Evo kod mene jos nista, sve cisto, jucer sam stavila sliku Lh trakice tamna crta, po kalendaru jucer trebala dobit, danas mi je 34 dc, prosli mjesec sam dobila 37 dc, ali OPET sam maloprije bila glupa, i skoristila Lh trakicu, cisto da vidim ima li razlike od jucer, al nema, crta tamna da nemoze tamnija bit, test za trudnocu nemam, i sad neznam sto napraviti!?!?
Zapravo, nekako mi je lakse podnit jos koji dan cekaju ci da dode M, nego da pravim test bude minus i cekam kad ce onda M krenuti, to me onda dovede do ludila 🤦🤦
I sad ti budi pametna 🤔
ja isto prije 3 dana piškila lh trakicu jer sam imala feeling kao da bi mogla biti opet O, i ono crtica dosta tamna (ali nije O)…slijedeći dan opet piškila i crtica nešto svijetlija ali opet je tu, šta mi je čudno jer je inače nema uopće crtice…
hvala Bogu pa ostala bez trakicapa sada čekam i osluškujem svoje tijelo… i samo se nadam i molim Boga da vrijeme brzo prođe a gospođica ne dođe
Ja cekam da M dode, al joj nema traga, pa sam isla sa tom Lh trakicom danas vidjet mjenjali li se od jucer ali ne, tamna je. Ma nemoguce da je O, danas na 34dc,
Ne moguce da je o!
👯♀️ 👯♂️ 👍🏻 Trebas test za trudnoću hitno! 🍀 🍀 🍀 🍀
Prijavljujem se za smedjarenje upravo mi je pocelo svjetlo smedje curiti sta to znaci a mirisi mi na M! Nista ocito ni od ovoga mjeseca 🙄😔🤷♀️
https://ibb.co/BL9ncn1
Eto slike Lh trakice na 33 i 34 dc!
Eto sad neznam 🤷🤷
Ocito mi pravi test za trudnocu ne gine, a ne zelim se previse radovat 🤦🤦😂😂
Ludo zensko
Daj piški test!!!!! Sada sam ja već nestrpljiva 😂😂 mislim da miriši na lijepi debeli plus 👏👏👏
Rita držim palčeve 💪💪
Breskvica a jooooj, ali za sada je samo smeđarenje, pa nije još gotovo!
Ipak nista kod mene nema plusa 😥 daj recite mi da li se u ljekarnoj mogu kupiti te trakice za ovulaciju. Ja vise neznam kad mi je ovulacija a kad nije. Nekako mi se cini da je ovaj put bila na 7 dc al vise ni sama neznam evo jajnici me ubijaju ko lude sise takoder.
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Eto sad neznam 🤷🤷
Ludo zensko
Daj piški test!!!!! Sada sam ja već nestrpljiva 😂😂 mislim da miriši na lijepi debeli plus 👏👏👏
Problem je sto nemam kod kuce test 🤦🤦
Da li inace ti vjerujes i onda stvarno to bude to, hahahha jer ako je tako onda cu i ja pocet vjerovat 😂😂😂
Pogodim kako kada, više za druge nego za sebe 😂 ali nekako imam baš dobar feeling za tebe jer je već 34dc i te trakice su ti tamne... kada ti je trebala biti M? Ako kasni to je to ! Javiiii
Eto sad neznam 🤷🤷
Ludo zensko
Problem je sto nemam kod kuce test 🤦🤦
Da li inace ti vjerujes i onda stvarno to bude to, hahahha jer ako je tako onda cu i ja pocet vjerovat 😂😂😂
Pogodim kako kada, više za druge nego za sebe 😂 ali nekako imam baš dobar feeling za tebe jer je već 34dc i te trakice su ti tamne… kada ti je trebala biti M? Ako kasni to je to ! Javiiii
Inace su mi ciklusi 29-35, prosli mjesec sam dobila 37 dan, po kalendaru/aplikaciji sam trebala jucer dobit, pa eto sve nekako ne zelim puno vjerovat da je stvarno T u pitanju, jer eto prosli mjesec dobila na 37 dan, pa sad kao cekam, a opet se nadam 🤦🤦
A jesi li pratila O ovaj mjesec? Znaš možda kada ti je bila? Meni sve zvući baš pozitivno, a nada umire zadnja, i neka 😊
Hah, ne znam za trudnocu, zelim ti da jesi trudna, al tko zna, mozda ti je i tek sad ovulacija. Neke zene zatrudne i za vrijeme menstruacije.
Mene muči nesanica zadnja dva dana. Ludo zensko i to svrstalo u simptome. I leđa me bole. Al od posla vjerovatno
06/20 blighted ovum 8tt.
Ajde cureee, držim palčeve za +!
Meni završila menstruacija tako da, akcijanje od danas do daljnjeg 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji