Ja trebam danas dobit… Al kad nije dosla ujutro sig danas nece ni doc…. Simotomi 19dc bilo malo sukrvice (nisam to imala nikad prije) bezbolne grudi cijelo vrijeme (inace bole od ovulacije i cijeli pms) i imam taj pristic na nosu jako bolan ko čudo (i moja ujna ga je imala u obje trudnoce zapamtila sam ko djete to čudo na njoj
🙃)……. Eee sad je sam luda il se smijem ozbiljnije nadati? Odnose imali od poslje menge dva tjedna svaki drugi dan….
A zašto ne piškiš test pa češ znati?? Mislim da ti nije prerano ili?
Nije prerano al je strah jači uzivam u ovoj nadi i mirna sam. Piskit cu cetvrtak ili petak ako ne dodje… U zadnji god sam piskila svaki ciklus po nekoliko prije kasnjenja i na dan kasnjenja i dok vidim rez dobijem u minuti od nervoze. Necu ovaj put bar nek kasni par dana… Hvala.. Ufff jako se nadam da je upalilo ovaj put.
🙃
Svaka čast na strpljenju 💪💪 držim ti fige na najjače. Baš se lijepo pluseva zaredalo. Još nas ti obraduj. Eto Božić ❤️

Ako bude da sam trudna to ce bit vasa zasluga. Ovdje u grupi sam treci tjedan i bas ste me smirile svojim pričama.... I pozitivom! 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀

Ritacekamo s tobom 👏👏👏
Hvalaa nadam se da vas necu razočarat...
🙃 A ako dobijem bar se mogu napit za docek
🙃 🤭😂😂

Ritacekamo s tobom 👏👏👏
Hvalaa nadam se da vas necu razočarat…
🙃 🤭😂😂
Tak i ja mislim! 😁
Mene grudi sve više i više bole, samo neka nastave 😂😂 inače žgaravica je tu, a danas me čak zapeklo u želucu (a to mi je bio siguran znak za svaku T)... ako me počinje peč svaki dan onda uh, mogla bi se ponadati... nadam se da ćemo pišnuti +!!!

Ja danas pravim test. Drzite fige 🙂

🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Ritacekamo s tobom 👏👏👏
Hvalaa nadam se da vas necu razočarat…
🙃 🤭😂😂
Tak i ja mislim! 😁
Mene grudi sve više i više bole, samo neka nastave 😂😂 inače žgaravica je tu, a danas me čak zapeklo u želucu (a to mi je bio siguran znak za svaku T)… ako me počinje peč svaki dan onda uh, mogla bi se ponadati… nadam se da ćemo pišnuti +!!!
Nisam nikad bila trudna pa ne znam sto je moj simptom... Al evo mene grudi ne bole uopce cijeli ovaj ciklus... To je total nesto novo.. Pa se nadam... Plus bilo i dr simptoma vec sam ih spominjala... A najjaci je to nisam dobila pa je nada tu.....
🙃 Sretno i tebi i nadam se da je to to! 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀

Kod mene ništa jači test 🙄 trebam li se zabrinuti? Mislim 24 sata je malo nadam se da je zato...

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji