem 5 dana kasnjenja!

Pa da..sacekaj par dana..a mi drzimo 🤞

sneguljica1
    03. Rujan 2019. 10:28

Ivonal

Ja uopce nemam osjecaj da trebam dobit nikakav.. Inace osjetim znam grcevi sad nistaa bas

To je sasvim okey..ne osjete sve zene simptome rano..🙏🤞

• Breskvica123
    03. Rujan 2019. 11:28

Cure ja sam maloprije bila na wc i obrisem se kad ono roskasto odnosno trag na papiru sva sam u bedu pretpostavljam da vjestica dolazi 🙄😔☹️

sneguljica1
    03. Rujan 2019. 11:53

Breskvica123

Cure ja sam maloprije bila na wc i obrisem se kad ono roskasto odnosno trag na papiru sva sam u bedu pretpostavljam da vjestica dolazi 🙄😔☹️

😣😣😣😣 Zao mi je breskvice,novi mjesec nova nada..i nemoj se vise usporedjivati ni sa kim..toliko smo se nadale,jer je bas kasnila i eto..ali ovaj mjesec (moja preporuka,sto ne znaci da treba biti ispravna) uzmi one lh trakice,jer sa tako zbrčkanim ciklusima ne mozes ni znati kad su ti plodni dani..a koliko se sjecam suprug ti radi fizicki posao pa i ne mozete priustiti non stop keksanje..nadajmo se da cemo uskoro sve ugledati nase plusice 🌸🌸💞💞💞

Ivonal
    03. Rujan 2019. 12:14

sneguljica1

Ivonal

Ja uopce nemam osjecaj da trebam dobit nikakav.. Inace osjetim znam grcevi sad nistaa bas

Da ali inace za mengu dobijem grceve ranije dosta.. ovaj mjeces nista to je meni jedino cudno i sto sam naduta da me neko iglom probusi pukla bi ko balon hahahhaha

Ivonal
    03. Rujan 2019. 12:15

Breskvica123

Jooj nadam se da nijee mozda je to onoo uvjek zaboravim kako se zove 🤞🤞🤞🤞🤞🤞❤️❤️❤️❤️

sneguljica1
    03. Rujan 2019. 12:31

Ivonal

sneguljica1

Ivonal

Da ali inace za mengu dobijem grceve ranije dosta.. ovaj mjeces nista to je meni jedino cudno i sto sam naduta da me neko iglom probusi pukla bi ko balon hahahhaha

Hahahah e znam odlicno te grceve..ali dobar znak je sto ih nemaaa😉😉😉 cuvaj se ostrih predmeta da ne bi pukla balončiću 😁😁💖

sneguljica1
    03. Rujan 2019. 12:32

Ivonal

Breskvica123

Jooj nadam se da nijee mozda je to onoo uvjek zaboravim kako se zove 🤞🤞🤞🤞🤞🤞❤️❤️❤️❤️

Implantacija,mislim da sam dobro napisala 😁😁 pa znas moguce je..ako dalje ne krene ( a nadajmo se da nece) ..

Acqua
    03. Rujan 2019. 13:11

Breskvica123

O bas mi je krivo, al nema odustajanja dok ne dode vjestica zbilja.

Kod mene proslo pola dana D, za sad nista. Ni vjestice ni lagani spotting. Doduse osjecam veliki veliki pritisak skroz nisko na abdomenu, tako da doslovno imam osjecaj da ce slap izjuriti iz mene 

Ivonal
    03. Rujan 2019. 13:17

Ja sam samo naduta jutros ustala kako fino sve i dns u gradu s mamom popila ledeni caj i pojela 4 cevapa i sad sam napuhana izgčeda da je mene muz dobro napumpo hahahahahahahahah 🤣🤣 salim se to cemo jos vidit jel je dobro ili nije odradio poso ehheheh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.