Bok cure, evo da se ja na kratko javim…. čekam da mi dođe M jer je potvrđeno po betaHCG da ništa od ovog ciklusa pa onda u nove pobjede, ali bez čajeva, bez trakica… sve me to previše opterečuje. Probat ćemo pokriti svaki drugi dan pa se nadati najboljem… sretno svim curama, da bide novi val plusića 💖
Dr mi je savjetovala da je i najbolje svako drugi dan. Samo opusteno i sretnoo 🤗
Tak ćemo i napraviti, 2 puta nam je tako i uspjelo… kada ti (ne) očekuješ? …
Ja se nadam da ćemo sve uskoro ugledati naše plusiće 💕
Ne ocekujem je u ponedjeljak 😏 . Ee mozda ovo bude treca sreca za vas 🤗
06/20 blighted ovum 8tt.
Cini mi se odavno nisu zaredali plusići. Ajdee čekamo vas. Mozda nam Djed Bozicnjak donese slatke poklone 😍
06/20 blighted ovum 8tt.
Pa u biti ako nepratimo trakice i zelimo se opustit bez tih rekvizita onda je najbolje svaki drugi dan odnos i super💪👌
Pa u biti ako nepratimo trakice i zelimo se opustit bez tih rekvizita onda je najbolje svaki drugi dan odnos i super💪👌
Curke evo da se ubacim.
Znam da sve to izgleda kao da solim pamet ali evo ja od prvog dana nisam bila opterecena s tim kad cu, nisam koristila trakice, nisam pila nikakve cajeve, folnu, ma bas nista. S muzem sam imala odnose kad nam dodje, nismo spavali skupa jer "moramo" jer je "vrijeme" za sex i sl., jednostavno smo pustili prirodi da odradi svoje kao sto i je. Znaci meni kad bi plodni pocinjali, muz mi je mirisao na kilometre, bila bi s njim dan i noc, jednostavno smo se prepustili jedno drugom tada i 4mj nakon je uspjelo!
Curke evo da se ubacim.
Znam da sve to izgleda kao da solim pamet ali evo ja od prvog dana nisam bila opterecena s tim kad cu, nisam koristila trakice, nisam pila nikakve cajeve, folnu, ma bas nista. S muzem sam imala odnose kad nam dodje, nismo spavali skupa jer "moramo" jer je "vrijeme" za sex i sl., jednostavno smo pustili prirodi da odradi svoje kao sto i je. Znaci meni kad bi plodni pocinjali, muz mi je mirisao na kilometre, bila bi s njim dan i noc, jednostavno smo se prepustili jedno drugom tada i 4mj nakon je uspjelo!
Super👌👌👌ima istine u svemu sto si rekla.
a koliko imas godina ?
hej cure, ja jucer bila na folikulometriji i imam folikul od 21 mm i to 10 dc, nekak mi je to rano s obzirom na moje ciklus od 30 dana, rekla mi je da jucer pokrijemo obavezno i da popratim s lh trakicama ako mi bude pozitivna da na dan pozitivne hopsamo i dan poslije. Pusa svima
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Curke evo da se ubacim.
Sve je to ok, ali ne i kod nekoga ko dugo pokušava.. Jer ako ne ide i ako imaš problem moraš potrefit tih 12-24 najplodnijih sati sa trakicama i folikulometrijom 🤔 i nadati se, nažalost.. Ja se više ne nadam, treba doći tj ne doći u ponedjeljak ali nemam simptome osim probadanja lagano
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
I zanima me cure koje ste išle na MPO kolike su šanse zapravo?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Snjeguljice nista od mene ovaj mjesec, evo prijavljujem pocetak menstruacije, krenulo prije pola sata..nisam ni ocekivala drugaciji rezultat...sad smo opet zaredale minuse. Navijamo za ostale koje cekaju 😍
Hej cure,
Evo ja bila kod ginekologa danas i eto veli da mi je desni jajnik skroz uz maternicu..pa me zanima dali se mozda tko jos susreo sa tim?
Preporučila mi je da pijem caj od marulje i vrkute..
A folikul mi je u lijevom jajniku 3,5 cm..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji