Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    23. Studeni 2019. 21:19

Sretno nam bilo! 👍👍👍

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Bebs
    24. Studeni 2019. 01:12

Marinalin

Curke a koliko godina imate i koristitr li sta od cajeva?
    Mi isto od 8mj ibzasad nista

Ja imam 28 i nisam nista koristila ni od cajeva ni nicega

Bebs
    24. Studeni 2019. 01:24

sanja0508

Bebs

Evo da se i ja javim i unaprijed se ispricavam na dugackom postu! Nisam bila aktivna ovdje sto se tice pisanja, ali san redovno citala (vec neka 3-4mj) sto pisete. Moja prica krece ovako, dugo zelimo imati bebu i od 9mj recimo da radimo na tome… recimo iz razloga sto prvi mjesec niti ne znas kako stvari funkcioniraju i vodis se onom svaki drugi dan, malo si pod stresom i fulas sve "dane" (neiskustvo) i tu pomaze jako grupa, na nacin da kupis LH trakice (prvi put tu cujes sta je to, kako i zasto se koristi, velika vam HVALA!), i onda drugi mjesec nema mi draze nego kad procitam da se jos netko svadja s dragim i eto nije bilo odnosa (nekako ti dodje lakse kad vidis da nisi jedini) i onda se tako posvadjas i zaprjetis da kad niste imali odnose kad je trebalo i necete ni kad nema smisla (nazalost pretvrdoglava sam osoba) i onda shvatis da ti je kasnije bila taj mjesec ovulacija i da ste eto mogli, ali dobro… ja sam inace osoba koja je operirala endometriozu, povece ciste na oba jajnika :( meni je jednom prilikom cak privatnik jedan rekao da necu moc nikad ostat trudna, iako su u bolnici nakon operacije ljecnici to negirali i rekli da je budala. I sad ovaj zadnji mjesec se dogovorimo da cemo svaki dan bez obzira sto kao pricaju svaki drugi (znamo puno ljudi koji su svaki dan i bas tad ostali trudni), i tako mi krenemo svaki dan a ja pratim sve jos LH trakicama i dva dana prije O se mi ni manje ni vise posadjamo radi neke gluposti naravno i mislim si ja i ovak dns nije bitno bitno je sutra, tu noc nisam bas spavala i imala sam bolove u jajnicima i sutra je LH trakica bila svjetlija, znaci opet smo fulali i tak ni dan kasnije nije bilo akcije i par dana iducih dok se nisam smirila. Jucer sam trebala dobit i nije bilo nicega i onak reko aj idem napravit test kad ga vec imam doma i posto nisam nikad da vidin kako to ide i napravila i ono + ko kuca i onak sta je ovo pokvareno nesto i odo ja privatno betu vadit (uvjerena da su mi se sigurno vratile ciste i da cu morat na operaciju), ali beta je preko 100 znaci vjerovatno se isplatilo tih par dana svaki dan

Bravo i cestitam na plusu. Lijepo je procitati ovaku pricu koja na kraju zavrsim sa necim ovako divnim. 😊Zelim ti urednu trudnocu u da uzivas u njoj svaki dan. 😍

