Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    22. Studeni 2019. 17:17

Tufnice ne znam sta da ti kazem, nisam kompetentna vise, jer ni sama vise nista ne ocekujem..poceo mi zestok pms u to dobro poranio..idem u mirovinu sto se tice bebe..
    Svima ostalima zelim sto prije plusice..
    Tufnice sta je tacno problem kod vas, zna li se, mislim sta kaze dr..

Ivcy1306
    22. Studeni 2019. 17:26

Marinalin

Ivcy1306

Marinalin

Pa u biti ako nepratimo trakice i zelimo se opustit bez tih rekvizita onda je najbolje svaki drugi dan odnos i super💪👌

Curke evo da se ubacim.
    Znam da sve to izgleda kao da solim pamet ali evo ja od prvog dana nisam bila opterecena s tim kad cu, nisam koristila trakice, nisam pila nikakve cajeve, folnu, ma bas nista. S muzem sam imala odnose kad nam dodje, nismo spavali skupa jer "moramo" jer je "vrijeme" za sex i sl., jednostavno smo pustili prirodi da odradi svoje kao sto i je. Znaci meni kad bi plodni pocinjali, muz mi je mirisao na kilometre, bila bi s njim dan i noc, jednostavno smo se prepustili jedno drugom tada i 4mj nakon je uspjelo!

Super👌👌👌ima istine u svemu sto si rekla.

a koliko imas godina ?

Imam 29godina, iza sebe jedan spontani u 7.tjednu, jedan porod carskim rezom i evo sad ovu trudnocu.

Mattan28, naravno ne pricam za zene koje imaju probleme, koje imaju anovulatorne cikluse, muzevi lose spermiograme i sl..
    Moja kolegica npr.zdrava da nemoze bit zdravija, ovulacije potvrdjene, muz dobar spermiogram, ima vec kcer jednu i nakon kceri nikako zatrudniti, prije nekih pola godine dobila je plus i na kraju je bila vanmaternicna. Ostala bez desnog jajovoda. Poslje isla na propuhivanje lijevog jajovoda, sve u redu i tu. Jednostavno se tako desilo. I rekla joj dr.da stane na loptu, da je zdrava, mlada, da ne brine, da se jednostavno opusti. Zasto se to desilo ne znaju ali eto desilo se. 

tufnica1602
    22. Studeni 2019. 17:26

Isto tako kao i ti mislim, kod nas je naizgled sve ok, svi nalazi uredni uvijek, ovulacija redovna a do bebe ne dolazi. Psiha valjda ne znam vise ni sama...kako god bilo krivo mi je sto nece da se uhvati nikako. Kod vas sve ok? Mislim na preglede.

Nala33
    22. Studeni 2019. 17:56

Rita88

hej cure, ja jucer bila na folikulometriji i imam folikul od 21 mm i to 10 dc, nekak mi je to rano s obzirom na moje ciklus od 30 dana, rekla mi je da jucer pokrijemo obavezno i da popratim s lh trakicama ako mi bude pozitivna da na dan pozitivne hopsamo i dan poslije. Pusa svima

Bome već dosta je velik, meni obično kad su oko 19 kaže da je to spremno čekam 2 dana i onda stoperica,.. Meni je ovulacija dosta rano ali možda zbog stimalcije jer je bilo i 2-3  vodeća folikula, pokrilo smo dane  od ponedjeljka, sad ne znam da li da još i danas se bacim u akciju jer od danas sam na duphastonu... Samo ti hopsaj jer je folikul spreman... 

