Mucno i nervozno, ostavila sam iqos doma kad sam isla na posao, da prestanem, ali nervoza puca 😂
@Raštika à da izvadiš HCG? S tim ti je sigurno i znaš na čemu si. Sretno
Mislis na betu?
Mislim da nema smisla jer ne sumnjam na trudnocu uopce. Prije bih rekla da je neki hormonalni poremecaj. Valjda. Nisam pametna al znam da trudna nisam sigurno. Ne vjerujem. Al danas je 6 dan smeđeg oskudnog iscjetka. Menga nikako pocet a trebala je 13.12.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Jutro cure, cestitke na plusicima, neka blagdanska pozitiva nam je u grupi i nadam se još plusevima.
Breskvice kad ces test opet radit?
Sretno svim curama 🤞
Ne znam jucer sam radila i nisam bas bila odusevljena s obzirom na onaj prosli test na kojem se vidjela sjena, mozda da kupim clear blue test on bi trebao tocno pokazati? 🤞🤔
ajde napravi betu, izvadi krv i bit ces sigurna. Ako ti kasni menga bilo koji test mozes napravit 🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Jutro cure, cestitke na plusicima, neka blagdanska pozitiva nam je u grupi i nadam se još plusevima.
Breskvice kad ces test opet radit?
Sretno svim curama 🤞
Ne znam jucer sam radila i nisam bas bila odusevljena s obzirom na onaj prosli test na kojem se vidjela sjena, mozda da kupim clear blue test on bi trebao tocno pokazati? 🤞🤔
ajde napravi betu, izvadi krv i bit ces sigurna. Ako ti kasni menga bilo koji test mozes napravit 🤞
Ma sigurna sam da nije trudnoca... Cak sam i napravila test 13.12. navecer i bio je kao i svaki put do sada negativan. 🙄😂 A to mi je bio vec drugi dan iscjedka i dan za dobit mengu tako da mislim da bi test stvarno pokazao nesto. Trudnocu nazalost krizam u glavi kao mogucu opciju.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Mislis na betu?
Mislim da nema smisla jer ne sumnjam na trudnocu uopce. Prije bih rekla da je neki hormonalni poremecaj. Valjda. Nisam pametna al znam da trudna nisam sigurno. Ne vjerujem. Al danas je 6 dan smeđeg oskudnog iscjetka. Menga nikako pocet a trebala je 13.12.
Da, sa betu,. Doduše ako stvarno misliš da nisi... Iako pusti ti testove znali su oni biti negativni a trudnoća ja tu. Zato baš zbog tog krvarenja ja bi napravila da budem mirna... Ili kako kažeš kod ginica pa vidi šta kažu oni. Ali svakako provjeri. Sretno
@Rita88 kako je kod tebe? Si bila na folikulometriju? Ja u sub i danas. I opet kaže doktor sve spremno akcija iduća 3 dana. Ali nis više ne vjerujem svaki put je sve super i klinac od svega. Još ko dao i uputnicu za betu da vadim prije Nove kao ako sam trudna nema 🍾🍾.
Mucno i nervozno, ostavila sam iqos doma kad sam isla na posao, da prestanem, ali nervoza puca 😂
Kad di narucena?
@Rita88 kako je kod tebe? Si bila na folikulometriju? Ja u sub i danas. I opet kaže doktor sve spremno akcija iduća 3 dana. Ali nis više ne vjerujem svaki put je sve super i klinac od svega. Još ko dao i uputnicu za betu da vadim prije Nove kao ako sam trudna nema 🍾🍾.
hej, ja ovaj mjesec pauziram s folikulometrijom, trakicama, tabletama i sa svime, odlucila sam Bozic provest u miru bez hodanja naokolo al iza nove godine idem ponovno po starom, samo sam ovaj mj odlucila malo odmorit se od svega. Koliko folikula imas i koji ti je dc?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Mislis na betu?
Ja sam u 7mjesecu 7 dana imala vise smedi iscjedak nego krvi, a inace mi M traje max 5 dana, bila kod ginekologa, reko da je to kao M koja je jako slaba, da moze biti da se poremetilo od stresa, vrucine i nervoze na poslu, nakon toga mi je opet bila normalna M, svaki mjesec
Evo nesto razmisljam... Mozda mi se to dogodilo jer sam smrsavila malo. Ne namjerno. 😉 Inace sam mrsavi tip osobe cijeli zivot. Al, kad padnem ispod odredjene kilaze uvijek bi mi se poceli javljat isti problemi... Vrtoglavica, znojenje, nervoza... A eto me opet sa istim simptomima. Jos neki dan sam si rekla da se moram udebljati i slozila sam si neku listu sta cu i kako jesti da dobijen koju kilu. Cijeli zivot mi je isto... Najbolje se osjecam kad sam na 60 kila. Idealno bi mi bilo 62 kg al nemate vi pojma kak se tesko udebljati 😂😂😂
Sretno cure s folikumetrijom 🤞❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Mislis na betu?
Ja sam u 7mjesecu 7 dana imala vise smedi iscjedak nego krvi, a inace mi M traje max 5 dana, bila kod ginekologa, reko da je to kao M koja je jako slaba, da moze biti da se poremetilo od stresa, vrucine i nervoze na poslu, nakon toga mi je opet bila normalna M, svaki mjesec
Evo nesto razmisljam… Mozda mi se to dogodilo jer sam smrsavila malo. Ne namjerno. 😉 Inace sam mrsavi tip osobe cijeli zivot. Al, kad padnem ispod odredjene kilaze uvijek bi mi se poceli javljat isti problemi… Vrtoglavica, znojenje, nervoza… A eto me opet sa istim simptomima. Jos neki dan sam si rekla da se moram udebljati i slozila sam si neku listu sta cu i kako jesti da dobijen koju kilu. Cijeli zivot mi je isto… Najbolje se osjecam kad sam na 60 kila. Idealno bi mi bilo 62 kg al nemate vi pojma kak se tesko udebljati 😂😂😂
Sretno cure s folikumetrijom 🤞❤️
jesi provjeravala stitnjacu, vjerojatno si pisala al tko bi vise sve pohvatao.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji