Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BaeBee85
    02. Rujan 2019. 12:01

sneguljica1

BaeBee85

Acqu i Ivonal, ja sam na dan (srijeda) kad je trebala doci napravila i bio je negativan, a za 3 dan (petak) s popodnevnim zalijevanjem je bio pozitivan!

A jesi li znala kad ti je bila O,..jer ako je O kasnije,onda ni test cesto ne pokaze T na dan (ne) ocekivane..opusti se i uzivaj 🎉🎉

Ja imam poprilicno izrazene simptome ovulacije. Cak promjena koezistencije tog iscjedka je vidljiva, tako da mi to nikad nije bio problem, tako da sam znala kad je, ali znala sam i prije i sve smo pokrili s hopsanjem, al nije uspjelo.. Ovulacija je bila 16.,tovno znam po jednokratnoj svjezoj krvi pucanja folikula. Inace sam imala problem sa smedjarenjem sto je znak manjka progesterona i dobijem Utrogestan, ali ga nisam ni pocela piti, mislila si nek zavrsi ljeto, pa cu onda.. Eto sto radi posteno opustanje! 

sneguljica1
    02. Rujan 2019. 12:04

BaeBee85

sneguljica1

BaeBee85

Acqu i Ivonal, ja sam na dan (srijeda) kad je trebala doci napravila i bio je negativan, a za 3 dan (petak) s popodnevnim zalijevanjem je bio pozitivan!

A jesi li znala kad ti je bila O,..jer ako je O kasnije,onda ni test cesto ne pokaze T na dan (ne) ocekivane..opusti se i uzivaj 🎉🎉

Ja imam poprilicno izrazene simptome ovulacije. Cak promjena koezistencije tog iscjedka je vidljiva, tako da mi to nikad nije bio problem, tako da sam znala kad je, ali znala sam i prije i sve smo pokrili s hopsanjem, al nije uspjelo.. Ovulacija je bila 16.,tovno znam po jednokratnoj svjezoj krvi pucanja folikula. Inace sam imala problem sa smedjarenjem sto je znak manjka progesterona i dobijem Utrogestan, ali ga nisam ni pocela piti, mislila si nek zavrsi ljeto, pa cu onda.. Eto sto radi posteno opustanje!

Tacnoo..bravoo...pa ja ne znam inace..ali ovaj mjesec sam bas osjetila O,a i imala iscjedak..cekam mengu 9tog..valjda..pa cemo u akcijanje 😁😁💞💞🌸🌸

sneguljica1
    02. Rujan 2019. 12:05

Breskvica123

sneguljica1

Breskvica123

Ja sam sredinom mjeseca tak tjedan dana bila ko napuhnuta svaki dan vjetrovi ta neka nadutost mi je bila i samo nestalo mozda ipak i je bila ovulacija jer ja ju nikad nisam osjetila pocetkom 8 mjeseca sam par dana imala smedji iscjedak pa nakon toga sam bila tako naduta vjetrovi itd… Nikad se ne zna. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤞🤞

Kad planiras da radis opet test?

Ne jos sigurno pricekat cu jos malo ipak se odma sjetim tete i to da mi je kasno ovulacija bila pa onda cu cekati i nadati se 🤞🤞🤞🤞

A ja sam mislila da ti ne znas kad ti je O,pa ako znas da ti je bila kasnije a da ste se keksali za vrijeme njenog trajanja,onda cekaj,moze biti da je rano..😉😉🤞🤞🤞

Polly
    02. Rujan 2019. 13:31

BaeBee85

.
    Tufnice, razumijem o cemu pricas, al iskreno, kakv god klisej bio, tek onda kad stvarno dobijes priliku neko vrijeme se ne zivcirat ce se desit, kao kod mene valjda.. Na godisnjem smo 3 tjedna bili pijani🙄😵 (M kratka, pa plodni i par dana) i nista ja nisam kuzila kad je bilo manje simptoma nego inace, iako sam znala da je moguce, al reko nema sanse, nemam simptome ni PMS-a, a pogotovo jos neke dodatne, na dan M negativan, 3.dan poslije +, jos nista od izrazenih simptoma, eto me na poslu, pojela cokolino, popila kavu, pa sam napravila ujutro da potvrdim i bio pozitivan. Smiju mi se, al ocito je stvarno do tog opustanja, al stvarnog u glavi, ne samo reci i odlucit, kad znas u sebi da gledas kalendar i O..

E supeeer, moja nova teorija je da pijanstva pospješuju začeće jer si tada haj lajf, a hrpa cura koje znam su upravo tako ostale trudne, znači recept je puno alkohola 😂😂 Šalim se malo, al malo i vjerujem u to hahaha ugl ja sam jako sretna jer sam danas nakon x mjeseci prvi put vidjela razliku u iscjetku sa sirastog na vodenasti i sad čekam da evoluira u bjelanjaaak 🤞🏼🤞🏼😁

• Breskvica123
    02. Rujan 2019. 13:52

sneguljica1

Breskvica123

sneguljica1

Breskvica123

Ja sam sredinom mjeseca tak tjedan dana bila ko napuhnuta svaki dan vjetrovi ta neka nadutost mi je bila i samo nestalo mozda ipak i je bila ovulacija jer ja ju nikad nisam osjetila pocetkom 8 mjeseca sam par dana imala smedji iscjedak pa nakon toga sam bila tako naduta vjetrovi itd… Nikad se ne zna. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤞🤞

Kad planiras da radis opet test?

