@Raštika možda je onda neka promjena u tvom tijelu, kilaza i sve to, stres koji jako utječe na sve... Držim fige da sve središ u normalu. Napravi par kontrola i bit će sve ok 💪💪
@Rita88 imaš pravo bez stresa... Nadam se da budu lijepi i ugodni blagdani. Ja sam isto rekla ako sad ne uspije ionako je zadnji jer je rekla onda IVF ali ću pauzu do 3 mj... Malo odmoriti od svega. Dans mi je 10 dan ciklusa. Ali brzo je došlo do ovulacija jer ja sam ti na gonalu doduše jako mala doza ali on sve ubrza. Folikukli su bili u sub 14, 12, 10, a danas je to već na 19, 15... Danas moram onu ovitrelle trigger injekcije koja je za dozrijevanje folikula. I onda kaže akcija danas i sutra. A od srijede opet na duphastonu.
@Raštika à da izvadiš HCG? S tim ti je sigurno i znaš na čemu si. Sretno
Mislis na betu?
Mislim da nema smisla jer ne sumnjam na trudnocu uopce. Prije bih rekla da je neki hormonalni poremecaj. Valjda. Nisam pametna al znam da trudna nisam sigurno. Ne vjerujem. Al danas je 6 dan smeđeg oskudnog iscjetka. Menga nikako pocet a trebala je 13.12.
Ja sam u 7mjesecu 7 dana imala vise smedi iscjedak nego krvi, a inace mi M traje max 5 dana, bila kod ginekologa, reko da je to kao M koja je jako slaba, da moze biti da se poremetilo od stresa, vrucine i nervoze na poslu, nakon toga mi je opet bila normalna M, svaki mjesec
Evo nesto razmisljam… Mozda mi se to dogodilo jer sam smrsavila malo. Ne namjerno. 😉 Inace sam mrsavi tip osobe cijeli zivot. Al, kad padnem ispod odredjene kilaze uvijek bi mi se poceli javljat isti problemi… Vrtoglavica, znojenje, nervoza… A eto me opet sa istim simptomima. Jos neki dan sam si rekla da se moram udebljati i slozila sam si neku listu sta cu i kako jesti da dobijen koju kilu. Cijeli zivot mi je isto… Najbolje se osjecam kad sam na 60 kila. Idealno bi mi bilo 62 kg al nemate vi pojma kak se tesko udebljati 😂😂😂
Sretno cure s folikumetrijom 🤞❤️
jesi provjeravala stitnjacu, vjerojatno si pisala al tko bi vise sve pohvatao.
Jesam ovo ljeto i tsh mi je bio 3.01. Nije doktor htio dat nikakvu terapiju, kao nije to strasno sta ces se bezveze sopat sintetskim hormonom. Ne znam sta da mislim o toj njegovoj izjavi. 😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
https://ibb.co/KwMm2CZ
Evo i moje slike gdje pratim O dali znaci da mi je danas O ili ce biti kroz par sati jer mi je crtica tamnija malo?
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
KristinaK, moguce da ce ti tek biti peak i to sutra, a mozda i prekosutra ako ti je LH spororastuci. Piski i dalje, ali i pokrivaj. Moguce da ti je to LH i poceo se spustati, a da ti je peak bio prije nekoliko sati ili sinoc pa ti je danas ovulacija. U svakom slucaju se vrijedi poseksati danas.
Meni je 24 dc i bas me žiga kao da imam mengu. Bole me jajnici, maternica, križa. Od ranog jutra. Grudi su mi isto bolne, napete. Uskoro ce vjestica. Moram priznat i da sam u zadnjih par dana bas lose raspolozena i eksplozivna. Jedem malo previse bas pravi PMS.
https://ibb.co/G9bSLX8 11 dan dpo , vidi li netko ili ja umišljam?!
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
https://ibb.co/G9bSLX8 11 dan dpo , vidi li netko ili ja umišljam?!
Kao da se vidi sijena. Probaj sutra prvi jutarnji pa bude jača sijena. 🤞🤞❤️
i meni se čini :D jedva čekam jutro
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Matan vidi se, vidi!
Koji ti je dpo? Koja je osjetljivost testa?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
11 dpo , a onaj najosjetljiviiji sa e baya od 10 ;D