Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa
    01. Studeni 2020. 18:58

Ivek1

Pozdrav svima..ne mogu da stignem da sve komentare pročitam i skontam o kome se radi. Toliko vam se divim, toliko me ohrabruje svaka vaša priča. Sve ste carice!❤️❤️
    Danas sam trebala dobiti, inače uvijek mi je M tačna u dan, a danas je hvala Bogu nema, pa se nadam da je i sutra neće biti …nisam mogla sačekati u sutra, pa sam odradila test…i negativan je.
    Nzm….pored boli u grudima, jajnicima, neprestano mi krče crijeva već par dana, a nisam gladna😁😁😁, a sumnjam da i to može biti neki simptom?🤔🤔

Ponovi testić za koji dan. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

• Emmi
    01. Studeni 2020. 19:14

Ivek1

Pozdrav svima..ne mogu da stignem da sve komentare pročitam i skontam o kome se radi. Toliko vam se divim, toliko me ohrabruje svaka vaša priča. Sve ste carice!❤️❤️
    Danas sam trebala dobiti, inače uvijek mi je M tačna u dan, a danas je hvala Bogu nema, pa se nadam da je i sutra neće biti …nisam mogla sačekati u sutra, pa sam odradila test…i negativan je.
    Nzm….pored boli u grudima, jajnicima, neprestano mi krče crijeva već par dana, a nisam gladna😁😁😁, a sumnjam da i to može biti neki simptom?🤔🤔

Ej ja sutra trebam dobit uuu bas sam nervozna test radim u srijedu vec sam ga radila u petak i bio je negativan tako da se nadam da ce biti pozitivan i tvoj isto danas me boli stomak malo jace kao kad trebam dobit Pa me je to prepalo da ne dode 😞😞😞 💕❤️

👩23
    👨24

Pupa
    01. Studeni 2020. 19:18

Emmi

Ivek1

Ej ja sutra trebam dobit uuu bas sam nervozna test radim u srijedu vec sam ga radila u petak i bio je negativan tako da se nadam da ce biti pozitivan i tvoj isto danas me boli stomak malo jace kao kad trebam dobit Pa me je to prepalo da ne dode 😞😞😞 💕❤️

Možda si prvi prerano radila. Držim fige da bude pozitivan 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Angeleyes
    01. Studeni 2020. 19:21

Ne znam kako vi, ali meni ovo sve oko korone stvara stres. Steze se krug i nije ugodno, pa se sad ti posveti normalnom zivotu.  Nije ni cudo sto nisam trudna (bar za sada).
    Sto se tice lezanja nakon odnosa, i ja to slabo prakticiram jer vjerujem da je ucinak isti. U 90% slucajeva se idem tusirat. Ali to nema nikakve veze cini mi se. Mora nesto ostat tamo di treba ipak.
    Nista, nadamo se da vjestica unatoc svemu doc nece. Sretno svima 💞!

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

buhtlica23
    01. Studeni 2020. 19:24

Meni je M trebala doci 3.11 a dosla je jucer. Koristim M casicu i gledam kolicinu krvi nije ni priblizno koliko inace bude. Pocelo je prekjucer navecer tragovi krvi jucer je bas pocela krv. Sve kad saberem uspjela sam napuniti 1 casicu mozda ni toliko 🤔🤔
    Svee sam se nadala da impl. krvarenje, ali se vise nista ne nadam jucer je test bio negativan. Ne mogu vjerovat d aje uranilaa inace uvijek kasni i to po 20 dana 😅🤣
    Vise sam luda od svega 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Kiflica
    01. Studeni 2020. 19:38

Drage moje, ja ne mogu vjerovatiiii!!!!! 

Kiflica
    01. Studeni 2020. 19:45

Znaci, noc petak na subotu piskim i na papiru vidim trag kvi. Ujutro isto. Sva se ubediram, mislim stize M, uranila 2 dana, iako mi jr to cudno jer je inace tocna. Kad ono, cijelu subotu i nedjelju ni kapi krvi. A meni kad krene M, odmah lije tri dana i to je to. Nisam izdrzala cekati do sutra, popiskila se na testic i pozitivan je!!!!!!!!!!!

Sunny_🐣
    01. Studeni 2020. 19:47

Kiflica čestitaaaaaam od srcaaa <3 <3 <3
    odlično otvorenje 11og mjeseca, idemo svi nastavit u istom tonu 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Olimpija
    01. Studeni 2020. 19:48

Kiflica

Znaci, noc petak na subotu piskim i na papiru vidim trag kvi. Ujutro isto. Sva se ubediram, mislim stize M, uranila 2 dana, iako mi jr to cudno jer je inace tocna. Kad ono, cijelu subotu i nedjelju ni kapi krvi. A meni kad krene M, odmah lije tri dana i to je to. Nisam izdrzala cekati do sutra, popiskila se na testic i pozitivan je!!!!!!!!!!!

Draga Kiflica predivna vijest, čestitam ti od srca i želim školsku i zdravu trudnoću,  uživaj maksimalno!!!!!

+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022

watson009
    01. Studeni 2020. 19:48

Kifliceeee !!! Cestitam !!!! Bravo bravooo 🙌
    Neka je uredna trudnoca!! 
    Daj nam sliku testica da se divimo 💖♥
    Koliko ste dugo radili na bebici?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.