Ne jos sigurno pricekat cu jos malo ipak se odma sjetim tete i to da mi je kasno ovulacija bila pa onda cu cekati i nadati se 🤞🤞🤞🤞

A ja sam mislila da ti ne znas kad ti je O,pa ako znas da ti je bila kasnije a da ste se keksali za vrijeme njenog trajanja,onda cekaj,moze biti da je rano..😉😉🤞🤞🤞

Pa keksali smo se u razmacima mozda smo upkinuli trenutak 😉😉🤞🤞 zato i cekam nesto mi govori da pricekam da ce to sve biti ok 

BaeBee85
    02. Rujan 2019. 14:04

Snjeguljica, 
    samo akcija, uzivanje i ljubav!! Ja cu vas i dalje citat, ali ako Bog da uskoro cu pisat na drugoj temi!! 💓🤗

Polly, 
    ja se totalno slazem s tim!! Pogotovo nakon ovog!! Ne znaci da treba preci u kronericu, al alkohol sigurno pomaze, jer ne razmisljas o tome, vec ti se prioriteti tad promijene na zabavu i zafrkavanje, smijeh..  Brinula sam malo o tome sto sam pila alkohol, ali sam onda shvatila da nemam zasto brinuti, vise ne pijem poslije, a ocito mi je puno pomoglo kad je trebalo, tako da sam to maknula iz glave!

Zelim vam srecu svim trudNilicama koje chekate, a vi koje se spremate u akciju-koju casu vina  🍷 i puno smijeha i strasti!!💞

sneguljica1
    02. Rujan 2019. 14:05

Polly

BaeBee85

.
    Tufnice, razumijem o cemu pricas, al iskreno, kakv god klisej bio, tek onda kad stvarno dobijes priliku neko vrijeme se ne zivcirat ce se desit, kao kod mene valjda.. Na godisnjem smo 3 tjedna bili pijani🙄😵 (M kratka, pa plodni i par dana) i nista ja nisam kuzila kad je bilo manje simptoma nego inace, iako sam znala da je moguce, al reko nema sanse, nemam simptome ni PMS-a, a pogotovo jos neke dodatne, na dan M negativan, 3.dan poslije +, jos nista od izrazenih simptoma, eto me na poslu, pojela cokolino, popila kavu, pa sam napravila ujutro da potvrdim i bio pozitivan. Smiju mi se, al ocito je stvarno do tog opustanja, al stvarnog u glavi, ne samo reci i odlucit, kad znas u sebi da gledas kalendar i O..

E supeeer, moja nova teorija je da pijanstva pospješuju začeće jer si tada haj lajf, a hrpa cura koje znam su upravo tako ostale trudne, znači recept je puno alkohola 😂😂 Šalim se malo, al malo i vjerujem u to hahaha ugl ja sam jako sretna jer sam danas nakon x mjeseci prvi put vidjela razliku u iscjetku sa sirastog na vodenasti i sad čekam da evoluira u bjelanjaaak 🤞🏼🤞🏼😁

Eeee moram da "upadnem" ,ovaj me dio interesuje,sta znaci kad je vodenasti a sta kad je kao bjenace?? Jer ja sam mislila da je to isto 🤔🤔🤔mislim da to oznacava da je stigla O..

Polly
    02. Rujan 2019. 14:22

sneguljica1

Polly

BaeBee85

.

Eeee moram da "upadnem" ,ovaj me dio interesuje,sta znaci kad je vodenasti a sta kad je kao bjenace?? Jer ja sam mislila da je to isto 🤔🤔🤔mislim da to oznacava da je stigla O..

Ja ti ne znam točan odgovor na to pitanje jer nemam puno iscjetka i inače mi ga je teško primijetiti, al evo ovaj mjesec me ugodno iznenadilo što ga mogu proučavati 😂 rekla bih da je vodenast još uvijek dosta bijel al tekstura je više tekuća, nije onako ljepljiv.. A "bjelanjak" , barem kako se pisalo, nebi trebao biti bijel već prema prozirnom i vodenast... Pa sad čekam da vidim hoću li to uočiti 😊 Ako griješim neka me netko ispravi da ne zaključujem krivo 😅

Polly
    02. Rujan 2019. 14:25

BaeBee85

Snjeguljica,
    samo akcija, uzivanje i ljubav!! Ja cu vas i dalje citat, ali ako Bog da uskoro cu pisat na drugoj temi!! 💓🤗
    .
    Polly,
    ja se totalno slazem s tim!! Pogotovo nakon ovog!! Ne znaci da treba preci u kronericu, al alkohol sigurno pomaze, jer ne razmisljas o tome, vec ti se prioriteti tad promijene na zabavu i zafrkavanje, smijeh.. Brinula sam malo o tome sto sam pila alkohol, ali sam onda shvatila da nemam zasto brinuti, vise ne pijem poslije, a ocito mi je puno pomoglo kad je trebalo, tako da sam to maknula iz glave!

Zelim vam srecu svim trudNilicama koje chekate, a vi koje se spremate u akciju-koju casu vina 🍷 i puno smijeha i strasti!!💞

Ma jooj šta bi štetilo kad još ničega ni nema, samo se radi na bebaču 😊 Naravno kasnije ne cugati, al čaša vina mislim isto da ne škodi 😍 Ti uživaaaj i bez stresa 💓💓

• NillaLei
    02. Rujan 2019. 14:29

sneguljica1

Polly

BaeBee85

.

https://www.plivazdravlje.hr/aktualno/clanak/31004/Kada-su-i-kako-se-racunaju-plodni-dani.html#40546

Možda ovo pomogne 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.