Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    18. Prosinac 2019. 09:59

Mana_Mare drzis nas u neizvjesnosti, molim te napravi test sutra 😂
    Breskvice tek kad krene kak treba onda je menga, do tad drzim 🤞
    Rastika kakva je situacija kod tebe?
    Ela di si nam ti? Nala jesi akcijala?

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Raštika
    18. Prosinac 2019. 10:18

Rita88

Evo ja i menga se napokon druzimo. Ipak je krenula prije dva dana fala nebesima. 😎
    Sad cekat da prodje pa cu u akciju. Odradila sam i pauzu s vitaminima i dodacima pa pocinjem opezts tim... Ovaj put pijem (momak i ja) vitamin e tekuci, cink, jod, plibexov b6 i folnu kiselinu. Plibex pijem jer je jeftin i naletila sam na komentare da je najbolja opcija za udebljat se a i produzuje drugu fazu ciklusa pa cemo vidit kako i hoce li djelovat na moje ranije smeđarenje. I eto, to je to. 😂😂😂😂 Pa valjda ce se jednom i desiti trudnoca. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Slee
    18. Prosinac 2019. 11:59

Mana mare, zeno draga, napravi taj test! Neces biti na miru kako god okrenes.
    Sta ima zene koje cekaju 20.? Kak je?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Nova19
    18. Prosinac 2019. 12:21

Mana_Mare

Slee

Mana mare, zeno draga, napravi taj test! Neces biti na miru kako god okrenes.
    Sta ima zene koje cekaju 20.? Kak je?

Sutra ujutro cu test, pa kako bude bude 🤞🤞

znaći ujutro ću prvo ići na forum!!! držim palčeve da je to to i da nas sve ovdje razveseliš!

Nala33
    18. Prosinac 2019. 12:28

Rita88

Jesmo jesmo, još od nedjelje...iako sam u ponedjeljak dobila ovitrelle injekcija za dozrijevanje folikula i onda kažu 24 do 36 sati je djelovanje... Bilo je akcije i pondljeka i utorak tako je i dokotirca propisala 😂😂. Iako mene danas dole rasturaju jajnici. 🤷‍♀️. Danas bi trebala krenuti s duphaston. Znaš iskreno malo sma umorna od tog tempiranog se a, baš tada neznam kako ti i vi cure ali baš bude pressing. Jos jučer mi je bio baš težak dan, sjetila se svoje male točkice... Sad bi bila u 7 mj... 😔😔... Rekla sam ako ovo sad ne uspije pauza do proljeća... Ionako je zadnji pokušaj jer doktorica bi na IVF sada. Kako ti? Ostale cure držim fige i da bude još Božićnih pluseva 💪❤️

Rita88
    18. Prosinac 2019. 13:30

Nala33

Rita88

Jesmo jesmo, još od nedjelje…iako sam u ponedjeljak dobila ovitrelle injekcija za dozrijevanje folikula i onda kažu 24 do 36 sati je djelovanje… Bilo je akcije i pondljeka i utorak tako je i dokotirca propisala 😂😂. Iako mene danas dole rasturaju jajnici. 🤷‍♀️. Danas bi trebala krenuti s duphaston. Znaš iskreno malo sma umorna od tog tempiranog se a, baš tada neznam kako ti i vi cure ali baš bude pressing. Jos jučer mi je bio baš težak dan, sjetila se svoje male točkice… Sad bi bila u 7 mj… 😔😔… Rekla sam ako ovo sad ne uspije pauza do proljeća… Ionako je zadnji pokušaj jer doktorica bi na IVF sada. Kako ti? Ostale cure držim fige i da bude još Božićnih pluseva 💪❤️

Nadam se da ce ovaj mjesec biti dobitni, zelim ti to od srca. I ja sam umorna od svega i od tih tempiranih odnosa, sve nesto kao mora se i mislim da to isto dosta utjece tako da ovaj mjesec nista ne radim osim akcijanja kad nam se da. Od prvog mjeseca nastavljamo. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Nala33
    18. Prosinac 2019. 13:48

Rita88

Nala33

Rita88

Jesmo jesmo, još od nedjelje…iako sam u ponedjeljak dobila ovitrelle injekcija za dozrijevanje folikula i onda kažu 24 do 36 sati je djelovanje… Bilo je akcije i pondljeka i utorak tako je i dokotirca propisala 😂😂. Iako mene danas dole rasturaju jajnici. 🤷‍♀️. Danas bi trebala krenuti s duphaston. Znaš iskreno malo sma umorna od tog tempiranog se a, baš tada neznam kako ti i vi cure ali baš bude pressing. Jos jučer mi je bio baš težak dan, sjetila se svoje male točkice… Sad bi bila u 7 mj… 😔😔… Rekla sam ako ovo sad ne uspije pauza do proljeća… Ionako je zadnji pokušaj jer doktorica bi na IVF sada. Kako ti? Ostale cure držim fige i da bude još Božićnih pluseva 💪❤️

Nadam se da ce ovaj mjesec biti dobitni, zelim ti to od srca. I ja sam umorna od svega i od tih tempiranih odnosa, sve nesto kao mora se i mislim da to isto dosta utjece tako da ovaj mjesec nista ne radim osim akcijanja kad nam se da. Od prvog mjeseca nastavljamo.

Hvala ti. Sretno i tebi. Vidjet ćemo jeli ovaj zadnji mjesec dobitan. Imam uputnicu za HCG pa ću to obaviti prije Nove da znam ako se mogu napit od muke heheh

Rita37🤰
    18. Prosinac 2019. 15:08

Bit ce alkohola od muke i meni... Dobila sam jutros.. Tocno 28.dan.... (inace sam 26-28). .... Jos nije pravo krenulo.. Grudi ne bole al stomak dosta da.... Pa eto to je to.... Curke koje cekate sretno vam od srca!

Rita88
    18. Prosinac 2019. 15:14

Rita36

Bit ce alkohola od muke i meni… Dobila sam jutros.. Tocno 28.dan…. (inace sam 26-28). …. Jos nije pravo krenulo.. Grudi ne bole al stomak dosta da…. Pa eto to je to…. Curke koje cekate sretno vam od srca!

zao mi je Rita, nadam se da cemo u novoj godini ugledat plusice. Nedamo se 💪

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Slee
    18. Prosinac 2019. 15:16

Obje Rite, zao mi je za m! Ali taman da za novu godinu popijete koju, opustite se i hop! Vjerujem da je 2020. dobitna 💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.