Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala33
    17. Prosinac 2019. 13:52

Mattan28

Kod mene ništa jači test 🙄 trebam li se zabrinuti? Mislim 24 sata je malo nadam se da je zato…

Prickeaj dan dva pa će biti jače... I jutarnji urin. Ili ako nemaš strpljenja znam da ja nemam heheh odi vadi betu i na miru si. 

Matkiša 😎
    17. Prosinac 2019. 13:54

Svakako imam za četvrtak uputnicu za betu 😁 Al sad ne mogu dočekati 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Nala33
    17. Prosinac 2019. 14:15

Mattan28

Svakako imam za četvrtak uputnicu za betu 😁 Al sad ne mogu dočekati

Vjerujem ti.. Ali ajde dva dana će brzo proći. Sretno 💪💪

Slee
    17. Prosinac 2019. 14:34

Ivkica, sretno, javi rezultate!
    Mattan, sta nije da se beta dupla svaka dva dana tako da je po tome danas narasla za neznatno vise pa se zato ne vidi razlika! Dobro je to, ja vjerujem! 
    Mara Kokosica, i moja stize. Bas je osjetim kako putuje, glupaca. Jutros pad temp, ocekujemje danas sutra

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Rita37🤰
    17. Prosinac 2019. 14:55

Mana_Mare

Evo kod mene jos nista, sve cisto, jucer sam stavila sliku Lh trakice tamna crta, po kalendaru jucer trebala dobit, danas mi je 34 dc, prosli mjesec sam dobila 37 dc, ali OPET sam maloprije bila glupa, i skoristila Lh trakicu, cisto da vidim ima li razlike od jucer, al nema, crta tamna da nemoze tamnija bit, test za trudnocu nemam, i sad neznam sto napraviti!?!?
    Zapravo, nekako mi je lakse podnit jos koji dan cekaju ci da dode M, nego da pravim test bude minus i cekam kad ce onda M krenuti, to me onda dovede do ludila 🤦🤦
    I sad ti budi pametna 🤔

Ja upravo idem kupit neki poklon pa i test... Nek se nadje ovih dana 
    🙃 

Nova19
    17. Prosinac 2019. 15:02

cure čekamo vaše testiće!!!! kao da ja idem pišnuti
    ja odlučila, ukoliko ne procurim, idem kupiti test 23/12 pa pišnuti 25/12... ako do tada ne procurim, bit ću pozitivna (prije testa)

• Mara Kokosica
    17. Prosinac 2019. 15:18

Ja piskim u subotu ako do tad ne stigneeee. Nadam se da nece. Joj

06/20 blighted ovum 8tt.

Kiky 🥰
    17. Prosinac 2019. 15:24

https://ibb.co/r7CDVZH  da li mi je danas pik? Nekako mi se cini da je danas tamnija crtica

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Nova19
    17. Prosinac 2019. 15:28

Mana_Mare

Evo kod mene jos nista, sve cisto, jucer sam stavila sliku Lh trakice tamna crta, po kalendaru jucer trebala dobit, danas mi je 34 dc, prosli mjesec sam dobila 37 dc, ali OPET sam maloprije bila glupa, i skoristila Lh trakicu, cisto da vidim ima li razlike od jucer, al nema, crta tamna da nemoze tamnija bit, test za trudnocu nemam, i sad neznam sto napraviti!?!?
    Zapravo, nekako mi je lakse podnit jos koji dan cekaju ci da dode M, nego da pravim test bude minus i cekam kad ce onda M krenuti, to me onda dovede do ludila 🤦🤦
    I sad ti budi pametna 🤔

ja isto prije 3 dana piškila lh trakicu jer sam imala feeling kao da bi mogla biti opet O, i ono crtica dosta tamna (ali nije O)...slijedeći dan opet piškila i crtica nešto svijetlija ali opet je tu, šta mi je čudno jer je inače nema uopće crtice...
    hvala Bogu pa ostala bez trakica pa sada čekam i osluškujem svoje tijelo... i samo se nadam i molim Boga da vrijeme brzo prođe a gospođica ne dođe

Rita37🤰
    17. Prosinac 2019. 16:41

Nova19

cure čekamo vaše testiće!!!! kao da ja idem pišnuti
    ja odlučila, ukoliko ne procurim, idem kupiti test 23/12 pa pišnuti 25/12… ako do tada ne procurim, bit ću pozitivna (prije testa)

Bravo za tebe... Ja cu u petak ujutro jer taj dan putujemo dole i zelim znat na cemu sam. Do tad pozitivno cekam
    🙃 I svakako letim na sve strane nemam vremena dramatizirat.  

🍀 🍀 🍀 Sretno naaam! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.