Mallla
    22. Studeni 2019. 18:24

Ivcy1306

Marinalin

Ivcy1306

Marinalin

Pa u biti ako nepratimo trakice i zelimo se opustit bez tih rekvizita onda je najbolje svaki drugi dan odnos i super💪👌

Curke evo da se ubacim.
    Znam da sve to izgleda kao da solim pamet ali evo ja od prvog dana nisam bila opterecena s tim kad cu, nisam koristila trakice, nisam pila nikakve cajeve, folnu, ma bas nista. S muzem sam imala odnose kad nam dodje, nismo spavali skupa jer "moramo" jer je "vrijeme" za sex i sl., jednostavno smo pustili prirodi da odradi svoje kao sto i je. Znaci meni kad bi plodni pocinjali, muz mi je mirisao na kilometre, bila bi s njim dan i noc, jednostavno smo se prepustili jedno drugom tada i 4mj nakon je uspjelo!

Super👌👌👌ima istine u svemu sto si rekla.

a koliko imas godina ?

Imam 29godina, iza sebe jedan spontani u 7.tjednu, jedan porod carskim rezom i evo sad ovu trudnocu.

Mattan28, naravno ne pricam za zene koje imaju probleme, koje imaju anovulatorne cikluse, muzevi lose spermiograme i sl..
    Moja kolegica npr.zdrava da nemoze bit zdravija, ovulacije potvrdjene, muz dobar spermiogram, ima vec kcer jednu i nakon kceri nikako zatrudniti, prije nekih pola godine dobila je plus i na kraju je bila vanmaternicna. Ostala bez desnog jajovoda. Poslje isla na propuhivanje lijevog jajovoda, sve u redu i tu. Jednostavno se tako desilo. I rekla joj dr.da stane na loptu, da je zdrava, mlada, da ne brine, da se jednostavno opusti. Zasto se to desilo ne znaju ali eto desilo se.

E sorry al ovo su priče za malu djecu. Ovako pisat može samo netko tko je već trudan i malo je sranje to pisat curama koje se trude skoro godinu dana ili već godinu dana. Manje više sve su krenule opušteno misleći da se trudan ostaje samo tako pa su prošli mjeseci i došle ideje da se proba s praćenjem. Pa kad ni to ne uspjeva onda razno razne pretrage. Što znači da su tek nakon xyz mjeseci saznale da imaju ili da nemaju problem. Svaka čast onima koji ostanu trudni bez problema i bez opterećivanja al nije "opustiti se samo" tek tako lako.... Niti ijedna koja je na ovom forumu može tvrdit kako je 100% opuštena, jer da je pojma ne bi imala za ovaj forum.... Ma sad sam otišla u krajnosti al malo mi ide na živce čarobno rješenje "opusti se". Inače ne pucam ovdje osobno ni na koga al probajte shvatit koliko teško mogu pasti ženama koje se trude riječi poput "samo se opusti". 

url=https://lilypie.com]

sneguljica1
    22. Studeni 2019. 18:33

tufnica1602

Isto tako kao i ti mislim, kod nas je naizgled sve ok, svi nalazi uredni uvijek, ovulacija redovna a do bebe ne dolazi. Psiha valjda ne znam vise ni sama…kako god bilo krivo mi je sto nece da se uhvati nikako. Kod vas sve ok? Mislim na preglede.

I  nama sve okey, mm je radio opet spermiogram, vise nego dobar..kod mene sve kako treba..
    Nzm vise ni sama, O imam, svi nalazi uredni, samo se tripujem nesto..
    E necu vise, sad idem iz inata da napravim pun oval tost sendvica i da se unistim 😆😆😆😆😆
    Necu vise nista da pazim, cak sam i gluten izbacila skoto skroz, ishranu skroz prepravila..ma ne zelim da mucim samu sebe..
    Okidac mi je bio kad sam skoro neku noc sanjala da sam se porodila, tada sam shvatila koliko sam sebe unistila..
    Ne treba to da dozvolimo..

