Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ela32
    18. Prosinac 2019. 15:17

Rita tu sam...citam vas, al malo sam popustila, ne pratim vise ni kad je O ni nista..odnose imamo kad nam se da, ovih dana pred blagdane je malo guzva, al od petka godisnji pa cemo se prepustiti i opustiti pa se mozda nesto i uhvati..primjetila sam da sam se malo previse zamarala sa svime, sad pokusavam biti malo opustenija! Cestitam curama koje su ugledale plusice i crtice i drzim fige onima koji trebaju pisnit uskoro!

Nova19
    18. Prosinac 2019. 15:39

Mana_Mare

Nova19

Mana_Mare

Slee

Mana mare, zeno draga, napravi taj test! Neces biti na miru kako god okrenes.
    Sta ima zene koje cekaju 20.? Kak je?

Sutra ujutro cu test, pa kako bude bude 🤞🤞

znaći ujutro ću prvo ići na forum!!! držim palčeve da je to to i da nas sve ovdje razveseliš!

Hvala ti draga! Nadam se da cu i sebe i vas razveselit ujutro!!

Joj da znaš da imam skroz dobar feeling za tebe, samo čekam potvrdu!!!!
    ja se već par dana suzdržavam da ne kupim testić jer znam da ako mi je doma neću se držati "svog termina za piškanje" javljaj sutra odmah kada pišneš!!!!

Rita37🤰
    18. Prosinac 2019. 15:43

Talija

Ajde cureee, držim palčeve za +!
    Meni završila menstruacija tako da, akcijanje od danas do daljnjeg 🤣

Sretno Talija! 🍀 🍀 

Rita37🤰
    18. Prosinac 2019. 15:47

Rita88

Rita36

Bit ce alkohola od muke i meni… Dobila sam jutros.. Tocno 28.dan…. (inace sam 26-28). …. Jos nije pravo krenulo.. Grudi ne bole al stomak dosta da…. Pa eto to je to…. Curke koje cekate sretno vam od srca!

zao mi je Rita, nadam se da cemo u novoj godini ugledat plusice. Nedamo se 💪

Ovulacija 31.12
    🙃 Valda ce Nova godina donijeti svima nama kojo cekamo zeljne promjene! 🍀 🍀 Tuzna sam malo (ne mogu da ne budem) ali pakiram se doma pa bit ce lakse i onda u nove nade!
    👯‍♀️ 

nada23
    18. Prosinac 2019. 15:59

Cureee, pratim vas ali nisam imala ništa pametno za reći.. Čestitam svima vama koje ste ugledale plusic i sretno dalje! 😍 Ostalima koje čekaju svoj trenutak kao i ja takodjer sretno! 🙏🍀 
    Mi smo bili opet u akciji početkom ovog ciklusa ( nakon kratke pauze) ali nismo pratili ovulaciju niti išta pa se nešto ne nadam previše. S jedne strane bih voljela plusic ovaj mjesec a s druge bih rado proslavila blagdane i Novu uz malo alkohola 😂 
    Ne(očekujem) M 26.12 pa ću raditi test 24.12, čisto da znam hoću li ili neću piti... Trenutno osjetim i simptome kao bolove u jajnicima, pojačani iscjedak, ali to ništa ne mora značiti. 🤷‍♀️
    Radi li još tko test 24.12??

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Nova19
    18. Prosinac 2019. 16:08

nada23

Cureee, pratim vas ali nisam imala ništa pametno za reći.. Čestitam svima vama koje ste ugledale plusic i sretno dalje! 😍 Ostalima koje čekaju svoj trenutak kao i ja takodjer sretno! 🙏🍀
    Mi smo bili opet u akciji početkom ovog ciklusa ( nakon kratke pauze) ali nismo pratili ovulaciju niti išta pa se nešto ne nadam previše. S jedne strane bih voljela plusic ovaj mjesec a s druge bih rado proslavila blagdane i Novu uz malo alkohola 😂
    Ne(očekujem) M 26.12 pa ću raditi test 24.12, čisto da znam hoću li ili neću piti… Trenutno osjetim i simptome kao bolove u jajnicima, pojačani iscjedak, ali to ništa ne mora značiti.🤷‍♀️

ja radim test 25/12... nadam se da ćes ugledati + i onda odmah ja nakon tebe

nada23
    18. Prosinac 2019. 16:24

Nova19

nada23

Ne(očekujem) M 26.12 pa ću raditi test 24.12, čisto da znam hoću li ili neću piti… Trenutno osjetim i simptome kao bolove u jajnicima, pojačani iscjedak, ali to ništa ne mora značiti.🤷‍♀️

ja radim test 25/12… nadam se da ćes ugledati + i onda odmah ja nakon tebe

Superrr, onda čekamo skupa. Nadam se da će biti bas tako kao sto kažeš. 😊 Ja sam već kupila test, ali bit ću strpljiva i doći će 24.12 sto brze, nadam se. 🥴

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Raštika
    18. Prosinac 2019. 16:28

Rita36

Rita88

Rita36

Bit ce alkohola od muke i meni… Dobila sam jutros.. Tocno 28.dan…. (inace sam 26-28). …. Jos nije pravo krenulo.. Grudi ne bole al stomak dosta da…. Pa eto to je to…. Curke koje cekate sretno vam od srca!

Ovulacija 31.12
    🙃 Valda ce Nova godina donijeti svima nama kojo cekamo zeljne promjene! 🍀 🍀 Tuzna sam malo (ne mogu da ne budem) ali pakiram se doma pa bit ce lakse i onda u nove nade!
    👯‍♀️

Tako i mene izgleda ceka o na staru/novu godinu. Ajde neka padne novogodisnji sex uz malo cuge pa ko zna sta ce biti... 😉🤞
    Cure koje cekate piskit neka vam je sretno! ❤️❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Rita37🤰
    18. Prosinac 2019. 18:33

Raštika

Rita36

Rita88

Rita36

Ovulacija 31.12
    👯‍♀️

Tako i mene izgleda ceka o na staru/novu godinu. Ajde neka padne novogodisnji sex uz malo cuge pa ko zna sta ce biti… 😉🤞
    Cure koje cekate piskit neka vam je sretno! ❤️❤️❤️

Bas to... Uz vitamine nije upalilo... Sad pružamo priliku dobroj staroj cugi 
    🙃 🤭 😂 

Kiky 🥰
    18. Prosinac 2019. 18:44

https://ibb.co/WPxhbj6
    Danas je crtica vec slabija. Dali je onda O bila sinoc po trakicama? Mi smo bili u akciji sve ove dane, izludila sam muza😂😂

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.