Da vidimo.. Koja ne ocekuje 29.11. 😁🤞
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Niko ne ceka kraj mjeseca cini mi se 😄
06/20 blighted ovum 8tt.
Bok cure,nova sam na ovon profilu pa bi mi dobro dosao svaki savjet.
Ja i suprug vec godinu dana pokusavamo al nista.
Hormoni su bili u redu,10.dan ciklusa napravila sam ultrazvuk i doktor je rekao da su mi folikuli premali i da nece taj mjesec doci do ovulacije i da je moguce da uopce nemam ovulaciju.predlozio je da suprug napravi spermiogram pa da pokusam sa tabletama za simulaciju ovulacije.rezultati spermiograma su uredni.odem prosli tjedan kod ginekologa na razgovor i onda mi on dodje s tim da imam naznake policisticnih jajnikai da bi bilo dobro prije nego krenemo sa terapijom za simulaciju ovulacije da napravim test za prohodnost jajnika.ja sam planirala da mozda prvo probam sa tabletama za simulaciju jer ih ne smijem uzimati duze od 3 ili 6 ciklusa,nisam sad sigurna.al nista ne gubim ako probam..
Sorry na dugom postu,ali me zanima jeli ko imao slicnih slucajeva?
Vec sam malo ocajna,neznam sto dalje
Dobrodošla, ja sam prošla sve te testove, prije neg85 smo započeli sa stimulacijom ja sam isto obavila prohodnsot i bilo bi dobro da prodjes i to. Čak kažu da je veća šansa nakon pregleda jer su kao malo propuhani iako neke cure trebaju i to propuhivanje. Ja ti za stimulaciju uziama gonal injekcije i ksnije pratimo rast folikula tkz folikulometirja i ideš na cijene odnose kad doktor kaže kad je Big day hehe plus dobijem onolu stopericu... Nakon prva dva ciklusa sam ostala trudna ali je završilo spontanom sad sam opet u istom programu trenutno 3 ciklus. Za sad još nema plusa ndams se ov9m5 mjesecu. Najbolje slušaj doktora po postupcima. Ali nije ništa strašno ovo sa stimulacijom jedino treba puno strpljenja. Sretno
Kakav je postupak za prohodnost jajnika?jeli istina da se radi pod anestezijom?
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Ja nisam ima cura koje kažu da ih je dosta bolilo mene osobno nije. Mislim na test koji radiš da se vidi ako su prohodni. Samo proouhivanje ne znam jer nije mi trebalo. Ali za sam test čuj leziz na stolu i dok aparat snima oni ubrizgaju tekucinu da se vidi da li su prohodni, malo onako osjetis neugodu ali je kratko pa možeš izdržati. Bar je tako bilo moje iskustvo ali čitala sam ima svega opet ovisi do svake žene.
Ja nisam ima cura koje kažu da ih je dosta bolilo mene osobno nije. Mislim na test koji radiš da se vidi ako su prohodni. Samo proouhivanje ne znam jer nije mi trebalo. Ali za sam test čuj leziz na stolu i dok aparat snima oni ubrizgaju tekucinu da se vidi da li su prohodni, malo onako osjetis neugodu ali je kratko pa možeš izdržati. Bar je tako bilo moje iskustvo ali čitala sam ima svega opet ovisi do svake žene.
Bas iz toga razloga sam htjela prvo pokusati sa simulatorima za ovulaciju😊nista ne gubim.sto ti mislis?🤔
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
@Luna55 nisam baš sigurna, meni je dokrica rekla prvo sve testove jer zašto stimulirati i uzimati hormone ako se ne utvrdi da su jajovodi prohodni. Jer ukoliko je tamo neki problem morst će to prvo riješiti. A i kako sam čitala i nakon samog pregleda zbog tekuće koja se ubrizgava kažu da budu prohodniji pa je kod nekih lakše začeće. Najbolje ti se po savjetovati sa doktorom ali kažem ja sam prvo to prošla pa onda na stimulaciju.
Nala33 a jesi ti vec rodila ijednom ili je ovo prva trudnoca?
Nisam ne. Kažem ostala sam trudna u 5 mj nakon dva ciklusa stimualcije i ciljnanih odnosa nKom folikulometirje ali nažalost u 9 tjednu je završilo spontanom.. Sad sam opet na istom i dalje pokušavamo sa balgom stimualcijom. Sad ne treći ciklus laže doktorica da bi išla još jedan ako se ovaj ne uhvati a onda valjda IvF... Ali nadam se da neću morati jer kao što je i ona rekla jednom sam sotla trudna... Baš je ovih dana ovulacija tako da od sutra na čekanju 15 dana da vidim ako smo šta napravili.
Zelim ti puno srece😉👍javi kako je proslo😊
Sortiraj odgovore
Najstariji