Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    16. Prosinac 2019. 19:38

Mattan cestitam, bas sam sretna jer ima puno plusica 🤗🤗
    Rastika ja ti pijem eutirox jer mi je tsh bio 4 pa kad sam ostala trudna skocio je na 6 i onda sam nakon spontanog dobila najmanju dozu da pijem da mi bude do 2,sad mi je negdje oko 1,75.
    Kristina cini mi se da je tvoja lh trakica skoro pa pik, mislim da ce ti bit sutra pik tako da sutra i preksutra akcija. 
    ManaMare radije sutra uzmi bas test za trudnocu i naravno javljaj. Sretno 🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Raštika
    16. Prosinac 2019. 20:13

Rita36

Raštika

Rita88

Raštika

Mana_Mare

Raštika

Nala33

@Raštika à da izvadiš HCG? S tim ti je sigurno i znaš na čemu si. Sretno

Mislis na betu?
    Mislim da nema smisla jer ne sumnjam na trudnocu uopce. Prije bih rekla da je neki hormonalni poremecaj. Valjda. Nisam pametna al znam da trudna nisam sigurno. Ne vjerujem. Al danas je 6 dan smeđeg oskudnog iscjetka. Menga nikako pocet a trebala je 13.12.

Ja sam u 7mjesecu 7 dana imala vise smedi iscjedak nego krvi, a inace mi M traje max 5 dana, bila kod ginekologa, reko da je to kao M koja je jako slaba, da moze biti da se poremetilo od stresa, vrucine i nervoze na poslu, nakon toga mi je opet bila normalna M, svaki mjesec

Evo nesto razmisljam… Mozda mi se to dogodilo jer sam smrsavila malo. Ne namjerno. 😉 Inace sam mrsavi tip osobe cijeli zivot. Al, kad padnem ispod odredjene kilaze uvijek bi mi se poceli javljat isti problemi… Vrtoglavica, znojenje, nervoza… A eto me opet sa istim simptomima. Jos neki dan sam si rekla da se moram udebljati i slozila sam si neku listu sta cu i kako jesti da dobijen koju kilu. Cijeli zivot mi je isto… Najbolje se osjecam kad sam na 60 kila. Idealno bi mi bilo 62 kg al nemate vi pojma kak se tesko udebljati 😂😂😂
    Sretno cure s folikumetrijom 🤞❤️

jesi provjeravala stitnjacu, vjerojatno si pisala al tko bi vise sve pohvatao.

Jesam ovo ljeto i tsh mi je bio 3.01. Nije doktor htio dat nikakvu terapiju, kao nije to strasno sta ces se bezveze sopat sintetskim hormonom. Ne znam sta da mislim o toj njegovoj izjavi. 😂😂😂😂

Ja sam prije 2g tsh imala 4,0 dobila terapiju i sve su radili da bude ispod 1,0 trenutno sam na 0.77 zadnji nalaz. I to je idealno za zacece…moj ginekolog kaze od 0,5 do 1,0 za zacece al moze sve ic ok i do 2,5. .. Pa eto sa ne znam sto ti nije dao terapiju… Prati cesce te vrijednosti tsh…. Vazne su…

Sad cu iza nove otic provjerit ju opet. Taman je proslo oko pola godine od zadnjeg pregleda. 😉 
    Hvala ti na informacijama. ❤️❤️
    Mattan, opaaaa cestitam!!!! 💪❤️
    Evo i ja slavim s tobom,krenula mi menga napokon 💪😉😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Rita37🤰
    16. Prosinac 2019. 20:21

Mattan iskrene cestitke bravo za vas! 🍀 🍀 🍀 🍀

E mene zanima nesto? Jel pijete neke vitamine sozbzirom da radite na zacecu?... Muz pije orthomol fertil plus zadnja 4 mj... Iako je spermiogram u granici normale odlucili smo se da malo jos sve pojaca... (inace morfologija bi mogla bit bolja iako je urolog rekao da je i to ok)..... A ja sam pila folnu i femibion kako je ginekologinja propisala.. Sad se mislim pocet sa orthomol natal jer u njemu je i folna i sve sto ima femibion... Taman sam na kraju ispijam 3.mj oa kontam od nove godine pocet sa orrhomol natal jer on se prije prije trudnoće za vrijeme trudnoće i za vrijeme dojenja..  Ako zelis naravno.... Sta mislite i koja iskustva imate? 

Slee
    16. Prosinac 2019. 20:47

Ja pijem samo folat od solgara. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Rita37🤰
    16. Prosinac 2019. 20:57

Slee

Ja pijem samo folat od solgara.

Hvala... 

🍀

Nala33
    16. Prosinac 2019. 21:09

Rita36

E mene zanima nesto? Jel pijete neke vitamine sozbzirom da radite na zacecu?… Muz pije orthomol fertil plus zadnja 4 mj… Iako je spermiogram u granici normale odlucili smo se da malo jos sve pojaca… (inace morfologija bi mogla bit bolja iako je urolog rekao da je i to ok)….. A ja sam pila folnu i femibion kako je ginekologinja propisala.. Sad se mislim pocet sa orthomol natal jer u njemu je i folna i sve sto ima femibion… Taman sam na kraju ispijam 3.mj oa kontam od nove godine pocet sa orrhomol natal jer on se prije prije trudnoće za vrijeme trudnoće i za vrijeme dojenja.. Ako zelis naravno…. Sta mislite i koja iskustva imate?

Meni je doktorica dala da pijem folnu i to je to. Dragom sam uzela neke multivitamine neće skoditi. Plus pokušavam zdravo, ujutro smoothie sa povrćem i voćem i dodacima... Drugo ništa. 

Matkiša 😎
    16. Prosinac 2019. 21:32

Mm je isto bio ok u granicama normalne nalaz Al su mu rekli samo da papa bobičasto voće da ono odmah popravi...
    Ja sam pila elenatal, sad su mi dali folacin a između toga inofolic.. 
    I hvala svima jedva čekam jutro, jedino što se promijenilo je to što su mi smanjili dozu Bromergona baš prije O.. 
    Jer mi je bio preko 800 prolaktin i tek su ga, sad nakon 9 mj provjerili a on samo 7!!  

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Flo
    16. Prosinac 2019. 22:21

Rita36

E mene zanima nesto? Jel pijete neke vitamine sozbzirom da radite na zacecu?… Muz pije orthomol fertil plus zadnja 4 mj… Iako je spermiogram u granici normale odlucili smo se da malo jos sve pojaca… (inace morfologija bi mogla bit bolja iako je urolog rekao da je i to ok)….. A ja sam pila folnu i femibion kako je ginekologinja propisala.. Sad se mislim pocet sa orthomol natal jer u njemu je i folna i sve sto ima femibion… Taman sam na kraju ispijam 3.mj oa kontam od nove godine pocet sa orrhomol natal jer on se prije prije trudnoće za vrijeme trudnoće i za vrijeme dojenja.. Ako zelis naravno…. Sta mislite i koja iskustva imate?

Ja pijem omegu 3 i prenatal; oboje od solgara.

Marta14
    16. Prosinac 2019. 23:39

Mattan cestitam! 😊😊

Kiky 🥰
    17. Prosinac 2019. 05:12

Mattan cestitam i ja 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.