Hvala i ja vama svima zelim isto 💙😍👶

Bebs
    24. Studeni 2019. 01:26

Bebs

sanja0508

Bebs

Evo da se i ja javim i unaprijed se ispricavam na dugackom postu! Nisam bila aktivna ovdje sto se tice pisanja, ali san redovno citala (vec neka 3-4mj) sto pisete. Moja prica krece ovako, dugo zelimo imati bebu i od 9mj recimo da radimo na tome… recimo iz razloga sto prvi mjesec niti ne znas kako stvari funkcioniraju i vodis se onom svaki drugi dan, malo si pod stresom i fulas sve "dane" (neiskustvo) i tu pomaze jako grupa, na nacin da kupis LH trakice (prvi put tu cujes sta je to, kako i zasto se koristi, velika vam HVALA!), i onda drugi mjesec nema mi draze nego kad procitam da se jos netko svadja s dragim i eto nije bilo odnosa (nekako ti dodje lakse kad vidis da nisi jedini) i onda se tako posvadjas i zaprjetis da kad niste imali odnose kad je trebalo i necete ni kad nema smisla (nazalost pretvrdoglava sam osoba) i onda shvatis da ti je kasnije bila taj mjesec ovulacija i da ste eto mogli, ali dobro… ja sam inace osoba koja je operirala endometriozu, povece ciste na oba jajnika :( meni je jednom prilikom cak privatnik jedan rekao da necu moc nikad ostat trudna, iako su u bolnici nakon operacije ljecnici to negirali i rekli da je budala. I sad ovaj zadnji mjesec se dogovorimo da cemo svaki dan bez obzira sto kao pricaju svaki drugi (znamo puno ljudi koji su svaki dan i bas tad ostali trudni), i tako mi krenemo svaki dan a ja pratim sve jos LH trakicama i dva dana prije O se mi ni manje ni vise posadjamo radi neke gluposti naravno i mislim si ja i ovak dns nije bitno bitno je sutra, tu noc nisam bas spavala i imala sam bolove u jajnicima i sutra je LH trakica bila svjetlija, znaci opet smo fulali i tak ni dan kasnije nije bilo akcije i par dana iducih dok se nisam smirila. Jucer sam trebala dobit i nije bilo nicega i onak reko aj idem napravit test kad ga vec imam doma i posto nisam nikad da vidin kako to ide i napravila i ono + ko kuca i onak sta je ovo pokvareno nesto i odo ja privatno betu vadit (uvjerena da su mi se sigurno vratile ciste i da cu morat na operaciju), ali beta je preko 100 znaci vjerovatno se isplatilo tih par dana svaki dan

Bravo i cestitam na plusu. Lijepo je procitati ovaku pricu koja na kraju zavrsim sa necim ovako divnim. 😊Zelim ti urednu trudnocu u da uzivas u njoj svaki dan. 😍

Hvala i ja vama svima zelim isto 💙😍👶

Mislim na to da sto prije ugledate plusic 😁😁

Bebs
    24. Studeni 2019. 01:27

Mara Kokosica

sanja0508

Bebs

Slazem se. Sretno. Zelim ti skolsku trudnocu. 🤗😘

Hvala i ja se nadam tvojem plusu u ponedjeljak 💙😘

• ela32
    24. Studeni 2019. 10:51

Sretno curama sutra! 😉🤞
    Moja ovulacija je upravo u tijeku pa se idem bacit na muza par puta danas 😁😁

• Mara Kokosica
    24. Studeni 2019. 11:04

ela32

Sretno curama sutra! 😉🤞
    Moja ovulacija je upravo u tijeku pa se idem bacit na muza par puta danas 😁😁

Ne pustaj ga danas. Drzim fige da se uhvati. 
    Nama isto bilo zanosno jutro, ali poslije odnosa bilo krvi. Izgleda da je mens u tijelu 😔😔😔

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    24. Studeni 2019. 11:05

U tijeku*

06/20 blighted ovum 8tt.

Rita88
    24. Studeni 2019. 13:08

Bebs hvala sto si podijelila s nama svoju pricu, nadam se da cemo i mi brzo ugledat plus. Meni je jutros bila pozitivna trakica, zaskocila sam muza i jos sutra skacem ☺️ bili smo vrijedni ovih dana, valjda ce bit i neki rezultat za 14 dana :)
     Nala kako si ti?
    Ela i tebi je radno ko i meni 🤞
    I da za ostale cure koje su pitale za godine, meni je 31 a mom muzu 35 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Marta14
    24. Studeni 2019. 14:55

Meni nikako ova vjestica zavrsit, danas 6ti dan, inace bude 3!Bas sam se usrecila sa onom vrkutom..🙈🙈
    Pocetkom 9tog mj smo poceli na bebi raditi.. 
    Ja 31 on 35..jedno dijete. 
    U 1mj imam termin kod gin. Ako ne uspije do tada.. 

Znam samo da su mi jajnici ok jer sam imala operaciju na proljece i sve su mi pregledali..

Kupila sam LH trakice pa cu probat sa njima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.