Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala33
    21. Studeni 2019. 19:22

Luna55

Zelim ti puno srece😉👍javi kako je proslo😊

Hvala i tebi 😊

tufnica1602
    21. Studeni 2019. 20:07

Nala33 aha tako, puno srece ti zelim da nas obradujes za jedno 2 tjedna ❤️😘

Nala33
    21. Studeni 2019. 20:26

tufnica1602

Nala33 aha tako, puno srece ti zelim da nas obradujes za jedno 2 tjedna ❤️😘

Hvala, i tebi sretno i drugim curama di su plusevi 💪❤️

regi
    21. Studeni 2019. 20:43

Ja od ponedjeljka krecem na folikulometriju💪💪prije dva ciklusa sam imala.biokemijsku..taman cu oko Bozica znati jel ovaj ciklus uspio..prvi put krecem na to i nadam se da ce biti i zadnji💪💪💪

• Mara Kokosica
    22. Studeni 2019. 07:30

regi

Ja od ponedjeljka krecem na folikulometriju💪💪prije dva ciklusa sam imala.biokemijsku..taman cu oko Bozica znati jel ovaj ciklus uspio..prvi put krecem na to i nadam se da ce biti i zadnji💪💪💪

Sretnoo draga Regi.

Ev mene vec tri dana muci proljev, al samo ujutro. Nadam se da je ovaj ciklus urodio plodom. Jedva necekam ponedjeljak haha

06/20 blighted ovum 8tt.

Nova19
    22. Studeni 2019. 07:48

Bok cure, evo da se ja na kratko javim.... čekam da mi dođe M jer je potvrđeno po betaHCG da ništa od ovog ciklusa pa onda u nove pobjede, ali bez čajeva, bez trakica... sve me to previše opterečuje. Probat ćemo pokriti svaki drugi dan pa se nadati najboljem... sretno svim curama, da bide novi val plusića 💖

• Mara Kokosica
    22. Studeni 2019. 08:03

Nova19

Bok cure, evo da se ja na kratko javim…. čekam da mi dođe M jer je potvrđeno po betaHCG da ništa od ovog ciklusa pa onda u nove pobjede, ali bez čajeva, bez trakica… sve me to previše opterečuje. Probat ćemo pokriti svaki drugi dan pa se nadati najboljem… sretno svim curama, da bide novi val plusića 💖

Dr mi je savjetovala da je i najbolje svako drugi dan. Samo opusteno i sretnoo 🤗

06/20 blighted ovum 8tt.

Nova19
    22. Studeni 2019. 08:30

Mara Kokosica

Nova19

Bok cure, evo da se ja na kratko javim…. čekam da mi dođe M jer je potvrđeno po betaHCG da ništa od ovog ciklusa pa onda u nove pobjede, ali bez čajeva, bez trakica… sve me to previše opterečuje. Probat ćemo pokriti svaki drugi dan pa se nadati najboljem… sretno svim curama, da bide novi val plusića 💖

Dr mi je savjetovala da je i najbolje svako drugi dan. Samo opusteno i sretnoo 🤗

Tak ćemo i napraviti, 2 puta nam je tako i uspjelo... kada ti (ne) očekuješ? ... 
    Ja se nadam da ćemo sve uskoro ugledati naše plusiće 💕

sneguljica1
    22. Studeni 2019. 08:38

Jutro curee...zelim da uskoro pocnu plusici...
    Tufniceee brojis sitnooo koliko znam..
    Ima li kakvih naglasaja..?
    Od mene ni ovaj ciklus nista, poceo pms u pravom obliku te rijeci 😈😈😈
    Ali necu se sjekirati, prestajem i sa cajevima i kapima i lh trakicama i sa svim..sve me to lomi..
    Krecem u akciju da ubacim neke novitete u svakodnevnicu..razmatram polazak na neki kurs..

regi
    22. Studeni 2019. 08:39

Mara Kokosica

regi

Sretnoo draga Regi.

Ev mene vec tri dana muci proljev, al samo ujutro. Nadam se da je ovaj ciklus urodio plodom. Jedva necekam ponedjeljak haha

Drzim ti fige🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.