Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    16. Prosinac 2019. 16:08

Super!!! Sutra ce vec biti tamnija! Kako se osjecas? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Matkiša 😎
    16. Prosinac 2019. 16:09

sry 12 dpo ... Pojma nemam kako se osjećam , oni grčevi pomalo prestaju ali nekako imam dobar osjećaj još od prije par dana...nadam se da me ne vara 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Nova19
    16. Prosinac 2019. 16:12

Mattan vidi se!!!! Ponovi za koji dan da bude tamnija! Cestitaaaam 👏👏👏

Slee
    16. Prosinac 2019. 16:14

Ma vidi se, lijepa je sjena! To je po meni to! Sad neka tamni! Javi nam ujutro rezultat :)

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Matkiša 😎
    16. Prosinac 2019. 16:15

ja ne vjerujem , ovo mi je bio zadnji pokušaj prije MPO ... ako je pozitivno ja sam onda najveća sretnica na svijetu 
    Javljam se ujutro!

6tt+2 imamo 💗

tufnica1602
    16. Prosinac 2019. 16:42

Mattan itekako se vidi, cestitam 😍 za par dana ce biti bas lijepa tamna crtica. 

Rita37🤰
    16. Prosinac 2019. 17:29

Raštika

Rita88

Raštika

Mana_Mare

Raštika

Nala33

@Raštika à da izvadiš HCG? S tim ti je sigurno i znaš na čemu si. Sretno

Mislis na betu?
    Mislim da nema smisla jer ne sumnjam na trudnocu uopce. Prije bih rekla da je neki hormonalni poremecaj. Valjda. Nisam pametna al znam da trudna nisam sigurno. Ne vjerujem. Al danas je 6 dan smeđeg oskudnog iscjetka. Menga nikako pocet a trebala je 13.12.

Ja sam u 7mjesecu 7 dana imala vise smedi iscjedak nego krvi, a inace mi M traje max 5 dana, bila kod ginekologa, reko da je to kao M koja je jako slaba, da moze biti da se poremetilo od stresa, vrucine i nervoze na poslu, nakon toga mi je opet bila normalna M, svaki mjesec

Evo nesto razmisljam… Mozda mi se to dogodilo jer sam smrsavila malo. Ne namjerno. 😉 Inace sam mrsavi tip osobe cijeli zivot. Al, kad padnem ispod odredjene kilaze uvijek bi mi se poceli javljat isti problemi… Vrtoglavica, znojenje, nervoza… A eto me opet sa istim simptomima. Jos neki dan sam si rekla da se moram udebljati i slozila sam si neku listu sta cu i kako jesti da dobijen koju kilu. Cijeli zivot mi je isto… Najbolje se osjecam kad sam na 60 kila. Idealno bi mi bilo 62 kg al nemate vi pojma kak se tesko udebljati 😂😂😂
    Sretno cure s folikumetrijom 🤞❤️

jesi provjeravala stitnjacu, vjerojatno si pisala al tko bi vise sve pohvatao.

Jesam ovo ljeto i tsh mi je bio 3.01. Nije doktor htio dat nikakvu terapiju, kao nije to strasno sta ces se bezveze sopat sintetskim hormonom. Ne znam sta da mislim o toj njegovoj izjavi. 😂😂😂😂

Ja sam prije 2g tsh imala 4,0 dobila terapiju i sve su radili da bude ispod 1,0 trenutno sam na 0.77 zadnji nalaz.  I to je idealno za zacece...moj ginekolog  kaze od 0,5 do 1,0 za zacece al moze sve ic ok i do 2,5.   .. Pa eto sa ne znam sto ti nije dao terapiju... Prati cesce te vrijednosti tsh.... Vazne su... 

regi
    16. Prosinac 2019. 18:20

Mattan28

https://ibb.co/G9bSLX8 11 dan dpo , vidi li netko ili ja umišljam?!

Meni je jos manja sjena bila na 11dpo i evo sad dva dana nakon tamnija..bravo,cestitam:)ovo je super mjesèc

Matkiša 😎
    16. Prosinac 2019. 19:03

Mana_Mare

Cure zanima me ova situacija, znaci , ciklusi su mi od 29- 35 dana, osim prosli mjesec dosla M 37 dan, ovaj mjesec po kalendaru trebala sam danas dobit M, od simptoma bolne grudi i zivcanost kao i svaki pms, nista neobicno.
    E onda naravno ludo zensko ide piskit na Lh trakicu maloprije i sta sad??
    https://ibb.co/F3T8M7q

Heej jesi li išla na folikulometriju nekako? Meni su ti ciklusi oko 32 dana i jednom mi je O bila 16 dan a jednom 8 dan, tako da to varira.. A gin mi je rekla u nekim slučajevima može početi o a da se ne razvije do kraja odnosno da ne pukne folikul 

6tt+2 imamo 💗

Nova19
    16. Prosinac 2019. 19:38

Mana_Mare

Cure zanima me ova situacija, znaci , ciklusi su mi od 29- 35 dana, osim prosli mjesec dosla M 37 dan, ovaj mjesec po kalendaru trebala sam danas dobit M, od simptoma bolne grudi i zivcanost kao i svaki pms, nista neobicno.
    E onda naravno ludo zensko ide piskit na Lh trakicu maloprije i sta sad??
    https://ibb.co/F3T8M7q

Napravi test za trudnoću!! Čitala sam da ponekad lh trakice znaju pokazati crtice ako je T u pitanju... sretno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.