Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala33
    24. Studeni 2019. 16:14

Rita88

Bebs hvala sto si podijelila s nama svoju pricu, nadam se da cemo i mi brzo ugledat plus. Meni je jutros bila pozitivna trakica, zaskocila sam muza i jos sutra skacem ☺️ bili smo vrijedni ovih dana, valjda ce bit i neki rezultat za 14 dana :)
    Nala kako si ti?
    Ela i tebi je radno ko i meni 🤞
    I da za ostale cure koje su pitale za godine, meni je 31 a mom muzu 35

Hej evo isto... Na čekanju. Od petka na duphastonu i sad tako 12 dana. Onda čekam hoće li vještica doći ili ne. Ali probati ću ne umislajti simptome... Oko gleda cice, gledaš ovo ono ali u biti isto je kod menge i početak trudnoće.... Vident cemo šta bude... Držim fige svima nama i da bude predbozicnih plusica.
    Ne znam ako sam ja napisala ja sam 35 on 38. 

jelenajelena
    24. Studeni 2019. 18:38

Cure sretnoo......drzim fige ovim koje ne cekaju,,,,
    Tufniiiiceeeeee,,gdje si??kako si mi ti??🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Princess Mimi
    24. Studeni 2019. 19:01

Marta14

Meni nikako ova vjestica zavrsit, danas 6ti dan, inace bude 3!Bas sam se usrecila sa onom vrkutom..🙈🙈
    Pocetkom 9tog mj smo poceli na bebi raditi..
    Ja 31 on 35..jedno dijete.
    U 1mj imam termin kod gin. Ako ne uspije do tada..

Znam samo da su mi jajnici ok jer sam imala operaciju na proljece i sve su mi pregledali..

Kupila sam LH trakice pa cu probat sa njima.

Prestajes piti vrkutu ili?
    Meni stoji u kuhinji, ne usudim se😂😂

Princess Mimi
    24. Studeni 2019. 19:04

Za cure koje su pitale, radimo od početka rujna na bebi.
    Ja imam 27 godina a mm 28. Pijem samo folat od Solgara😊
    Danas mi je 22. dc ali je prošli mjesec bio sav zbrčkan pa nisam uspjela uloviti o na trakicu kako spada.

tufnica1602
    24. Studeni 2019. 21:21

Jelenaaaa draga moja, tu sam tu sam...pratim sve samo se ne javljam, menstruacija u tijeku drugi dan evo, trenutno pricam s muzem o tome svemu.. a ti kako di?

• tonkica031
    24. Studeni 2019. 21:22

Ja cekam jos 7 dana iako su mi dojke vas bolne i stalno imam neka blaga probadanja u stomaku malo lijevo malo desno pa sredina. Ne mogu docekat iduci ponedjeljak

Sonia33
    24. Studeni 2019. 22:43

Imam 33 god a mužić 36.Meni su simptomi krenuli desetak dana prije m. Inače simtomi pms-a mi budu par dana prije m. Probadanje u jajnicima, glavobolja, bolovi u križima, grudi punije i svrbile su me, nisu me boljele. Pet dana prije očekivane m(koja nije došla😊) primjetila sam izražene vene po prsima i nogama. Inače u pms budem živčana i sva prištava a sad ništa od toga. Osječala sam se nekako sretno i ništa me nije moglo naživcirati a od prištića ni P. Imala sam neki osjećaj da je to to ovaj mj ali nisam vjerovala jer sam se razočarala ni sama neznam koliko puta u ove dvije god. Zato kad je plusić pokazao napravila sam još 4 za svaki slučaj i svaki je bio pozitivan 😊😊😊

Sonia33
    24. Studeni 2019. 22:44

I zaboravila sam spomenuti bjelkasti iscjedak cijelo vrijeme od kad O završila. 

Talija
    24. Studeni 2019. 22:53

Sonia33, čestitke od srca! Konačno stižu predblagdanski plusići! Drži fige svima nama koje želimo isto, a tebi želim urednu i školsku trudnoću! 🥰

jelenajelena
    24. Studeni 2019. 22:54

tufnica1602

Jelenaaaa draga moja, tu sam tu sam…pratim sve samo se ne javljam, menstruacija u tijeku drugi dan evo, trenutno pricam s muzem o tome svemu.. a ti kako di?

Ja sam ovih dana pomalo u akciji😂ali svaki 3.dan,posto muz putuje pa jbg ako se uhvati sta god bilo bi dobro😁😁😂..i ti draga cim vjestica ode odma akcija💪💪😁😂🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.