sneguljica1
    22. Studeni 2019. 18:39

Cure objektivno za sve, ne vazi OPUSTI SE za one koji imaju problem, niti je Ivcy to rekla u tom kontekstu, ali ako ne zatrudnis godinu dana pa valjda imas toliko mozga da znas da trebas kod ljekara na osnovne pretrage,, evo ja npr, prva dva puta uopste nisam planirala da bas taj mj ostanem trudna, a ostala iz prve, a sada kad bih da pikiram tajming e nece pa nece..
    Nema potrebe vrijedjati necije misljenje, sigurno je samo htjela pomoci, jer eto kod nje je bas tada urodilo plodom, kad se opustila, pisala je iz svog iskustva..
    A meni je vise dosadila prica kako smeta kad se kaze OPUSTI SE, NE RAZMISLJAJ, pa sta , ne mogu ostati trudna i sad kao ono svi mi smetaju zato sto ne mogu, ne savjetuj se sa osobama koje ce ti reci takvo nesto sto ce te uznemiriti, zasto uopste onda i slusas ili citas te osobe..
    Zenee volite se, ljubite se sa svojom jacom polovinom, i no stres no sikiriki

Sonia33
    22. Studeni 2019. 19:00

Bokić, nova sam ovdje pa evo da podijelim svoju priču sa vama, možda nekoga utješi. Znači imam dvoje djece, oba na carski rođena i oba u roku mjesec dana začeta. Zadnji carski bio prije 6 i pol godina. Uglavnom već dvije godine pokušavamo i trećeg bebkana i nikako nam nije uspijevalo. S moje strane sve uredno. Više sam bila luda od simptoma svaki mjesec i mislila to je to ali je m uvijek došla. Imam redovne cikluse, točne u sat. Prošli mj sam radila briseve i gin našla neku bakterijsku upalu, pojma nisam imala jer nisam imala simtoma. Odustala sam i rekla da je to to i da ne mogu više. Uglavnom ovaj cijeli mj sam imala neki drugačiji osjećaj i bila sam u pravu. M mi treba doći sutra a meni su već 2 testa pokazala plusić 😊😊 Sutra radim još jedan jer ne vjerujem 🤭
    Želim dati podršku svima koje silno želite taj plusić i poručiti da ne odustajete. Eto nadam se da sam nekom pomogla 😉😉 

tufnica1602
    22. Studeni 2019. 19:21

E i ja sam isto to sanjala i to nekoliko puta do sada kako se poradjam i par puta bebu..ma daj vise, dobro si rekla daj mi teglu nutelle da spucam odmah cijelu 😂😂😂

Matkiša 😎
    22. Studeni 2019. 19:23

sneguljica1

Cure objektivno za sve, ne vazi OPUSTI SE za one koji imaju problem, niti je Ivcy to rekla u tom kontekstu, ali ako ne zatrudnis godinu dana pa valjda imas toliko mozga da znas da trebas kod ljekara na osnovne pretrage,, evo ja npr, prva dva puta uopste nisam planirala da bas taj mj ostanem trudna, a ostala iz prve, a sada kad bih da pikiram tajming e nece pa nece..
    Nema potrebe vrijedjati necije misljenje, sigurno je samo htjela pomoci, jer eto kod nje je bas tada urodilo plodom, kad se opustila, pisala je iz svog iskustva..
    A meni je vise dosadila prica kako smeta kad se kaze OPUSTI SE, NE RAZMISLJAJ, pa sta , ne mogu ostati trudna i sad kao ono svi mi smetaju zato sto ne mogu, ne savjetuj se sa osobama koje ce ti reci takvo nesto sto ce te uznemiriti, zasto uopste onda i slusas ili citas te osobe..
    Zenee volite se, ljubite se sa svojom jacom polovinom, i no stres no sikiriki

Slažem se, definitivno i tokom života, se treba voditi tom mišlju.. Naravno nije to čarobni lijek Al ne škodi.. Ja eto kad sam otišla na pregled očekivala sam dodatne pretrage Al nikako onakve vijesti.. Sad i da hoću ne mogu prestati misliti na to da me čeka sav taj proces umjetne oplodnje 😔 i žao mi je što sam toliko čekala na bebača.. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.