Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    18. Prosinac 2019. 20:33

Rita36

Raštika

Rita36

Rita88

Rita36

Bit ce alkohola od muke i meni… Dobila sam jutros.. Tocno 28.dan…. (inace sam 26-28). …. Jos nije pravo krenulo.. Grudi ne bole al stomak dosta da…. Pa eto to je to…. Curke koje cekate sretno vam od srca!

zao mi je Rita, nadam se da cemo u novoj godini ugledat plusice. Nedamo se 💪

Ovulacija 31.12
    🙃 Valda ce Nova godina donijeti svima nama kojo cekamo zeljne promjene! 🍀 🍀 Tuzna sam malo (ne mogu da ne budem) ali pakiram se doma pa bit ce lakse i onda u nove nade!
    👯‍♀️

Tako i mene izgleda ceka o na staru/novu godinu. Ajde neka padne novogodisnji sex uz malo cuge pa ko zna sta ce biti… 😉🤞
    Cure koje cekate piskit neka vam je sretno! ❤️❤️❤️

Bas to… Uz vitamine nije upalilo… Sad pružamo priliku dobroj staroj cugi
    🙃 🤭 😂

Stari narodni lijek. 😂😂😂🍻👌

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    18. Prosinac 2019. 20:34

kristinak

https://ibb.co/WPxhbj6
    Danas je crtica vec slabija. Dali je onda O bila sinoc po trakicama? Mi smo bili u akciji sve ove dane, izludila sam muza😂😂

Po trakicama izgleda kao da je bila. Ak je bilo akcijd no sikiriki. Pokriveno. 😉 Sretno! 🤞

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Nova19
    18. Prosinac 2019. 21:26

nada23

Nova19

nada23

Cureee, pratim vas ali nisam imala ništa pametno za reći.. Čestitam svima vama koje ste ugledale plusic i sretno dalje! 😍 Ostalima koje čekaju svoj trenutak kao i ja takodjer sretno! 🙏🍀
    Mi smo bili opet u akciji početkom ovog ciklusa ( nakon kratke pauze) ali nismo pratili ovulaciju niti išta pa se nešto ne nadam previše. S jedne strane bih voljela plusic ovaj mjesec a s druge bih rado proslavila blagdane i Novu uz malo alkohola 😂
    Ne(očekujem) M 26.12 pa ću raditi test 24.12, čisto da znam hoću li ili neću piti… Trenutno osjetim i simptome kao bolove u jajnicima, pojačani iscjedak, ali to ništa ne mora značiti.🤷‍♀️
    Radi li još tko test 24.12??

ja radim test 25/12… nadam se da ćes ugledati + i onda odmah ja nakon tebe

Superrr, onda čekamo skupa. Nadam se da će biti bas tako kao sto kažeš. 😊 Ja sam već kupila test, ali bit ću strpljiva i doći će 24.12 sto brze, nadam se. 🥴

Da da, sada pomalo postajem nestrpljiva... svaki dan imam feeling kao da mi nešto probada u donjem dijelu trbuha... ili je to moja psiha, ili se nešto ipak događa... osjetim najviše navečer kada se primirim, a jutros sam imala takav neki čudan grč od par sekundi i nestalo...danas mi je 11dpo 👐

• Mare87
    18. Prosinac 2019. 21:31

..cure, vec sam toliko puta citala kako se iscjedak mijenja tijekom ciklusa.. vec svi znamo rastezljiv bjelanjak za ovulaciju itd. Za predmenstruaciju pise da je isjedak gust i bijel.. tako je sad i meni (mala kolicina). Bi li, da je doslo do trudnoce isto takav  iscjedak bio prisutan ili ne? 🙄🤔
    Tu i tamo osjetim komesanje u jajnicima (trebam dobiti 23.), ja bih rekla osluskujuci svoje tijelo da T nije.. 😐

nada23
    18. Prosinac 2019. 22:52

Nova19

nada23

Nova19

nada23

Cureee, pratim vas ali nisam imala ništa pametno za reći.. Čestitam svima vama koje ste ugledale plusic i sretno dalje! 😍 Ostalima koje čekaju svoj trenutak kao i ja takodjer sretno! 🙏🍀
    Mi smo bili opet u akciji početkom ovog ciklusa ( nakon kratke pauze) ali nismo pratili ovulaciju niti išta pa se nešto ne nadam previše. S jedne strane bih voljela plusic ovaj mjesec a s druge bih rado proslavila blagdane i Novu uz malo alkohola 😂
    Ne(očekujem) M 26.12 pa ću raditi test 24.12, čisto da znam hoću li ili neću piti… Trenutno osjetim i simptome kao bolove u jajnicima, pojačani iscjedak, ali to ništa ne mora značiti.🤷‍♀️
    Radi li još tko test 24.12??

ja radim test 25/12… nadam se da ćes ugledati + i onda odmah ja nakon tebe

Superrr, onda čekamo skupa. Nadam se da će biti bas tako kao sto kažeš. 😊 Ja sam već kupila test, ali bit ću strpljiva i doći će 24.12 sto brze, nadam se. 🥴

Da da, sada pomalo postajem nestrpljiva… svaki dan imam feeling kao da mi nešto probada u donjem dijelu trbuha… ili je to moja psiha, ili se nešto ipak događa… osjetim najviše navečer kada se primirim, a jutros sam imala takav neki čudan grč od par sekundi i nestalo…danas mi je 11dpo 👐

Nadam se da to ipak nije psiha već simptom trudnoće 🍀 

Izdrži do Božica i želim ti da dobiješ najljepši poklon... 🤰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    18. Prosinac 2019. 22:54

Mare87

..cure, vec sam toliko puta citala kako se iscjedak mijenja tijekom ciklusa.. vec svi znamo rastezljiv bjelanjak za ovulaciju itd. Za predmenstruaciju pise da je isjedak gust i bijel.. tako je sad i meni (mala kolicina). Bi li, da je doslo do trudnoce isto takav iscjedak bio prisutan ili ne? 🙄🤔
    Tu i tamo osjetim komesanje u jajnicima (trebam dobiti 23.), ja bih rekla osluskujuci svoje tijelo da T nije.. 😐

Takav iscjedak se pojavljuje i u trudnoći pa eto, sve je moguće. 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Breskvica123
    19. Prosinac 2019. 01:03

Cure, jos mi nije dosla M, i dalje tu i tamo procuri svjetlo smedji iscjedak, test radila jucer, negativan... 😔😔🤞🤞 Mozda mi je O bila kasnije 🤔

Slee
    19. Prosinac 2019. 07:21

Cure koje cekaju 20. - sretno!
    Ja sam izasla iz igre, vise srece drugi put 💪 a vama sretno!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Mara Kokosica
    19. Prosinac 2019. 07:23

Ajoj Slee bas mi je zao.
    Ja sam se sinoc posvadjala s MM bezveze oko gluposti jer smo nervozni, pa sam poslije plakala. Tipicni pms.  nocas sam sanjala da sam dobila. Izgleda da sam se bas opteretila. Cekam vjesticu da dode pa od nove godine okrecemo novu plocu

06/20 blighted ovum 8tt.

Rita88
    19. Prosinac 2019. 08:37

Dobro jutro cure, Mana_Mare jesi radila test, cekamo te ☺️
    Breskvice ima nade 💪
    Slee zao mi je, al idemo u novi ciklus, novi mj, nova nada 🤗
    Nada tebi i ostalim curkama drzim fige 🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.