Nala33 aha tako, puno srece ti zelim da nas obradujes za jedno 2 tjedna ❤️😘
Nala33 aha tako, puno srece ti zelim da nas obradujes za jedno 2 tjedna ❤️😘
Hvala, i tebi sretno i drugim curama di su plusevi 💪❤️
Ja od ponedjeljka krecem na folikulometriju💪💪prije dva ciklusa sam imala.biokemijsku..taman cu oko Bozica znati jel ovaj ciklus uspio..prvi put krecem na to i nadam se da ce biti i zadnji💪💪💪
Ja od ponedjeljka krecem na folikulometriju💪💪prije dva ciklusa sam imala.biokemijsku..taman cu oko Bozica znati jel ovaj ciklus uspio..prvi put krecem na to i nadam se da ce biti i zadnji💪💪💪
Sretnoo draga Regi.
Ev mene vec tri dana muci proljev, al samo ujutro. Nadam se da je ovaj ciklus urodio plodom. Jedva necekam ponedjeljak haha
06/20 blighted ovum 8tt.
Bok cure, evo da se ja na kratko javim.... čekam da mi dođe M jer je potvrđeno po betaHCG da ništa od ovog ciklusa pa onda u nove pobjede, ali bez čajeva, bez trakica... sve me to previše opterečuje. Probat ćemo pokriti svaki drugi dan pa se nadati najboljem... sretno svim curama, da bide novi val plusića 💖
Bok cure, evo da se ja na kratko javim…. čekam da mi dođe M jer je potvrđeno po betaHCG da ništa od ovog ciklusa pa onda u nove pobjede, ali bez čajeva, bez trakica… sve me to previše opterečuje. Probat ćemo pokriti svaki drugi dan pa se nadati najboljem… sretno svim curama, da bide novi val plusića 💖
Dr mi je savjetovala da je i najbolje svako drugi dan. Samo opusteno i sretnoo 🤗
06/20 blighted ovum 8tt.
Bok cure, evo da se ja na kratko javim…. čekam da mi dođe M jer je potvrđeno po betaHCG da ništa od ovog ciklusa pa onda u nove pobjede, ali bez čajeva, bez trakica… sve me to previše opterečuje. Probat ćemo pokriti svaki drugi dan pa se nadati najboljem… sretno svim curama, da bide novi val plusića 💖
Dr mi je savjetovala da je i najbolje svako drugi dan. Samo opusteno i sretnoo 🤗
Tak ćemo i napraviti, 2 puta nam je tako i uspjelo... kada ti (ne) očekuješ? ...
Ja se nadam da ćemo sve uskoro ugledati naše plusiće 💕
Jutro curee...zelim da uskoro pocnu plusici...
Tufniceee brojis sitnooo koliko znam..
Ima li kakvih naglasaja..?
Od mene ni ovaj ciklus nista, poceo pms u pravom obliku te rijeci 😈😈😈
Ali necu se sjekirati, prestajem i sa cajevima i kapima i lh trakicama i sa svim..sve me to lomi..
Krecem u akciju da ubacim neke novitete u svakodnevnicu..razmatram polazak na neki kurs..
Sretnoo draga Regi.
Ev mene vec tri dana muci proljev, al samo ujutro. Nadam se da je ovaj ciklus urodio plodom. Jedva necekam ponedjeljak haha
Drzim ti fige🤗🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji