Sonia33, čestitke od srca! Konačno stižu predblagdanski plusići! Drži fige svima nama koje želimo isto, a tebi želim urednu i školsku trudnoću! 🥰
Hvala ti 😊😊
Držim fige 🤞🤞
Jel koja curka treba pisnit testic danas? Sretno svima! Moja O je jucer bila, navalila na muza 3 puta ( kako je neki dan rekla jedna cura da joj je dokt.rekao 😁).. jos danas i sutra obavezno za svaki slucaj..a dalje nastvljamo svaki ili svaki drugi dan! I onda ubija ono cekanje 12-14 dana.. simptome necu vise pratit, jer sam prosli mjesec zbog raznih simptoma bila uvjerena da je T, jos mi je kasnila 5 dana i na kraju nista.. tako da cu probat biti sto opustenija i cekati sv.nikolu i nadat se da cu moci stavit pozitivan test muzu u cizmicu.. 😀😀
Jel koja curka treba pisnit testic danas? Sretno svima! Moja O je jucer bila, navalila na muza 3 puta ( kako je neki dan rekla jedna cura da joj je dokt.rekao 😁).. jos danas i sutra obavezno za svaki slucaj..a dalje nastvljamo svaki ili svaki drugi dan! I onda ubija ono cekanje 12-14 dana.. simptome necu vise pratit, jer sam prosli mjesec zbog raznih simptoma bila uvjerena da je T, jos mi je kasnila 5 dana i na kraju nista.. tako da cu probat biti sto opustenija i cekati sv.nikolu i nadat se da cu moci stavit pozitivan test muzu u cizmicu.. 😀😀
joj da i ja tako od O pratim simptome sve pa se razocaram.
Danas bi mi trebao bit pik a onda akcija i sljedece dane idem uzivat na advent s curama i radit punom parom pa se nadam da necu tolko stic umisljat simptome.
a onda sljedeci Pik mi je pred bozic dva dana Bozic pa pogotovo cu bit opustena💪
Imam 33 god a mužić 36.Meni su simptomi krenuli desetak dana prije m. Inače simtomi pms-a mi budu par dana prije m. Probadanje u jajnicima, glavobolja, bolovi u križima, grudi punije i svrbile su me, nisu me boljele. Pet dana prije očekivane m(koja nije došla😊) primjetila sam izražene vene po prsima i nogama. Inače u pms budem živčana i sva prištava a sad ništa od toga. Osječala sam se nekako sretno i ništa me nije moglo naživcirati a od prištića ni P. Imala sam neki osjećaj da je to to ovaj mj ali nisam vjerovala jer sam se razočarala ni sama neznam koliko puta u ove dvije god. Zato kad je plusić pokazao napravila sam još 4 za svaki slučaj i svaki je bio pozitivan 😊😊😊
Prekrasno. Hvala sto si podijelila s nama svoju pricu. Zelim ti sretnu skolsku trudnocu. 😘😘
06/20 blighted ovum 8tt.
Ja cu piskit u srijedu ako do tad vjestica ne dode. I ako izdrzim.
06/20 blighted ovum 8tt.
Ja prijavljujem svoju vjestica 3 dana ranije..
Dobro je kaj dode tak neočekivano prije, pa ne stignem pomislit ako slučajno zakasni, da sam trudna... 🙈🙈
Curke vi koje jos (ne)ocekuje te drzim vam fige da i ne dode...
A nama drugima ipak ostaje cekati poklone pod bor heheeh
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Ja cekam jos 7 dana iako su mi dojke vas bolne i stalno imam neka blaga probadanja u stomaku malo lijevo malo desno pa sredina. Ne mogu docekat iduci ponedjeljak
U istim smo mukama...
Cure, jutro...ajde da vidimo testice, bilo vas je par zakazanih za danas..nadam se da su svima II linije...😍😍😍
Jutro,ja sa folikulometrije,7 dan ciklusa,imamo vodeci folikul od 12mm na desnom jajniku.Doktor zadovoljan,endometrij 5mm.mislim da cu sad odnos svaki dan💪
Sortiraj odgovore
Najstariji