Hahahahaha tufnice, nista bez nutelle...
Ma ubio me taj san, i jos najjace ispricam ga suprugu, on me gleda nekih 5 min i vidim da konta nesto ali ne smije da kaze 😆😆😆 pa ono kao MA TO JE SAMO SAN..
Proslo par dana, on predlaze da podjemo negdje na razgovor sa psihologom, da jednostavno opustimo male sive celije..
Iz prve sam skontala da mu je to palo na pamet zbog mog sna...
Eto mu prilike kad mu dosadim da me strpa u ludaru 😂😂😂😂
Ma ziveli nama ovi sendvici, pa cemo lako za ostalo..
Cure objektivno za sve, ne vazi OPUSTI SE za one koji imaju problem, niti je Ivcy to rekla u tom kontekstu, ali ako ne zatrudnis godinu dana pa valjda imas toliko mozga da znas da trebas kod ljekara na osnovne pretrage,, evo ja npr, prva dva puta uopste nisam planirala da bas taj mj ostanem trudna, a ostala iz prve, a sada kad bih da pikiram tajming e nece pa nece..
Nema potrebe vrijedjati necije misljenje, sigurno je samo htjela pomoci, jer eto kod nje je bas tada urodilo plodom, kad se opustila, pisala je iz svog iskustva..
A meni je vise dosadila prica kako smeta kad se kaze OPUSTI SE, NE RAZMISLJAJ, pa sta , ne mogu ostati trudna i sad kao ono svi mi smetaju zato sto ne mogu, ne savjetuj se sa osobama koje ce ti reci takvo nesto sto ce te uznemiriti, zasto uopste onda i slusas ili citas te osobe..
Zenee volite se, ljubite se sa svojom jacom polovinom, i no stres no sikiriki
Slažem se, definitivno i tokom života, se treba voditi tom mišlju.. Naravno nije to čarobni lijek Al ne škodi.. Ja eto kad sam otišla na pregled očekivala sam dodatne pretrage Al nikako onakve vijesti.. Sad i da hoću ne mogu prestati
To je sasvim normalno, kada znamo sta nas ceka da nam organizam sam detektuje i proizvodi strah i psihoopterecenje..i razumijem te u potpunosti, nema sanse da mozes da ne mislis o tome, i ne treba da ne mislis, u situaciji si gdje treba da ukljucis mozak 300 na sat, i da sve odradis kako treba, jer ides za resenjem..
Ali kad nema problema jasno je da treba dozvoliti sebi da se opustimo, da ne svedemo dan na razmiljanje o tome, i da nam ne utice to na sve ostalo lijepo sto nas okruzuje..
Ja sam imala oba puta carski, i ewo koliko zelim da ostanem trudna, uhvatim sebe da razmisljam, u jbt kako cu opet pod noz, kako cu da trpim bolove rane, mucninu od anestezije, itd..to je normalna reakcija nasih malih sivih celija..😉😉😉
Uff ženske moje, svaka sa sto problema, Al prije ili kasnije i na bilo koji način i mi ćemo imati bebice 😊 idemo samo jako 💞💞💞
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Snjeguljicenista od mene ovaj mjesec, evo prijavljujem pocetak menstruacije, krenulo prije pola sata..nisam ni ocekivala drugaciji rezultat…sad smo opet zaredale minuse. Navijamo za ostale koje cekaju 😍
Ajoj, ajd ak je vec morala doc bolje da je uranila vec da kasni pa lazne nade daje. Sretno slj mj. Cure koje cekajuuu sretno. 🤗
06/20 blighted ovum 8tt.
Evo ja sam nova ovdje. Decko i ja radimo na bebi jao je zelimo. Moje pitanje je...mjerila sam bazalnu temperaturu par dana i svaki dan je veca evo zadnja dva dana 37 al mjerena je popodne. Trebala bi dobit u pon. Dal ima kakav utjecaj ova bazalna sta mi je ovakva?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Bok cure.. evo ne znam ni ja zasto sam imala potrebu se registrirat na ovu stranicu.. (kao da ce mi but lakse :D )
Ali decko i ja pokusavamo od veljace ove godine.. i za sad nista.
Ciklusi uredni, ovulacije prisutne (osjetim ih), zdravi.. ali nikako :/
Ovaj ponedjeljak ju isto ne ocekujem 🙏😀
Bok cure.. evo ne znam ni ja zasto sam imala potrebu se registrirat na ovu stranicu.. (kao da ce mi but lakse :D )
Dobrodosla💪
Jesi pratila Lh trakicama,uzimala kakve cajeve,vitamine?
Mallla, sorry ako si se nasla uvrijedjena, ako te je moj post dirnuo ili nesto sl.tome jer mi to nije bila namjera.
To sam napisala jer ni moja trudnoca nije dosla s neba, pogotovo ne ova iz koje se rodio sin. Jer mi je od spontanog do te trudnoce proslo 5godina. Ja sam ama bas sve nalaze radila i sve je bilo uredno, ali moja glava je bila kaos, strah od ponovljenog, strah od svega jednostavno.
Dobro znam za forum da jer eto nazalost zivot me doveo tu i naucio tome i sve pisem iz svog vlastitog iskustva, jer ni sama nisam bila opustena.
No nebitno, eto ispricavam se ako sam te na bilo koji nacin uvrijedila.
Tebi, kao i ostalim curkama zelim sve najbolje i da i same uskoro dobijete pozitivne testove i imate uspjesne trudnoce!
Lp svima!
Dobrodosla💪
Jesi pratila Lh trakicama,uzimala kakve cajeve,vitamine?
Nisam koristila lh trakice.. jer su mi zaista precizne stvari.. i ovulacija.. a i odnos imamo svakih 2-3 dana ili cesce..
Jedno 2 mjeseca pijem caj po preporuci.. 4 ili 5 vrdta trava, među kojima je vrkuta.
Jedno 3 tjedna pijem folnu od solgara
Bokić, nova sam ovdje pa evo da podijelim svoju priču sa vama, možda nekoga utješi. Znači imam dvoje djece, oba na carski rođena i oba u roku mjesec dana začeta. Zadnji carski bio prije 6 i pol godina. Uglavnom već dvije godine pokušavamo i trećeg bebkana i nikako nam nije uspijevalo. S moje strane sve uredno. Više sam bila luda od simptoma svaki mjesec i mislila to je to ali je m uvijek došla. Imam redovne cikluse, točne u sat. Prošli mj sam radila briseve i gin našla neku bakterijsku upalu, pojma nisam imala jer nisam imala simtoma. Odustala sam i rekla da je to to i da ne mogu više. Uglavnom ovaj cijeli mj sam imala neki drugačiji osjećaj i bila sam u pravu. M mi treba doći sutra a meni su već 2 testa pokazala plusić 😊😊 Sutra radim još jedan jer ne vjerujem 🤭
Želim dati podršku svima koje silno želite taj plusić i poručiti da ne odustajete. Eto nadam se da sam nekom pomogla 😉😉
Čestitam 🧡🧡 čini mi se da je još netko ostao pod upalom trudan 😁
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji