Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikol2109
    23. Studeni 2019. 15:12

Marinalin

Curke a koliko godina imate i koristitr li sta od cajeva?
    Mi isto od 8mj ibzasad nista

Ja 22,on 26.. Ne pijem nista jos 😕

• Mara Kokosica
    23. Studeni 2019. 16:11

Ja 25,on 34. Pijem folnu i biljne kapi za zenske tegobe. Jer imam bolne mentruacije prvi dan.

06/20 blighted ovum 8tt.

sanja0508
    23. Studeni 2019. 17:15

Bebs

Evo da se i ja javim i unaprijed se ispricavam na dugackom postu! Nisam bila aktivna ovdje sto se tice pisanja, ali san redovno citala (vec neka 3-4mj) sto pisete. Moja prica krece ovako, dugo zelimo imati bebu i od 9mj recimo da radimo na tome… recimo iz razloga sto prvi mjesec niti ne znas kako stvari funkcioniraju i vodis se onom svaki drugi dan, malo si pod stresom i fulas sve "dane" (neiskustvo) i tu pomaze jako grupa, na nacin da kupis LH trakice (prvi put tu cujes sta je to, kako i zasto se koristi, velika vam HVALA!), i onda drugi mjesec nema mi draze nego kad procitam da se jos netko svadja s dragim i eto nije bilo odnosa (nekako ti dodje lakse kad vidis da nisi jedini) i onda se tako posvadjas i zaprjetis da kad niste imali odnose kad je trebalo i necete ni kad nema smisla (nazalost pretvrdoglava sam osoba) i onda shvatis da ti je kasnije bila taj mjesec ovulacija i da ste eto mogli, ali dobro… ja sam inace osoba koja je operirala endometriozu, povece ciste na oba jajnika :( meni je jednom prilikom cak privatnik jedan rekao da necu moc nikad ostat trudna, iako su u bolnici nakon operacije ljecnici to negirali i rekli da je budala. I sad ovaj zadnji mjesec se dogovorimo da cemo svaki dan bez obzira sto kao pricaju svaki drugi (znamo puno ljudi koji su svaki dan i bas tad ostali trudni), i tako mi krenemo svaki dan a ja pratim sve jos LH trakicama i dva dana prije O se mi ni manje ni vise posadjamo radi neke gluposti naravno i mislim si ja i ovak dns nije bitno bitno je sutra, tu noc nisam bas spavala i imala sam bolove u jajnicima i sutra je LH trakica bila svjetlija, znaci opet smo fulali i tak ni dan kasnije nije bilo akcije i par dana iducih dok se nisam smirila. Jucer sam trebala dobit i nije bilo nicega i onak reko aj idem napravit test kad ga vec imam doma i posto nisam nikad da vidin kako to ide i napravila i ono + ko kuca i onak sta je ovo pokvareno nesto i odo ja privatno betu vadit (uvjerena da su mi se sigurno vratile ciste i da cu morat na operaciju), ali beta je preko 100 znaci vjerovatno se isplatilo tih par dana svaki dan 

Bravo i cestitam na plusu. Lijepo je procitati ovaku pricu koja na kraju zavrsim sa necim ovako divnim. 😊Zelim ti urednu trudnocu u da uzivas u njoj svaki dan. 😍 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Mara Kokosica
    23. Studeni 2019. 17:45

sanja0508

Bebs

Evo da se i ja javim i unaprijed se ispricavam na dugackom postu! Nisam bila aktivna ovdje sto se tice pisanja, ali san redovno citala (vec neka 3-4mj) sto pisete. Moja prica krece ovako, dugo zelimo imati bebu i od 9mj recimo da radimo na tome… recimo iz razloga sto prvi mjesec niti ne znas kako stvari funkcioniraju i vodis se onom svaki drugi dan, malo si pod stresom i fulas sve "dane" (neiskustvo) i tu pomaze jako grupa, na nacin da kupis LH trakice (prvi put tu cujes sta je to, kako i zasto se koristi, velika vam HVALA!), i onda drugi mjesec nema mi draze nego kad procitam da se jos netko svadja s dragim i eto nije bilo odnosa (nekako ti dodje lakse kad vidis da nisi jedini) i onda se tako posvadjas i zaprjetis da kad niste imali odnose kad je trebalo i necete ni kad nema smisla (nazalost pretvrdoglava sam osoba) i onda shvatis da ti je kasnije bila taj mjesec ovulacija i da ste eto mogli, ali dobro… ja sam inace osoba koja je operirala endometriozu, povece ciste na oba jajnika :( meni je jednom prilikom cak privatnik jedan rekao da necu moc nikad ostat trudna, iako su u bolnici nakon operacije ljecnici to negirali i rekli da je budala. I sad ovaj zadnji mjesec se dogovorimo da cemo svaki dan bez obzira sto kao pricaju svaki drugi (znamo puno ljudi koji su svaki dan i bas tad ostali trudni), i tako mi krenemo svaki dan a ja pratim sve jos LH trakicama i dva dana prije O se mi ni manje ni vise posadjamo radi neke gluposti naravno i mislim si ja i ovak dns nije bitno bitno je sutra, tu noc nisam bas spavala i imala sam bolove u jajnicima i sutra je LH trakica bila svjetlija, znaci opet smo fulali i tak ni dan kasnije nije bilo akcije i par dana iducih dok se nisam smirila. Jucer sam trebala dobit i nije bilo nicega i onak reko aj idem napravit test kad ga vec imam doma i posto nisam nikad da vidin kako to ide i napravila i ono + ko kuca i onak sta je ovo pokvareno nesto i odo ja privatno betu vadit (uvjerena da su mi se sigurno vratile ciste i da cu morat na operaciju), ali beta je preko 100 znaci vjerovatno se isplatilo tih par dana svaki dan

Bravo i cestitam na plusu. Lijepo je procitati ovaku pricu koja na kraju zavrsim sa necim ovako divnim. 😊Zelim ti urednu trudnocu u da uzivas u njoj svaki dan. 😍

Slazem se. Sretno. Zelim ti skolsku trudnocu. 🤗😘

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    23. Studeni 2019. 17:47

Inace mogu sve pojest. Ali zadnja dva dana mi stalno neka muka. Stoji mi u grlu. I da probava je losa, proljev.  Je li rano za simptome sta mislite cure? Ja (Ne) cekam ponedjeljak. 

06/20 blighted ovum 8tt.

• Nikol2109
    23. Studeni 2019. 17:54

Mara Kokosica

Inace mogu sve pojest. Ali zadnja dva dana mi stalno neka muka. Stoji mi u grlu. I da probava je losa, proljev. Je li rano za simptome sta mislite cure? Ja (Ne) cekam ponedjeljak.

Drzim fige, nije rano 😉 

Matkiša 😎
    23. Studeni 2019. 19:04

Kod mene se pokazao lagani iscjedak i prestalo boliti u jajnicima.. Pošto nemam pojma kad mi je O bila jer se sve poremetilo možda je implantacija, za dva dana kao treba M.. Test jutros NEG..  Ako je tako i bilo bi rano da pokaže jel tako? 
    Iako vjerujem da će me dočekati vještica ujutro Al ajd malo da se ponadam 😊😊😊😊

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Nikol2109
    23. Studeni 2019. 20:35

Mattan28

Kod mene se pokazao lagani iscjedak i prestalo boliti u jajnicima.. Pošto nemam pojma kad mi je O bila jer se sve poremetilo možda je implantacija, za dva dana kao treba M.. Test jutros NEG.. Ako je tako i bilo bi rano da pokaže jel tako?

Malo je rano  jos za test, obicno pokaze 9 dana od oplodnje... Drzim fige 😉 i ja sam imala mali iscjedak prije 2 dana i malu bol u jajnicima a ovulacija bila prije 4 dana i tad smo se trudili 😂, ne gubim nadu 💪

Matkiša 😎
    23. Studeni 2019. 20:37

Ajme da bar hoće, hvatam se za slamku s obzirom da znam da imam samo još jedan ili dva ciklusa fore prije umjetne oplodnje 😮  

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Mara Kokosica
    23. Studeni 2019. 20:58

Mattan28

Kod mene se pokazao lagani iscjedak i prestalo boliti u jajnicima.. Pošto nemam pojma kad mi je O bila jer se sve poremetilo možda je implantacija, za dva dana kao treba M.. Test jutros NEG.. Ako je tako i bilo bi rano da pokaže jel tako?

Drzimo si skupa fige. Isto u pon i meni. Jutros neg test.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.