Pozdrav svima..ne mogu da stignem da sve komentare pročitam i skontam o kome se radi. Toliko vam se divim, toliko me ohrabruje svaka vaša priča. Sve ste carice!❤️❤️
Danas sam trebala dobiti, inače uvijek mi je M tačna u dan, a danas je hvala Bogu nema, pa se nadam da je i sutra neće biti …nisam mogla sačekati u sutra, pa sam odradila test…i negativan je.
Nzm….pored boli u grudima, jajnicima, neprestano mi krče crijeva već par dana, a nisam gladna😁😁😁, a sumnjam da i to može biti neki simptom?🤔🤔
Ponovi testić za koji dan. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Pozdrav svima..ne mogu da stignem da sve komentare pročitam i skontam o kome se radi. Toliko vam se divim, toliko me ohrabruje svaka vaša priča. Sve ste carice!❤️❤️
Danas sam trebala dobiti, inače uvijek mi je M tačna u dan, a danas je hvala Bogu nema, pa se nadam da je i sutra neće biti …nisam mogla sačekati u sutra, pa sam odradila test…i negativan je.
Nzm….pored boli u grudima, jajnicima, neprestano mi krče crijeva već par dana, a nisam gladna😁😁😁, a sumnjam da i to može biti neki simptom?🤔🤔
Ej ja sutra trebam dobit uuu bas sam nervozna test radim u srijedu vec sam ga radila u petak i bio je negativan tako da se nadam da ce biti pozitivan i tvoj isto danas me boli stomak malo jace kao kad trebam dobit Pa me je to prepalo da ne dode 😞😞😞 💕❤️
👩23
👨24
Ej ja sutra trebam dobit uuu bas sam nervozna test radim u srijedu vec sam ga radila u petak i bio je negativan tako da se nadam da ce biti pozitivan i tvoj isto danas me boli stomak malo jace kao kad trebam dobit Pa me je to prepalo da ne dode 😞😞😞 💕❤️
Možda si prvi prerano radila. Držim fige da bude pozitivan 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Ne znam kako vi, ali meni ovo sve oko korone stvara stres. Steze se krug i nije ugodno, pa se sad ti posveti normalnom zivotu. Nije ni cudo sto nisam trudna (bar za sada).
Sto se tice lezanja nakon odnosa, i ja to slabo prakticiram jer vjerujem da je ucinak isti. U 90% slucajeva se idem tusirat. Ali to nema nikakve veze cini mi se. Mora nesto ostat tamo di treba ipak.
Nista, nadamo se da vjestica unatoc svemu doc nece. Sretno svima 💞!
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Meni je M trebala doci 3.11 a dosla je jucer. Koristim M casicu i gledam kolicinu krvi nije ni priblizno koliko inace bude. Pocelo je prekjucer navecer tragovi krvi jucer je bas pocela krv. Sve kad saberem uspjela sam napuniti 1 casicu mozda ni toliko 🤔🤔
Svee sam se nadala da impl. krvarenje, ali se vise nista ne nadam jucer je test bio negativan. Ne mogu vjerovat d aje uranilaa inace uvijek kasni i to po 20 dana 😅🤣
Vise sam luda od svega
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Znaci, noc petak na subotu piskim i na papiru vidim trag kvi. Ujutro isto. Sva se ubediram, mislim stize M, uranila 2 dana, iako mi jr to cudno jer je inace tocna. Kad ono, cijelu subotu i nedjelju ni kapi krvi. A meni kad krene M, odmah lije tri dana i to je to. Nisam izdrzala cekati do sutra, popiskila se na testic i pozitivan je!!!!!!!!!!!
Kiflica čestitaaaaaam od srcaaa <3 <3 <3
odlično otvorenje 11og mjeseca, idemo svi nastavit u istom tonu
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Znaci, noc petak na subotu piskim i na papiru vidim trag kvi. Ujutro isto. Sva se ubediram, mislim stize M, uranila 2 dana, iako mi jr to cudno jer je inace tocna. Kad ono, cijelu subotu i nedjelju ni kapi krvi. A meni kad krene M, odmah lije tri dana i to je to. Nisam izdrzala cekati do sutra, popiskila se na testic i pozitivan je!!!!!!!!!!!
Draga Kiflica predivna vijest, čestitam ti od srca i želim školsku i zdravu trudnoću, uživaj maksimalno!!!!!
+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022
Kifliceeee !!! Cestitam !!!! Bravo bravooo 🙌
Neka je uredna trudnoca!!
Daj nam sliku testica da se divimo 💖♥
Koliko ste dugo radili na bebici?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji