Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Acqua
    02. Rujan 2019. 14:30

Mi smo isto ovaj mjesec bili neoprezni s alkoholom (kako volim gin tonik), a plodni dani taman bili dok smo bili na moru. Mozda je bas to recept za uspjeh 

sneguljica1
    02. Rujan 2019. 14:40

NillaLei

sneguljica1

Polly

BaeBee85

Acqu i Ivonal, ja sam na dan (srijeda) kad je trebala doci napravila i bio je negativan, a za 3 dan (petak) s popodnevnim zalijevanjem je bio pozitivan!
    .
    Tufnice, razumijem o cemu pricas, al iskreno, kakv god klisej bio, tek onda kad stvarno dobijes priliku neko vrijeme se ne zivcirat ce se desit, kao kod mene valjda.. Na godisnjem smo 3 tjedna bili pijani🙄😵 (M kratka, pa plodni i par dana) i nista ja nisam kuzila kad je bilo manje simptoma nego inace, iako sam znala da je moguce, al reko nema sanse, nemam simptome ni PMS-a, a pogotovo jos neke dodatne, na dan M negativan, 3.dan poslije +, jos nista od izrazenih simptoma, eto me na poslu, pojela cokolino, popila kavu, pa sam napravila ujutro da potvrdim i bio pozitivan. Smiju mi se, al ocito je stvarno do tog opustanja, al stvarnog u glavi, ne samo reci i odlucit, kad znas u sebi da gledas kalendar i O..

E supeeer, moja nova teorija je da pijanstva pospješuju začeće jer si tada haj lajf, a hrpa cura koje znam su upravo tako ostale trudne, znači recept je puno alkohola 😂😂 Šalim se malo, al malo i vjerujem u to hahaha ugl ja sam jako sretna jer sam danas nakon x mjeseci prvi put vidjela razliku u iscjetku sa sirastog na vodenasti i sad čekam da evoluira u bjelanjaaak 🤞🏼🤞🏼😁

Eeee moram da "upadnem" ,ovaj me dio interesuje,sta znaci kad je vodenasti a sta kad je kao bjenace?? Jer ja sam mislila da je to isto 🤔🤔🤔mislim da to oznacava da je stigla O..

https://www.plivazdravlje.hr/aktualno/clanak/31004/Kada-su-i-kako-se-racunaju-plodni-dani.html#40546

Možda ovo pomogne 😉

Hvalaaa 😉😉😉🌸

Ivonal
    02. Rujan 2019. 15:07

Dns mi je donji dio stomaka dosta napet cudan nekako ne osjecam se opusteno dok hodam sjedim 🤔🤔🤔 glava malo opet boli groznica boli mazem cekam da sto prije prodje poato je na ustima nemogu jest kako treba... Kako ste mi vi danas
    😊😊

Raštika
    02. Rujan 2019. 15:47

Di ste zene? Ja odradila prvi radni dan nakon konizacije. Isla podic doznake za bolovanje. I med. sestra je rekla da je bolje da sam otvorila
    za dva dana bolovanje nego slobodne dane pa da ja to vracam, rekla je ovako: nemas ti sta vracat, nek si oni vracaju imas pravo se razbolit 😂💪🏼 
    Samo me zanima sta ce mi rec za nedjelju jer ne mozes dobit doznaku za nedjelju jer po zakonu ne smijes radit nedjeljom 
    Aj vi recite kakva smo mi banana drzava pa ovo nije normalno. 
    Moram se pohvalit da me nista ne boli jos uvijek, sto se krvarenja tice samo sam imala par kapi nakon mokrenja na papiru i evo vec drugi dan imam vodenasto zuckasti iscjedak al  je rekla sestra da se cistim da je to okej i da sam dobro ja to pregurala. Sad cekat nalaze s patologije koji ce naravno bit dobri. 🤞🏼😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Ivonal
    02. Rujan 2019. 15:59

Raštika

Di ste zene? Ja odradila prvi radni dan nakon konizacije. Isla podic doznake za bolovanje. I med. sestra je rekla da je bolje da sam otvorila
    za dva dana bolovanje nego slobodne dane pa da ja to vracam, rekla je ovako: nemas ti sta vracat, nek si oni vracaju imas pravo se razbolit 😂💪🏼
    Samo me zanima sta ce mi rec za nedjelju jer ne mozes dobit doznaku za nedjelju jer po zakonu ne smijes radit nedjeljom
    Moram se pohvalit da me nista ne boli jos uvijek, sto se krvarenja tice samo sam imala par kapi nakon mokrenja na papiru i evo vec drugi dan imam vodenasto zuckasti iscjedak al je rekla sestra da se cistim da je to okej i da sam dobro ja to pregurala. Sad cekat nalaze s patologije koji ce naravno bit dobri. 🤞🏼😉

Ajde super drago mi je da ti je dobro i da ce nakraju sve bit dobro uzivaj odmaeaj i pazi se

Lavica27
    02. Rujan 2019. 16:14

Raštika

Moram se pohvalit da me nista ne boli jos uvijek, sto se krvarenja tice samo sam imala par kapi nakon mokrenja na papiru i evo vec drugi dan imam vodenasto zuckasti iscjedak al je rekla sestra da se cistim da je to okej i da sam dobro ja to pregurala. Sad cekat nalaze s patologije koji ce naravno bit dobri. 🤞🏼😉

Zašto ne bi mogla po zakonu raditi u nedjeljom? Dozvoljen je rad nedjeljom samo se plaća po svečanoj satnici(nedjeljom i blagdanima). Ako si bolesna i danas dobiješ tjedan dana bolovanja to pokriva od ponedjeljka do ponedjeljka,nego kako?

Lavica27
    02. Rujan 2019. 16:14

Faking autocorrect ...nije svečana satnica nego uvecana🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Raštika
    02. Rujan 2019. 16:34

Svecana satnica😂😂😂😂😂
    A gle... stvarno nemam pojma. Tako je ona meni rekla. Nema ni meni bas nekog smisla iskreno. 🤷🏾‍♂️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

sanja0508
    02. Rujan 2019. 17:36

S obzirom da radim kao voditelj ovakva ti je procedura.
    Od ponedjeljka do petka ti se pise bolovanje. Subota i nedjelja kao slobodnan dan tj S. (Tako ja radim svojim djelatnicima)
    Sve opet zavisi od voditelja do voditelja koliko je voljan izaci u susret svojim djelatnicima. 
    Po zakonu se tebi i nedjelja moze pisati kao bolovanje, ali se vecinom to ne radi. Jer ako radis na puno radno vrijeme (40 sati) to ti je taman od pon do petka ispunjen font sati da se pise bolovanje. 
    Zavisi koliko si na bolovanju. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Napokon 2804
    02. Rujan 2019. 19:49

Ja napravila danas test, negativan... Dan prije (ne) očekivane 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.