Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    21. Studeni 2019. 10:00

Luna55

Mara Kokosica

Koliko godina imas :-)

Za mjesec dan cu imati 29😊a ti?

Ja 25, MM je 34.. par mjeseci se trudimo da zatrudnimo 😄  malo mi je stresno na poslu, pa nekako mislim da to utjece

06/20 blighted ovum 8tt.

• Luna55
    21. Studeni 2019. 10:03

Mara Kokosica

Luna55

Mara Kokosica

Ja 25, MM je 34.. par mjeseci se trudimo da zatrudnimo 😄 malo mi je stresno na poslu, pa nekako mislim da to utjece

Moguce.Jesi radila preglede?

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

• Mara Kokosica
    21. Studeni 2019. 10:08

Luna55

Mara Kokosica

Luna55

Mara Kokosica

Ja 25, MM je 34.. par mjeseci se trudimo da zatrudnimo 😄 malo mi je stresno na poslu, pa nekako mislim da to utjece

Jesam u 6 mjesecu. Papa uredna kao i ultrazvuk. Imam Vin1, izritirana mi kozica  s vanjske strane pa mazem kremom. Kaze dr.nista strasno i ne utjece na trudnocu. Malo gradjena tako pa se trljanjem izritira ta kozica koja je i onako osjetljiva. Tako da ce bit dugorocnije.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Luna55
    21. Studeni 2019. 10:12

Mara Kokosica

Luna55

Mara Kokosica

Luna55

Mara Kokosica

Jesam u 6 mjesecu. Papa uredna kao i ultrazvuk. Imam Vin1, izritirana mi kozica s vanjske strane pa mazem kremom. Kaze dr.nista strasno i ne utjece na trudnocu. Malo gradjena tako pa se trljanjem izritira ta kozica koja je i onako osjetljiva. Tako da ce bit dugorocnije.

Nadam se da ce ubrzo bit pozitivno👍
    Ali ovo iscekivanje ubija..svaki mjesec se nadas i onda nista😕

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

• Mara Kokosica
    21. Studeni 2019. 10:15

Luna55

Mara Kokosica

Luna55

Mara Kokosica

Luna55

Mara Kokosica

Jesam u 6 mjesecu. Papa uredna kao i ultrazvuk. Imam Vin1, izritirana mi kozica s vanjske strane pa mazem kremom. Kaze dr.nista strasno i ne utjece na trudnocu. Malo gradjena tako pa se trljanjem izritira ta kozica koja je i onako osjetljiva. Tako da ce bit dugorocnije.

Da,bas to. Nekako i kad dode vjestica, onda cekas samo da prodje da se bacis u akciju i opet si pun pozitive. Ali kad se primakne nova menst.onda samo o tome mislis i svi oko tebe trudni pa i ne mozes da ne mislis. I onda razocaranje stigne. Pa opet u akciju i tako u krug

06/20 blighted ovum 8tt.

• Luna55
    21. Studeni 2019. 10:18

Mara Kokosica

Luna55

Mara Kokosica

Luna55

Mara Kokosica

Luna55

Mara Kokosica

Da,bas to. Nekako i kad dode vjestica, onda cekas samo da prodje da se bacis u akciju i opet si pun pozitive. Ali kad se primakne nova menst.onda samo o tome mislis i svi oko tebe trudni pa i ne mozes da ne mislis. I onda razocaranje stigne. Pa opet u akciju i tako u krug

Bas tako.kad osjetim bol u trbuhu pred mengu odmah padnem u depru😒i onda jos pitanja od drugih kad cete kad cete..🤪

• Mara Kokosica
    21. Studeni 2019. 10:23

Evo javit cemo vam kad budemo imali spolni odnos. Uzas.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Luna55
    21. Studeni 2019. 10:29

Mara Kokosica

Hahaha.Meni je danas zadnji dan menstruacije.sad krecemo u akciju🙃Ako ne upali,poslije nove godine opet kod ginekologa.

• Mara Kokosica
    21. Studeni 2019. 10:34

Luna55

Mara Kokosica

Hahaha.Meni je danas zadnji dan menstruacije.sad krecemo u akciju🙃Ako ne upali,poslije nove godine opet kod ginekologa.

Neko je pisao da je bolje hopsat u hladnijim danima. Paa sretno Lunaa i ostale cure 😍

06/20 blighted ovum 8tt.

• Luna55
    21. Studeni 2019. 10:37

Obavjestavat cu vas o svemu.Puno srece svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.