Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    23. Studeni 2019. 08:12

Curee jutro. Trebam dobiti sutra / prekosutra.  Od O je proslo 11 dana. Je li rano za test? Nestrpljivaa

06/20 blighted ovum 8tt.

Rita88
    23. Studeni 2019. 08:37

Mara Kokosica

Curee jutro. Trebam dobiti sutra / prekosutra. Od O je proslo 11 dana. Je li rano za test? Nestrpljivaa

Jutro, mozes napraviti test, sretnoo 🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Bebs
    23. Studeni 2019. 09:41

Evo da se i ja javim i unaprijed se ispricavam na dugackom postu! Nisam bila aktivna ovdje sto se tice pisanja, ali san redovno citala (vec neka 3-4mj) sto pisete. Moja prica krece ovako, dugo zelimo imati bebu i od 9mj recimo da radimo na tome... recimo iz razloga sto prvi mjesec niti ne znas kako stvari funkcioniraju i vodis se onom svaki drugi dan, malo si pod stresom i fulas sve "dane" (neiskustvo) i tu pomaze jako grupa, na nacin da kupis LH trakice (prvi put tu cujes sta je to, kako i zasto se koristi, velika vam HVALA!), i onda drugi mjesec nema mi draze nego kad procitam da se jos netko svadja s dragim i eto nije bilo odnosa (nekako ti dodje lakse kad vidis da nisi jedini) i onda se tako posvadjas i zaprjetis da kad niste imali odnose kad je trebalo i necete ni kad nema smisla (nazalost pretvrdoglava sam osoba) i onda shvatis da ti je kasnije bila taj mjesec ovulacija i da ste eto mogli, ali dobro... ja sam inace osoba koja je operirala endometriozu, povece ciste na oba jajnika :( meni je jednom prilikom cak privatnik jedan rekao da necu moc nikad ostat trudna, iako su u bolnici nakon operacije ljecnici to negirali i rekli da je budala. I sad ovaj zadnji mjesec se dogovorimo da cemo svaki dan bez obzira sto kao pricaju svaki drugi (znamo puno ljudi koji su svaki dan i bas tad ostali trudni), i tako mi krenemo svaki dan a ja pratim sve jos LH trakicama i dva dana prije O se mi ni manje ni vise posadjamo radi neke gluposti naravno i mislim si ja i ovak dns nije bitno bitno je sutra, tu noc nisam bas spavala i imala sam bolove u jajnicima i sutra je LH trakica bila svjetlija, znaci opet smo fulali i tak ni dan kasnije nije bilo akcije i par dana iducih dok se nisam smirila. Jucer sam trebala dobit i nije bilo nicega i onak reko aj idem napravit test kad ga vec imam doma i posto nisam nikad da vidin kako to ide i napravila i ono + ko kuca i onak sta je ovo pokvareno nesto i odo ja privatno betu vadit (uvjerena da su mi se sigurno vratile ciste i da cu morat na operaciju), ali beta je preko 100 znaci vjerovatno se isplatilo tih par dana svaki dan  (napominjem do kraja ciklusa LH trakica je uvijek bila malo roza, crta nije nestajala) 😁😁 zelim vam svima da  sto prije docekate svoj + (ovo je dokaz da i sa cistama i svime se moze) i popiskim LH trakicu posto je dns tek kao 4 tjedan pa da vidite jel se sto moze iz toga vidit, a vi meni drzit3 fige da sve bude u redu! 💙👶 P.S svaki dan 🙈

Bebs
    23. Studeni 2019. 09:52

Sonia33

Bokić, nova sam ovdje pa evo da podijelim svoju priču sa vama, možda nekoga utješi. Znači imam dvoje djece, oba na carski rođena i oba u roku mjesec dana začeta. Zadnji carski bio prije 6 i pol godina. Uglavnom već dvije godine pokušavamo i trećeg bebkana i nikako nam nije uspijevalo. S moje strane sve uredno. Više sam bila luda od simptoma svaki mjesec i mislila to je to ali je m uvijek došla. Imam redovne cikluse, točne u sat. Prošli mj sam radila briseve i gin našla neku bakterijsku upalu, pojma nisam imala jer nisam imala simtoma. Odustala sam i rekla da je to to i da ne mogu više. Uglavnom ovaj cijeli mj sam imala neki drugačiji osjećaj i bila sam u pravu. M mi treba doći sutra a meni su već 2 testa pokazala plusić 😊😊 Sutra radim još jedan jer ne vjerujem 🤭
    Želim dati podršku svima koje silno želite taj plusić i poručiti da ne odustajete. Eto nadam se da sam nekom pomogla 😉😉

Dan razlike smo onda samo meni jucer trebala doci i plusic jucer, nadam se da cemo ostat u kontaktu 😁😁

• Mara Kokosica
    23. Studeni 2019. 10:18

Radila i nista. Mozda je rano jos..

06/20 blighted ovum 8tt.

• Nikol2109
    23. Studeni 2019. 12:15

Pozdrav, nova sam na forumu.. Vec 6mj  mm i  ja pokusavamo ostvariti trudnocu i nikako... Bila sam na uzv sve je uredu, krvni nalazi u redu. (s obzirom da sam med sestra i radim u ginekoloskoj ordinaciji, savjetovala sam se s doktoricom) trenutna mi je situacija da od 29.9. Moja m nije dosla a testovi negativni, beta niska, a na uzv sve idealno... Izludila sam se vise.. Evo sad cekam 2.12. nadajuci da ce se nasa zelja ostvariti.... Oprostite na gnjavaži ali sam stvarno vise luda od iscekivanja svaki mj.. Ima li tko slicnih iskustava? 

• Mara Kokosica
    23. Studeni 2019. 14:29

Nikol2109

Pozdrav, nova sam na forumu.. Vec 6mj mm i ja pokusavamo ostvariti trudnocu i nikako… Bila sam na uzv sve je uredu, krvni nalazi u redu. (s obzirom da sam med sestra i radim u ginekoloskoj ordinaciji, savjetovala sam se s doktoricom) trenutna mi je situacija da od 29.9. Moja m nije dosla a testovi negativni, beta niska, a na uzv sve idealno… Izludila sam se vise.. Evo sad cekam 2.12. nadajuci da ce se nasa zelja ostvariti…. Oprostite na gnjavaži ali sam stvarno vise luda od iscekivanja svaki mj.. Ima li tko slicnih iskustava?

Slicno. I mi toliko pokusavamo, zasad sve okej. Papa uredna kao i ulzv. Ja cekam ponedjeljak. Sretnoo

06/20 blighted ovum 8tt.

23. Studeni 2019. 14:49

Curke a koliko godina imate i koristitr li sta od cajeva?
    Mi isto od 8mj ibzasad nista

• Mare87
    23. Studeni 2019. 14:50

Ja 32, on 35

23. Studeni 2019. 15:06

Mare87

Ja 32, on 35

Aa onda smo tu negdje.
    ja 35 a on 34.
    Pijem caj vrkuta i macin caj miks.
    I uzimam kapsule od konopljike nekih 7 dana.
    A psihu sam donekle smirila💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.