Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    17. Prosinac 2019. 07:05

Ja pijem folnu od solgara vec 2ipo mj. Mene pocele cicke bolit. Ko ce docekat 20ti. Bas je daleko. 

06/20 blighted ovum 8tt.

Slee
    17. Prosinac 2019. 07:29

Ja necu ni morat cekati 20.
    Pala mi je temperatura. Sada samo zelim da sto prije dode

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Rita37🤰
    17. Prosinac 2019. 07:48

Ja trebam danas dobit... Al kad nije dosla ujutro sig danas nece ni doc.... Simotomi 19dc bilo malo sukrvice (nisam to imala nikad prije) bezbolne grudi cijelo vrijeme (inace bole od ovulacije i cijeli pms) i imam taj pristic na nosu jako bolan ko čudo (i moja ujna ga je imala u obje trudnoce zapamtila sam ko djete to čudo na njoj
    🙃)....... Eee sad je sam luda il se smijem ozbiljnije nadati? Odnose imali od poslje menge dva tjedna svaki drugi dan.... 

Rita37🤰
    17. Prosinac 2019. 07:48

Nemam nikakav osjecaj da cu dobit svega par put osjetila jajnike nista bol... 
    🙃 Nadaaaam seeee

Rita37🤰
    17. Prosinac 2019. 07:53

Slee

Ja necu ni morat cekati 20.
    Pala mi je temperatura. Sada samo zelim da sto prije dode

Zao mi je draga al mozda si ustajala ili pila vode u noci nemora temp uvijek znacit... Ja sam je prestala mjerit kad mi je ginekolog rekao da je milijun razloga razlicite temp.    Pogotovo jer se radi o nijansama 0,1 - 0,5

sneguljica1
    17. Prosinac 2019. 08:43

Cure caooo...citam vas ali rijetko imam vremena za pisanje, kako ste??
    Curama koje su ugledale II crtice sveee cestitkeee, bravoooo..
    A vama za 20.12 drzim fige...
    😍

Nova19
    17. Prosinac 2019. 08:54

Rita36

Ja trebam danas dobit… Al kad nije dosla ujutro sig danas nece ni doc…. Simotomi 19dc bilo malo sukrvice (nisam to imala nikad prije) bezbolne grudi cijelo vrijeme (inace bole od ovulacije i cijeli pms) i imam taj pristic na nosu jako bolan ko čudo (i moja ujna ga je imala u obje trudnoce zapamtila sam ko djete to čudo na njoj
    🙃)……. Eee sad je sam luda il se smijem ozbiljnije nadati? Odnose imali od poslje menge dva tjedna svaki drugi dan….

A zašto ne piškiš test pa češ znati?? Mislim da ti nije prerano ili?

Rita37🤰
    17. Prosinac 2019. 09:03

Nova19

Rita36

Ja trebam danas dobit… Al kad nije dosla ujutro sig danas nece ni doc…. Simotomi 19dc bilo malo sukrvice (nisam to imala nikad prije) bezbolne grudi cijelo vrijeme (inace bole od ovulacije i cijeli pms) i imam taj pristic na nosu jako bolan ko čudo (i moja ujna ga je imala u obje trudnoce zapamtila sam ko djete to čudo na njoj
    🙃)……. Eee sad je sam luda il se smijem ozbiljnije nadati? Odnose imali od poslje menge dva tjedna svaki drugi dan….

Nije prerano al je strah jači uzivam u ovoj nadi i mirna sam.  Piskit cu cetvrtak ili petak ako ne dodje... U zadnji god sam piskila svaki ciklus po nekoliko prije kasnjenja i na dan kasnjenja i dok vidim rez dobijem u minuti od nervoze.   Necu ovaj put bar nek kasni par dana... Hvala.. Ufff jako se nadam da je upalilo ovaj put.  
    🙃 

Nala33
    17. Prosinac 2019. 11:10

Rita36

Nova19

Rita36

Nije prerano al je strah jači uzivam u ovoj nadi i mirna sam. Piskit cu cetvrtak ili petak ako ne dodje… U zadnji god sam piskila svaki ciklus po nekoliko prije kasnjenja i na dan kasnjenja i dok vidim rez dobijem u minuti od nervoze. Necu ovaj put bar nek kasni par dana… Hvala.. Ufff jako se nadam da je upalilo ovaj put.
    🙃

Svaka čast na strpljenju 💪💪 držim ti fige na najjače. Baš se lijepo pluseva zaredalo. Još nas ti obraduj. Eto Božić ❤️

Rita37🤰
    17. Prosinac 2019. 11:22

Nala33 hvala nadam se. . Pakiram se doma i radim na poslu tak da nemam vremena stalno misliti... Svakako javim ovi dana rezultate.... Drzim fige svima! 🍀 🍀 🍀 🍀

Rita36

Nova19

Rita36

Nije prerano al je strah jači uzivam u ovoj nadi i mirna sam. Piskit cu cetvrtak ili petak ako ne dodje… U zadnji god sam piskila svaki ciklus po nekoliko prije kasnjenja i na dan kasnjenja i dok vidim rez dobijem u minuti od nervoze. Necu ovaj put bar nek kasni par dana… Hvala.. Ufff jako se nadam da je upalilo ovaj put.
    🙃

Svaka čast na strpljenju 💪💪 držim ti fige na najjače. Baš se lijepo pluseva zaredalo. Još nas ti obraduj. Eto Božić ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.